• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GULAZDohrál jsem ..... Akorát, že vůbec! Hall of Losers není ani na nástěnce
    Vyfoť a sdílej fotku (popř. aspoň popis) bosse/questu/puzzle ze hry, ve které jsi se zasekl tak, že jsi jí musel odinstalovat nebo se na to chystáš hned, jak zmizí rudá mlha před očima + přidej popisek o jakou hru se jedná a kolik hodin jsi v ní utopil.

    Klub pro borce: [Dohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!]

    Nerad bych, aby se to tu zvrhávalo v urážení (páč loseři jsou apriori všichni, kdo sem přispívají:)!
    Je to spíš o přiznání chyby/slabý chvilky/nedostatku trpělivosti. Následná konstruktivní/věcná debata je naopak vítána.

    Přiznání nebo aspoň hru, o kterou se jedná dávejte prosím tučně. Ať je to aspoň malinko odlišený od ostatní debaty.

    Díky a enjoy!
    rozbalit záhlaví
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    Far Cry New Dawn - pro Far Cry sérii mám zvláštní slabost. Sice je to vcelku debilní, přiběhy tuctový a vlastně pořád to samý, jen se mění prostředí, ale to hraní mě i docela baví. Zatím jsem dohrál číslovaný série 1-5. První nedohraný bylo Far Cry Primal, pak jsem vzdal Blood Dragon (kvůli debilitě Ubisoftu s ukončením podpory) a do třetice jsem skončil před finálem New Dawn. Už ze začátku na mě tenhle díl působil dost tuctově, i hlavní enemáci jsou takoví nemastní neslaní. Pak mě to i nějak chytlo, trochu se to rozjelo, staří známí na scéně. No a pro změnu jak se blížil asi konec, tak to začlo drhnout. No to finále a hlavní boss fight mi přišel teda naprosto debilní a ujetý. Zase skvělý rozhodnutí s nekonečnym a otravnym nepřítelem ve formě psů a dvojčata skoro nesmrtelný a já smrtelnej na pár ran. Jedno dvojče jsem nějak udolal, ale to druhý, když už jsem mu ukousnul kousek života, tak se zase zázračně doléčilo, zatimco já tam pobíhal jak dement, hledal náboje a lékárny a přetahoval s čoklama? No strašná zábava, tohle zase aspiruje na titul nejdebilnější ukončení hry a boss fight.
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    Tak jsem si řikal, že zkusim konečně zprovoznit na novym pc Grand Theft Auto IV, který jsem měl rozehraný na starym pc, ale vzdal jsem to. Už předtim jsem to musel jednou reinstalovat, protože to prostě nešlo spustit a Rockstar launcher s tím měl nějaký problémy. Teď se mi to podařilo spustit, ale veškerej předchozí postup v tahu, hra po chvíli spadla a už to znovu nenaběhlo. Na tohle fakt nemám nervy. Tímto se u mě dostal Rockstar launcher na vedoucí pozici těch nejhorších launcherů, zlatej ubisoftí! Vše odpuštěno! No budu se ted Rockstaru vyhýbat hodně dlouho, dokud s timhle paskvilem něco neudělaj.
    TOYAK
    TOYAK --- ---
    DEEFHA: tak už jsem to vyřešil. Nakonec tam byla ještě kupodivu třetí cesta. Z boku je u země otvor do kterého se BJovo tělo dokáže vcucnout a protáhnout. Ufff!
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    TOYAK: Mám za sebou zatím jen New Order a Old Blood, takže ti dám vědět, až budu mít za sebou i Colossus. Vydrž! :-D
    TOYAK
    TOYAK --- ---
    WOLFENSTEIN 2 THE NEW COLOSSUS

    jak se můžu dostat dál tady ve videu v čase 3:27:36 https://www.youtube.com/watch?v=-SbD1iib6b0&t=2013s&ab_channel=MKIceAndFire

    nebo tady tohle v čase 16:45 https://www.youtube.com/watch?v=GRxNI7aqnHI&t=801s&ab_channel=GamersPrey - ale tenhle člověk to evidentně nehraje na PC jako já

    Jaký je na to trik??

    Pls poraďte nebo to poletí z disku!! :)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ale to jsem vytriggeroval necekane mnozstvi fandu :) ja vam neberu ze vas to bavi. me holt ne ¯\_(ツ)_/¯
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    ERRTU: no bohuzel si asi nedaval pozor, ale paragony maji i nody co meni hratelnost. Dalsi zmena hratelnosti sou postavy v sezone
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    Diablo 4 jsem rozehrál nějakou tu testovací betu, co byla a nedokázal jsem dohrát ani to. Ale mě celkově nějak přestaly totálně diablovky a podobný styly bavit. Měl jsem tu roky rozehraný, co mi přišlo lepší než diablo a i to jsem odložil a hrál radši něco jinýho. A teĎ se tomuto stylu zdaleka vyhejbám, to radši nějakej indie experiment :)
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    HAVANA: mě to přestalo bavit asi po Actu 3, vrátil jsem se k tomu po pár měsících a dohrál hlavně kvůli tomu, abych to mohl nainstalovat a stáhnout něco jinýho.

    Za mě s každým dílem je diablo horší, nejvíc času jsem strávil u 1
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    HAVANA: proste nesouhlasim. ten skill-tree je proste neodpustitelne malej. nepotrebuju v diablu nejakou base. nepotrebuju kazdy den sklizet bylinky na krafteni napoju. nepotrebuju dolovani, obejdu se bez petu, doslova dlabu na vanocni a halloweenske eventy, live service a podobne nesmysly.
    od diablovky chci dve veci: kvalitni loot. a dlouhodoby progres. d4 uznavam prvni bod zvladlo. v druhem fatalne selhalo. stojim si za nazorem ze diablo chciplo v momente kdy mu naroubovali gamepad.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    ERRTU: Diablo iv je nejlepší diablo. Je temnější než diablo 2, zábavnější než diablo 3 a je to vlastně strašně super...problém je, že v roce 2024 čekáš od hry zaměřený na endgame prostě...endgame. Vyjít to kdykoliv před 10-15 lety tak je to instantní klasika..teď je to zábavný, drží tě to, ještě dojedu level a jdu spát atd...ale pak z ničeho nic, to úplně odpadne a ty sedíš v gauči a premejslis jeslti to vůbec zapínat...Pak to dva večery nezapnes...a pak už to je měsíc a pak na chvilku...a pak to odinstalujes...
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    Diablo 4.
    prosedel jsem u toho ctyri vecery v kuse jak to pristalo v xbox passu. zacatek dobry, prostredi super temne, reznicina zabavna, loot bavil, proste klasicke diablo, rikal jsem si. svizne to odsejpa, xp naskakuji, zkoumam statistiky, jo +30 k dexterity by bylo fajn ale tohle mi zas dava +2 k pastem... atd, proste diablo no :)
    a pak najednou jsem na paragon levelu. mam usazenej set skillu ktere pouzivam a nemam vubec duvod menit nebo experimentovat. od ted v ramci levelovani jenom pridavam +5 k nejakemu skillu?? delate si prdel? par dovednosti, par bonusu a to je vsechno? to je immortal v lepsi grafice nebo co to jako je? od paragonu uz jen posun vpred lepsim gearem? wtf. koho to napadlo. kdyz si vzpomenu jak pestrej mel strom dovednosti takovej grim dawn a jeste vas nechal vzit si druhe povolani!
    a najednou spadne z oci rohate pozlatko a clovek vidi ze v podstate vsechny questy jsou klasicke "jdi tam, vymlat to, pripadne neco zmackni, zabij bosse, repeat". dojde mu ze to ticho v chatu neni proto ze vas tam pusti az po nejakem tutorialovem levelu. coop v tehle hre proste neexistuje. nekde jsem cetl (mozna i na nyxu) ze je to defakto singleplayer online a hra je socialne zcela mrtva. podepisuju.
    za celou dobu se mi nestalo ze by nekdo zareagoval na naky moje nesmely pokusy o multiplayer. parkrat jsem u random eventu ve svete narazil na jineho hrace, misto jsme promtne vyrubali a kazdy se rozesel dal svoji cestou. pokusy o partu, pokusy o komunikaci, nic. az sem si chvilku rikal ze to jsou vsechno npccka. jedinkrat jsem narazil na nejakou partu tri hracu. pokusy pridat se do ctyr vetsich ceskych klanu - tyden bez odezvy. asi uz taky nehrajou.
    a do toho samozrejme "kup si battle pas! ne, kup si rovnou akcelerovanej battlepass, protoze mi dobre vime jak tupej grind jsme ztvorili, haha, protoze nikdo z tech co umeli delat zabavnej grind jako v D2 uz nam nezbyl."
    proste diablo je jednicka a dvojka a pak uz zadny dalsi neexistuje. jen konzumni kraviny pro causal hrace. nejvetsi vrazda a zlocin na serii imho spachala trojka tim ze osekala pouzitelny ability na pocet kurva tlacitek na posranym gamepadu! ctyrka uz jen na hrob klade pietni venec k jubileu umrti serie. zbyva zmar, rozklad, cervy a nasledne vyklopeni za zed hrbitova az nejposlednejsiho pribuzneho prestane bavit platit najem za hrobove misto.
    sem fakt nasranej, zkalamenej a znechucenej!
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Prince of Persia: Sands of Time. Nikdy jsem to nehrál, takže jsem teď sáhnul po HD remasteru na PS3, že si jako doplním vzdělání. No a jako... fakt ne. Je úplně jedno, že je to 20+ let stará hra, to mi nikdy nevadilo a mám rád i mnohem starší hry. Ale tady mi prostě vadilo skoro všechno. Kamera, ovládání, soubojový systém, level design... No asi hlavně ta kamera. Jak to mohlo mít takový úspěch? :-) Po třech hodinách a třech trofejích jsem to ragequitnul. Už na to asi nemám nervy. A to jsem pěkně prosím dohrál Nomad Soul na Dreamcastu, což byl masivní porod. Ale tohle mi prostě přišlo ještě horší.
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    GUMBA: No arénovitý střílečky jsou pro mě takový, kde většina boje se odehrává v arénách tj. přijdeš do nějaký úzce ohraničený oblasti, tam bud přijdeš nebo něco aktivuješ a v tom okamžiku zaklapnou všechny vchody a východy a do prostoru začne proudit ohromný množství nepřátel. Většinou tam nemáš ani nic moc ke krytí, nějaký pasti apod, je to prostě agresivní boj kdo z koho. Hodně akčních her dneska má aspon pár takovejch arén, typicky s nějakym bossem, abys mu přeci nemohl utéct. U toho bosse nebo párkrát ve hře to beru, ale třeba tento čtvrtej Doom to tak má většinu hry, stejně jako třeba Shadow Warrior. Takže když po hodině absolvuju pár takovejch arén, tak to znechuceně vypnu. Dobře, ještě tak nějak beru když je to pojatý jako třeba v Gears of War, kde máš větší oblast, dá se tam krejt, využívat statický střílny atd. Ale když typicky v tom Doomovi máš bosse a primitivní kruhová aréna bez jinejch prvků a jen se tam naháníte, tomu řikám vývoj akčních her :) To už je fakt o dost lepší pojetí, co měl původní Doom, kterej měl taky vlastně arény, ale zase to byl obrovskej členitej prostor, spoustu zdí, sloupů, takže se tam dalo různě taktizovat.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ERRTU: vc1 ani vc2 jsem nikdy nehrál, jen jsem si půjčil repliku o neprodejnosti od samotných vývojářů :D

    brno alert
    Pterodon: Mladí a neklidní - Vzestup a pád série Vietcong
    https://www.youtube.com/watch?v=oPMdwBvdpu4
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    PSY_CHAOTIC: Co myslíš tím arenovité? Přiznám se, že střílečky (FPS) už moc nehraju, tak jsem asi ztratil ponětí ...
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    PALEONTOLOG: imho to byl nejmensi problem ty hry, me nejvic vytacelo to (a ejhle, vazba na PSY_CHAOTIC), ze se ta presunula do mesta a fungovala v podstate najednou taky trochu jako arena. v nejakym miste jsi triggeroval event a na nekolika bodech se objevily spawnpointy nepratel ktere na tebe vyblily x vietcongu. a ty spawn pointy se objevovaly bez problemu v zadech, v oblastech ktere jsi uz vycistil do posledniho nepritele. to bylo k posrani, ani herne to nedavalo smysl, najednou na tebe zacal behat nepritel treba z uzavreneho dvora, ktery byl stopro prazdny a komplet obehnany zdi, nebo ze dveri kteryma ty jsi nemohl projit. jak byla nekde invisible wall, bylo dost zaruceny ze z toho zacne behat vietcong.
    a vubec, pocit ze zbrani na prd, a hlavne cela atmosfera jednotky v loji. oproti vyletum s bronsonem a defortem se to neda srovnat. proste uplne jina hra nez jednicka. podobny sok jsem mel u operace flashpoint 1 vs 2 (viz bohemka a ztrata licence, a tak nam pambu seslal armu :D).
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ERRTU: to mi připomíná vývoj vietcong 2. na konci neměli čas na optimalizaci a hru sis mohl dobře zahrát až 2 roky po vydání, na novým železe :D
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    DEEFHA: Jj, to souhlasim, ta hudba se mi tam líbila asi nejvíc. Ale arénovitý střílečky už nedávám a serou mě. Skončil jsem proto se i Shadow Warriorem, i když mi nepřišel jako špatná hra nebejt těch arén. Z poslední doby mě třeba zaujalo Evil West, ale prej je to zase spíš arénovka, tak nic :/ Arény mě naposled bavily asi v Painkillerovi, ale pak mi přišlo, že to začli dávat do každý druhý střílečky :/
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    PSY_CHAOTIC: Ohledně trojky s tebou souhlasím :-) Ale i ten Doom 2016 jsem si užil, dohráno na PS4 a zakoupen soundtrack, protože ten je na celé té hře určitě nejlepší.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam