• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GULAZDohrál jsem ..... Akorát, že vůbec! Hall of Losers není ani na nástěnce
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ERRTU: to mi připomíná vývoj vietcong 2. na konci neměli čas na optimalizaci a hru sis mohl dobře zahrát až 2 roky po vydání, na novým železe :D
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    DEEFHA: Jj, to souhlasim, ta hudba se mi tam líbila asi nejvíc. Ale arénovitý střílečky už nedávám a serou mě. Skončil jsem proto se i Shadow Warriorem, i když mi nepřišel jako špatná hra nebejt těch arén. Z poslední doby mě třeba zaujalo Evil West, ale prej je to zase spíš arénovka, tak nic :/ Arény mě naposled bavily asi v Painkillerovi, ale pak mi přišlo, že to začli dávat do každý druhý střílečky :/
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    PSY_CHAOTIC: Ohledně trojky s tebou souhlasím :-) Ale i ten Doom 2016 jsem si užil, dohráno na PS4 a zakoupen soundtrack, protože ten je na celé té hře určitě nejlepší.
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    Už tady trochu spamuju, ale tak do třetice :)
    Doom (4) - Když jsem čtvrtýho Dooma před lety rozehrál, tak to bylo velký wow - grafika, skvělá hudba, parádní souboje. Jenže časem nějak moje nadšení vyprchávalo. Boj se zúžil skoro jen na arény, který v akčních hrách tak nesnášim. Takže jsem vždy hru zapnul na chvíli a po pár arénách otráveně vypnul. Do toho pár záseků. Naposled jsem se seknul u nějakýho bosse, zase naprosto tupá aréna, nechápu tenhle koncept, aneb vývojář je tak línej, že neni schopnej ani vymyslet zajímavý prostředí? Vždyť i ta aréna je tak debilně primitivní, že ji překoná leckerá nízkonákladová střílečka! Poslední kapkou bylo, když jsem hru nainstaloval na novej pc a všechny pozice byly pryč, i když uložení v cloudu? No šlo to z disku. Za mě je tohle nejhorší díl série. Původní první a druhej díl mě baví o dost víc a rád je kolikrát znovu rozehraju. Nejlepší je pro mě trojka, i když to jsem asi jeden z mála a je fakt, že to je uplně jiná hra :)
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    The Chant - Mám rád originální hry a to nejen horory. Poslední dobou jich vychází docela dost. Dal jsem šanci tomuto kousku, dle recenzí to nevypadalo špatně, bylo to ve slevě, tak proč ne. Na hře je nejzajímavější asi příběh a zasazení. Postavy jsou docela fajn, i když docela slušně jebnutý. Prostředí neni taky špatný, ale to asi to pozitivní končí. Hratelnost a teda hlavně boj je něco šílenýho. Celou dobu si řikám, na čem asi frčel ten, kdo tohle vymyslel? Hlavní zbraně na blízko 3 druhy nějakejch hůlek, kterejma švihám nepřátele. Na každýho platí něco jinýho. A nesmí chybět vrhací zbraně! Je libo špetku soli, olej nebo hořící olej? Plus teda nějaký magický schopnosti, ale to člověk použije jednou za uherskej rok. Moje trpělivost je hodně velká a zajímal mě děj, jak se to vyvine, tak jsem to zvládnul docela daleko. Ale když mě čekal další boss fight, kde navíc nemůžu používat část schopností, tak jsem to vzdal. Na tohle nemám nervy a nemám asi správný drogy jako tvůrci, abych si to užil.
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    Maid of Sker - nudnější hororovou hru a vlastně hru vůbec jsem snad ještě nehrál. Nevim, co to je za výmysl u některejch podobnejch hororovek dát hlavnímu hrdinovi rychlost dodělávajícího šneka. Neni to strašidelný, neni to zábavný, ale neskutečně otravný. Prostředí nijaký nezábavný a enemáci škoda mluvit. Většinou nedohrávám hry z toho důvodu, že se někde seknu a už nemám motivaci to řešit, je to v bodě, kdy ta hra už neni tak zábavná. Ale abych hru odinstaloval po cca 5h, že bych šel dělat radši cokoliv jinýho než ji hrát, nebavilo mě a nezaujalo vůbec nic, tak to se mi často nestává.
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    DEEFHA: Ono to není imho zas o tolik těžší, jako to tomu dodá na realističnosti. Prostě mi přišlo, že běhat x hodin v mohavské pouští a nemít ani nic k pití, je takové divné. Samozřejmě dle gusta :) Tak si aspoň užij to rádio, soundtrack z F:NV je boží, často ho poslouchám jen tak.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    GUMBA: Jejda! To je právě to, co nemám moc rád :⁠-⁠) Nejsem na survival, spíš exploring. Strašně se mi v tomhle směru líbilo třeba Sable, když už jsme u toho. Jsem prostě máslo, co rádo hraje na jistotu :⁠,⁠-⁠)
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    DEEFHA: Jestli se k F:NV dostaneš, tak doporučuju hrát to na hardcore mode (nebo jak se to nastavení jmenuje), kdy musíš jíst a pít, léčení je obtížnější atd. Dá to tomu docela fajn náboj (třeba řešíš, jestli se napít radioaktivní vody v nějaký chatrči, když máš poslední Rad-X).
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    DEEFHA: to je super zas jinym zpusobem, no :)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    AVATAR: Já fakt radši vyzkouším to New Vegas, stejně se na to těším už dlouho :-)
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    DEEFHA: aha. Na zacatku mozna, ale f76 je proste online f4 na steroidech :)

    Nejvic se mi na ty hre libi, ze vsechno, co te na zacatku sere a brzo se stane otravnym (rychlost/stamina/tezba...), se da odbourat perkama. A ze muzes plnohodnotne hrat vsechny role (melee/sniper/stealth/heavy...) a kazda ma trochu jiny gameplay.

    Bejt tebou, dal bych tomu jeste sanci ;)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    AVATAR: No já to právě beru tak, že bez PvP mi to tak strašně připomínalo F4, že jsem vlastně neměl důvod to jakoby "znovu" hrát :-)
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    DEEFHA: covece ze ti na ty hre vadi zrovna pvp, ktere v podstate vubec nepotkas, kdyz ho nevyhledavas (nebo ti vadi prave to?), tomu uplne nerozumim :D

    Ja to teda taky dohral, ale az kdyz jsem se prokousal veskerym (v te dobe) dostupnym contentem a zacal delat daily (ktere mi zarucene znechuti libovolnou hru).

    Za me o rad lepsi, nez f4. V 76 mas mnohem lepsi progress experience. Tl;dr mutace jsou super :)
    GAARQ
    GAARQ --- ---
    DEEFHA: hudba i grafika, dobrý, i ten nápad, jen je to už tak brzy docela hustý.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Btw po deseti hodinách jsem vzdal Fallout 76. Před dvěma lety jsem dohrál Fallout 4 (150+ hodin) se všema DLC a líbilo se mi to. Fallout 76 mi přišel podobný, což je asi dobře, ale nesedly mi PvP mechaniky. Vlastně vůbec nechci hrát žádnou online hru, jen jsem si to chtěl vyzkoušet :-) Aspoň jsem si ověřil, že prostě nejsem ten typ hráče. Ale určitě si někdy v budoucnu zahraju Fallout: New Vegas, ten mi zatím pořád uniká. Slyšel jsem, že je to dobrá hra.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    GAARQ: Tak tuhle hru jsem vzdal ještě mnohem dřív :⁠-⁠) Ale pěkná hudba, myslím, že jsem koupil soundtrack.
    GAARQ
    GAARQ --- ---
    hraju while True: learn() a zasek' jsem se docela festovně na zakázce pro nukatoy, kde musím využívat MARK-1 perceptron a zaboha nejsem schopen to vyladit podle požadavků, často mi to uteče jen o fousek, ale prostě stejně uteče. záměrně negúglím řešení, ale moje předsevzetí asi brzy padne.
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    Elex 2 - strašnej paskvil. S nostalgií vzpomínám na sérii Gothic. První Risen byl taky fajn. Pak se to nějak zlomilo. Ještě první Elex mě pak začal i docela bavit postupem času, ale ve dvojce mám odehráno skoro 10h a je to čim dál horší. Spíš to zatim uložim k ledu. Prázdnej svět, slabá grafika, nezajímavý postavy, spousta bugů a nejlepší jsou takový ty wtf momenty, kdy se spustí animace k dalšímu questu ala přepad + novej nepřítel a v půlce animace si společník vzpomene, že kdesi támhle za půlkou mapy potřebuje s něčim pomoct, jestli půjdu s ním. To není ani vtipný, ale spíš zoufalý...
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    TRAGED: Třeba se k tomu někdy prokoušu. Ale teď si radši za čtrnáct dnů dám ten remaster prvních tří dílů na Steam Decku :⁠-⁠)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam