• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BUKAMILAHodinový manžel, hodinová manželka
    Potřebujete pomoct se stehováním, potřebujete umýt okna, potřebujete pomoci s drobnými opravami, malováním, venčením psa, hlídáním dětí a nebo vám chybí někdo, kdo by vám pomohl sníst pytlík brambůrků a vypít flašu vína, tak zkuste tady rozhodit své sítě
    rozbalit záhlaví
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    SPACEX: Bauhaus?
    SPACEX
    SPACEX --- ---
    Ahoj, neměl byste někdo na půjčení velkou flexu s řezným kotoučem na cihly a pistoli na nízkoexpanzní montážní pěnu? Potřebuji zvýšit stavební otvor pro dvoje obložky a nasadit je, Praha. Odměním se lahví něčeho dobrého, nebo penězi. Praha
    _VYKUTALENA_
    _VYKUTALENA_ --- ---
    Ahoj, potřebuji doma pomoci s pár technickými věcmi najde se tady, někdo zručný komu to půjde od ruky a má vyšší žebřík?
    - smontovat skleněný stůl (něco to váží), pověsit dvě světla, odmontovat plot na patru na spaní (pokud to půjde).
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Poptávám přetrasování vedení odpadu od dřezu, abych pod něj mohl dát myčku. Potřebuju předělat trubky tak, aby šly po zdi a pak kolmo do sifonu + optimálně přimonotovat do rozdvojku na studenou vodu. Materiál nemám. Praha 4 Brumlovka

    HYENA77
    HYENA77 --- ---
    Ahoj, je tu prosím někdo, kdo by zařídil demontáž patra na spaní 200x250cm zapuštěného do zdi, Praha 5, Tomáškova ul.? A potom to patro postavil u nás v bytě na Žižkově? Nějak po Velikonocích? Pošta prosím.
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    Nakonec vyřešeno, díky
    SMIDCORE
    SMIDCORE --- ---
    VLADDRACUL: hele dodavku mam, muzu pomoct s prevozem, ale pujcujem jen pres hopygo..
    co bys potreboval odvizt?? muzem se dohodnout
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    MAKROUSEK: Ona mi dneska padla jedna domluvena. Cena rozhoduje, nepotrebuju nic extra. S pujcovnama je trabl kvuli otvirackam, co jsem koukal, tak bych si musel brat minimalne na hodinu volno z prace abych ji pristi den vratil
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    VLADDRACUL: Mel jsi resit driv, Car4Way pujcujou, ale musej ti overit ridicak. Jinak zalezi, kolik penez chces dat, kazda autopujcovna pujcuje i dodavky. Ja pouzil parkrat taxipraha i s ridicem, co taha veci.
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    Ahoj, nevim kde se zeptat, tak to zkusim tady. POtreboval bych zitra pujcit dodavku, cca od sesti do max desiti vecer. Cesta po Praze, vsehovsudy par kilometru. nevite o necem?
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    potřebovala bych doma pár věcí udělat, něco přivrtat na zeď, podříznout dveře, na nich vyměnit zámek a kování, spravit žehlící prkno (ulomily se pacičky, kterými na něm drží přidělaná zásuvka a vodící drát na kabel žehličky, zásuvka je zcela neporušená)
    ideálně k tomu vyměnit dvě zásuvky v kuchyni za takové ty s jednou natočenou
    a ještě ideálněji přemontovat skříň v předsíni na umístění pračky + vybudování zásuvky pro ni a sušičku (odpad a přívod vody tam jsou, ale skříň dělal blbec, takže po umístění pračky by se tato při ždímání rozpadla)
    Praha 8
    SEASA
    SEASA --- ---
    DEMENAPIVO: už vyřízeno, navrtáno atd. ale díky, že ses ozval. (potřebovala jsem to vyúčtovat do práce, tak to zrovna bez dokladu nešlo...)
    DEMENAPIVO
    DEMENAPIVO --- ---
    SEASA: kdyby sis to rozmyslel/a s tim dokladem, tak dej vedet, udelam ti dobrou cenu a bydlim taky na sporaku..
    SEASA
    SEASA --- ---
    ahoj. sháním někoho, kdo by mi navrtal pár věcí do zdi (TV, zrcadlo, věšák, 2 nástěnky) a složil palandu a dvě skříně z Ikey v bytě na Spořilově. potřebuju na to daňový doklad. můžete někdo? případně víte o někom? díky.
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    Ahoj, pottřeboval bych zítra do 10:30, nebo po 17:00 do 18:00 pomoct naložit na Ohradě skříň (110 šířka, 164 výška) z prvního patra a přestěhovat jí na Želivského do 5. patra a sháním na to jednoho člověka na pomoc. Cenu nabídněte :)
    SARGO
    SARGO --- ---
    Zdravím, vážně to tu funguje? :-)
    Potřebuji: vytapetovat předsíň (jedna zeď cca dva a půl metru) a udělat podlahové lišty (do relativně členitého prostoru).
    Praha 13, nejlépe dnes! :-D No dobře, příští týden stačí (ale dneska možno taky :-)).
    ZERO
    ZERO --- ---
    čau
    poptávám montáž nové kuchyňské skříně s vestavěnou myčkou spolu se zapojením myčky. Skříň ke smontování i myčka jsou nově zakoupené. Termín by byl ideální do poloviny listopadu.
    díky za nabídky do pošty :)
    CUKI
    CUKI --- ---
    KEIKIN: Tak takto ano, to mi přijde automatické.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    CUKI: nafotím, popíšu a zeptám se. To se přeci dát řešit i po netu ne ? Navíc si myslím, že hodinový manžel je v ideálním případě spíše taková dlouhodobá spolupráce. Když zákazník nemá čas nebo je nešikovný, tak se dá očekávat, že ty služby bude využívat častěji.
    CUKI
    CUKI --- ---
    KEIKIN: A co si představuješ pod tím pojmem kompletní poradenství?
    Já dělám třeba stavební konzultace, ale mám jak hodinovou sazbu od 300/h Tak minimální částku. To je litr plus nějaká doprava. Bez toho bych lítal po všech čertech a nic z toho. Tohle odfiltruje výborně ty, kteří o mou práci opravdu stojí.
    Předpokládám, že hodinový manžel to bude mít podobně.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    CUKI: vím jak to myslíš, asi to platí obecně o byznysu, kamarády nebrat.Dneska si lidi kupují hlavně svůj čas. Mně by nevadila hodinová sazba 350 Kč, spíše bych přivítal komplexní poradenství před tím než si zaplatím tu hodinovku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam