• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BUKAMILAHodinový manžel, hodinová manželka
    Potřebujete pomoct se stehováním, potřebujete umýt okna, potřebujete pomoci s drobnými opravami, malováním, venčením psa, hlídáním dětí a nebo vám chybí někdo, kdo by vám pomohl sníst pytlík brambůrků a vypít flašu vína, tak zkuste tady rozhodit své sítě
    rozbalit záhlaví
    SPACEX
    SPACEX --- ---
    AXTHEB: Tak to nakonec dopadlo. Jen jsem chtel puvodne obstastnit sousedy rezanim zdiva jiz o statnim svatku ;)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    SPACEX: Bauhaus?
    SPACEX
    SPACEX --- ---
    Ahoj, neměl byste někdo na půjčení velkou flexu s řezným kotoučem na cihly a pistoli na nízkoexpanzní montážní pěnu? Potřebuji zvýšit stavební otvor pro dvoje obložky a nasadit je, Praha. Odměním se lahví něčeho dobrého, nebo penězi. Praha
    _VYKUTALENA_
    _VYKUTALENA_ --- ---
    Ahoj, potřebuji doma pomoci s pár technickými věcmi najde se tady, někdo zručný komu to půjde od ruky a má vyšší žebřík?
    - smontovat skleněný stůl (něco to váží), pověsit dvě světla, odmontovat plot na patru na spaní (pokud to půjde).
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Poptávám přetrasování vedení odpadu od dřezu, abych pod něj mohl dát myčku. Potřebuju předělat trubky tak, aby šly po zdi a pak kolmo do sifonu + optimálně přimonotovat do rozdvojku na studenou vodu. Materiál nemám. Praha 4 Brumlovka

    HYENA77
    HYENA77 --- ---
    Ahoj, je tu prosím někdo, kdo by zařídil demontáž patra na spaní 200x250cm zapuštěného do zdi, Praha 5, Tomáškova ul.? A potom to patro postavil u nás v bytě na Žižkově? Nějak po Velikonocích? Pošta prosím.
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    Nakonec vyřešeno, díky
    SMIDCORE
    SMIDCORE --- ---
    VLADDRACUL: hele dodavku mam, muzu pomoct s prevozem, ale pujcujem jen pres hopygo..
    co bys potreboval odvizt?? muzem se dohodnout
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    MAKROUSEK: Ona mi dneska padla jedna domluvena. Cena rozhoduje, nepotrebuju nic extra. S pujcovnama je trabl kvuli otvirackam, co jsem koukal, tak bych si musel brat minimalne na hodinu volno z prace abych ji pristi den vratil
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    VLADDRACUL: Mel jsi resit driv, Car4Way pujcujou, ale musej ti overit ridicak. Jinak zalezi, kolik penez chces dat, kazda autopujcovna pujcuje i dodavky. Ja pouzil parkrat taxipraha i s ridicem, co taha veci.
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    Ahoj, nevim kde se zeptat, tak to zkusim tady. POtreboval bych zitra pujcit dodavku, cca od sesti do max desiti vecer. Cesta po Praze, vsehovsudy par kilometru. nevite o necem?
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    potřebovala bych doma pár věcí udělat, něco přivrtat na zeď, podříznout dveře, na nich vyměnit zámek a kování, spravit žehlící prkno (ulomily se pacičky, kterými na něm drží přidělaná zásuvka a vodící drát na kabel žehličky, zásuvka je zcela neporušená)
    ideálně k tomu vyměnit dvě zásuvky v kuchyni za takové ty s jednou natočenou
    a ještě ideálněji přemontovat skříň v předsíni na umístění pračky + vybudování zásuvky pro ni a sušičku (odpad a přívod vody tam jsou, ale skříň dělal blbec, takže po umístění pračky by se tato při ždímání rozpadla)
    Praha 8
    SEASA
    SEASA --- ---
    DEMENAPIVO: už vyřízeno, navrtáno atd. ale díky, že ses ozval. (potřebovala jsem to vyúčtovat do práce, tak to zrovna bez dokladu nešlo...)
    DEMENAPIVO
    DEMENAPIVO --- ---
    SEASA: kdyby sis to rozmyslel/a s tim dokladem, tak dej vedet, udelam ti dobrou cenu a bydlim taky na sporaku..
    SEASA
    SEASA --- ---
    ahoj. sháním někoho, kdo by mi navrtal pár věcí do zdi (TV, zrcadlo, věšák, 2 nástěnky) a složil palandu a dvě skříně z Ikey v bytě na Spořilově. potřebuju na to daňový doklad. můžete někdo? případně víte o někom? díky.
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    Ahoj, pottřeboval bych zítra do 10:30, nebo po 17:00 do 18:00 pomoct naložit na Ohradě skříň (110 šířka, 164 výška) z prvního patra a přestěhovat jí na Želivského do 5. patra a sháním na to jednoho člověka na pomoc. Cenu nabídněte :)
    SARGO
    SARGO --- ---
    Zdravím, vážně to tu funguje? :-)
    Potřebuji: vytapetovat předsíň (jedna zeď cca dva a půl metru) a udělat podlahové lišty (do relativně členitého prostoru).
    Praha 13, nejlépe dnes! :-D No dobře, příští týden stačí (ale dneska možno taky :-)).
    ZERO
    ZERO --- ---
    čau
    poptávám montáž nové kuchyňské skříně s vestavěnou myčkou spolu se zapojením myčky. Skříň ke smontování i myčka jsou nově zakoupené. Termín by byl ideální do poloviny listopadu.
    díky za nabídky do pošty :)
    CUKI
    CUKI --- ---
    KEIKIN: Tak takto ano, to mi přijde automatické.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    CUKI: nafotím, popíšu a zeptám se. To se přeci dát řešit i po netu ne ? Navíc si myslím, že hodinový manžel je v ideálním případě spíše taková dlouhodobá spolupráce. Když zákazník nemá čas nebo je nešikovný, tak se dá očekávat, že ty služby bude využívat častěji.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam