• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BLACKYTZdravotní sestřičky
    LENIEUX
    LENIEUX --- ---
    LENIEUX: Stále platí :)
    VZR
    VZR --- ---
    Dobry den,
    shanime zdravotni sestry/bratry pro odberove misto na Covid-19 v centru Prahy (Revolucni 30).
    Pracovni doba dle dohody - mozna i obcasna vypomoc. DPP, castecny pracovni uvazek, Cestina nutna, Anglictina, Rustina vyhodou.

    Zivotopis s kontaktem, prosim na anezka.vesela@aiomica.com.

    Diky

    #staynegative
    www.staynegative.cz

    Anežka Veselá
    774 163 799
    aiomica, a. s.
    DOKUZONTA
    DOKUZONTA --- ---
    Zdravim, taky sem jdu s dotazem na zdravotnika.. Poradame v Mlekojedech Circus Culture Fest. Je to mala akce na plazi. Je to jen pohoda na plazi, ale pro jistotu bychom tam nekoho sikovneho s lekarnou meli. 5.7. - 7.7. Odmena jista :)
    REDCLIFF
    REDCLIFF --- ---
    Zdravím, pokud to sem nepatří, omlouvám se, ale sháníme šikovného zdravotníka/zdravotnici na open-air akci na nadcházející víkend. Lokalita Votice. Našla by se tu nějaká dobrá duše? :-) Více kdyžtak v poště. Děkujeme!
    LENIEUX
    LENIEUX --- ---
    Zdravim, kdyby byl nekdo z okoli Berouna, Horovic, Praha Zapad- hledame sikovne sestricky na novorozenecke oddeleni do Horovic (vseobecne sestry, PA i detske)
    Kdyztak do posty .)
    CLIFFAN
    CLIFFAN --- ---
    Ahoj, nebyla by tady nějaká sestřička, která by měla zájem pracovat v Praze v zubní ordinaci? Jsme mladý a přátelský kolektiv a hledáme někoho, kdo by zapadl do týmu. Díky díky
    MODRAPUSINKA
    MODRAPUSINKA --- ---
    Ahoj, nejste tady některá v nemocnici Sušice? LDN? Díky
    BARBARA0709
    BARBARA0709 --- ---
    Ponuka, ktorá by pre niektorých mohla byť zaujímavá (pokiaľ obťažuje, ospravedlňujem sa): v Prahe otvárame ďalší ročník "Sebezkušenostní a růstové skupiny pro studenty pomáhajících profesí a začínající profesionály". Veríme, že by z nej mohli profitovať aj zdravotníci. Viac info tu: http://www.terraweb.cz/news/16/91/Sebezkusenostni-a-rustova-skupina-pro-studenty
    BARUNST
    BARUNST --- ---
    nemáte taky někdo prosím skripta z interny od Pacovského?
    VERUN
    VERUN --- ---
    Ahoj, je tu někdo kdo studuje nebo má specializaci ARIP? Měla bych pár otázek. Pošta. Děkuji :-)
    BODLINKA
    BODLINKA --- ---
    kolegyně, nemáte některá schované ty pěkné sestřičkovské šatičky se zástěrou co se nosili dříve? my je měly na praxi, ale asi se vyhodily. sháním je na tábor jako stylový úbor zdravotnice ;)
    OPRAH
    OPRAH --- ---
    sem doufal v nejaky sexy fotky :)
    TALANKA
    TALANKA --- ---
    ALDETRUDA: No, ta voška je fakt k ničemu, pokud vím, měly se i rušit. Neučí se tam prakticky nic jinýho než na zdrávce a ani k tomu titulu v nemocnicích, IMHO, moc nepřihlíží. A v zahraničí se to neuznává vůbec. Když už se pachtit s nějakým studiem, tak ten bakalář, mno. Já jsem letos přihlášená k přijímačkám na druhou lékařskou, tak jsem zvědavá :o)
    KLARINULA
    KLARINULA --- ---
    LUCIEW: ja 2APA :)
    LUCIEW
    LUCIEW --- ---
    KLARINULA: 3AVS, snad se dokopu se statnicim :)
    VITECH
    VITECH --- ---
    Ahoj, má přítelkyně píše bakalářku a potřebovala by poradit nějaké zdroje na téma "rehabilitace dýchacích cest po hrudních výkonech (plicní resekci)". Nevíte prosím o něčem? Nějaká vhodná literatura? Díky
    LENCA
    LENCA --- ---
    já jsem taky pro Bc., mám sice oboje, ale voška mi je dá se říct k ničemu. Nevím jak je to v Praze, ale dá se zvládnout Bc. s dítětem (sama jsem to tak dělala). Dojížděla jsem z Brna do Zlína. A moje kamarádka dokonce se 2 maličkými dětmi dojíždí z Brna do Pardubic a bez problémů..ale je to velký opruz..pokud se do toho zakousneš uteče to strašně rychle :-)
    ALDETRUDA
    ALDETRUDA --- ---
    TALANKA: KLARINULA: Já jsem si mysela, že pro začátek zkusím vošku a pak se uvidí, co dál (pokud teda vůbec něco dál)... Myslíte, že to nemá cenu? Upřímně řečeno, ta finanční stránka studia na soukromé vš mě trochu odrazuje, ale pokud se to nakonec v praxi vyplatí, budu o tom ještě přemýšlet.
    KLARINULA
    KLARINULA --- ---
    LUCIEW: a na jakym ss oboru? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam