• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HANOUCHThe Ascent


    Diskuze pro Top-down akční RPG hru Ascent ve stylu cyberpunku.

    The Ascent je akční RPG videohra na téma cyberpunku vyvinutá švédským nezávislým herním studiem Neon Giant a vydaná společností Curve Digital pro Microsoft Windows, Xbox Series X/S a Xbox One.

    The Ascent Guides Archives | Fextralife
    https://fextralife.com/tag/the-ascent-guides/
    rozbalit záhlaví
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    HANOUCH: gamepass si uz neplatim a na Playstation to je v katastrofalnim MP stavu, tak to odjedu max tak solo.
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    Kdo date o vikendu :)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    The Ascent | Cyber Heist DLC | Coming August 18th!
    https://www.youtube.com/watch?v=CdzM2b9NnnY
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    AVATAR: hele je to pecka na tom ovladaci, tenhle remaster se povedl. Pritahl jsem si ke kompu pohodlny tv kreslo uz to nebudu hrat jinak :)
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    HANOUCH: Oprava: hovno immortal resurrected se ta hra jmenuje :)
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    HANOUCH: tak pak poreferuj, dvojku jsem hral jen pul hodky :D
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    AVATAR: ted jsem to zkusil a remake D2 Immortal tu nativni podporu gp ma, tak budu parit to. Na instalaci vifikundaci u 3ky jsem moc linej :)
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    HANOUCH: na pc je to ale dost oser, protoze to nema ofic podporu a musis pouzit externi appku. Na konzolich je to zkonvertovane paradne.
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    AVATAR: ja diablo na gp nehral,ale po tom co pises tomu dam asi sanci
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    TRAGED: Zkus se projit, zacvicit si a pak toho kasparka smazat a preformulovat. Mas na to 24hod, pak DI.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    LAUNCHER: Jsem rád, kasparku, že ti umožňuji obživu, jsem v SAP řetězci o stupeň blíž k jadru. Vývoj a podpora SAP infra v HA.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ELECTRICKOTA: Aaa, stará dobrá výmluva. Je to jen o osvojování si nových modelů ovládání, kdy nakonec zjistíš, že jsou kolikrát lepší. Já začínal na ZXS bez joye a i na té KB projdou lodi vývojem, kdy z Cursor leys, přejděs na Sinclair a na konec na QAOPM. Podobné to bylo i má PC, pamatuju doby, kdy lidí nechápali, že hraju ShiftAZX a drželi se šipek. To byl musil default Descent, z kterého se pak vyvinulo WASD.

    V 00's jsem přičichl na Game Cube ke GP, split screen multak v TimeSpliters 2. Strašlivé jsem tenkrát GP nenáviděl! Ale pakjsem si pořídil vlastní Kostku a postupem času sezdal, že GP je velice chytře a ergonomicky navržené zařízení a ve začal jsem ho používat i u PC.

    K tématu Diablovek K smrti mě nudily. D1 člověk hrál, protože byl zvědavý, D2, protože to hráli všichni a bylo krásné, ale v Bažinách mě už nudilo natolik, že jsem ho také odložil, proto jsem pochopil, že klikání na pindulaky mě fakt nebaví, čili že to není žánr pro mne. A pak se mi dostalo do ruky Brotherhood of Steel, které ovšem není klikání myši, ale jak níže píše Avatar, přímé ovládání postavy a je to hned úplně jiná hra. Mimo jiné, co se obtížnosti týče.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    LAUNCHER: ja hraju na gamepadu asi pet let. Predtim 25 let na mysi. Je to o zvyku a ten neprijemnej pocit, ze ti to nejde, vetsinou po par letech treningu, prejde ;)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    AVATAR: Diablo 3 jsem nehral, jestli Ti spravne rozumim:

    V The Ascent je pri ovladani mys+klavesnice chuze na klavesnici, ne na mysi.

    Pro poradek - nevyhoda na klavesnici proti ovladaci je v tom, ze na klavesnici mas pouze 8 smeru (4 klavesy + 4 kombinace 2 klaves naraz) a na gamepadu libovolny smer dany sklonem packy. S mirenim na mysi jsem uspesnejsi nez s mirenim na gamepadu a samozrejme pro me a pro dalsi odchovance PC to mireni na mysi bude zabavnejsi. Pro tebe predpokladam naopak a nic proti tomu.

    Nektere fce na gamepadu jsou pro me hure pristupne, myslim ze hacking je na delsi podrzeni Y? Uz si to tolik nepamatuji :-)) Na klavesnici jen kliknes, takze hack veze, aby bojovala na tve strane, je rychlejsi.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    Hohoho to jsem netusil jaky moje rypnuti vyvola za emoce :)
    Nemám nic proti gaypadům, sám na tom hraju, jen teda s ním umí pořád víc můj prcek něž já.
    Navíc jsem starej PCčkář co vyrostl na kuličkový myši, a prostě k tomu mám blíž i když to může být na něco horší.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    LAUNCHER: ja ho dohral na gamepadu asi osmkrat a s trochou cviku je to zabava. Na mysi jsem ho nehral, ale musim se zastat trageda, ze treba diablo 3 je na ovladaci mnohem zabavnejsi, nez na mysi. Na mysi totiz postavicku tahas po obrazovce a na ovladaci tlacis. Zni to jako zanedbatelnej rozdil, ale fakt je, ze tlacit je (aspon pro me) zabavnejsi. Mam pocit, ze tu postavicku ovladam, misto abych ji rikal, co ma delat.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    TRAGED: Odpoved vnimam jako "spise ne".

    Hele frajere, taky mam obcas sklony ke klauniade, ale s tebou je toho nejak moc a me to nebavi. A porad na me vyskakujes a k tomu dusledne prominuskujes moje posty, asi te necim drazdim nebo poutam tvoji pozornost.

    My dva se myslim z odbornych boards nezname, ale ahoj, mam na Nyxu co rict k SAPu, strelnym zbranim, premiovemu desktop PC a Androidu. A mozna k par dalsim tematum. O spouste jinych vecich ale moc nevim a tak spis volim formu kde bud mlcim a posloucham, nebo se zeptam. Coz mi tu mmj umoznilo vytvorit slusny network uzasnych lidi, kteri vi uzasnou hloubku o spouste veci, do kterych nedelam, nebo do kterych delam mene nez oni.

    Pojd si domluvit pravidla hry - kdyz nevis a mas zase nutkani na me reagovat, tak se slusne zeptas, nebo budes pouzivat "me to nebavi / me to bavi", misto tehle snahy o flame "vim ze mas rad Y, ale rikam ze X je urcite a ve vsem lepsi nez Y, schvalne co to udela". Pripadne prijmu jine rozumne protinavrhy. Nebranim se ani tomu kdyz mi napises do ceho delas ty, nejakou srozumitelnou formou, clovek nikdy nevi, treba nekde najdeme nejaky zajimavy prunik.

    Fer? 🙂 Kdyztak posta.
    TENENTE
    TENENTE --- ---
    Na myši a klávesnici nehratelný... Díky bohu za GP
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    LAUNCHER: Ano, ne, ne, ne, ano, ano, ne, ne, ano.

    Na GP je to hra, na myši interaktivní desktop. Howgh!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam