• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIMELMERINO a další přírodní materiály
    SRNECEK
    SRNECEK --- ---
    SEBIEN: Rozumim. Bohuzel na muj typ postavy je tezke najit a zejm. podobne celovnene mikiny.

    Možná praktická otazka. Jak s vlnenou mikinou, asi by vicemene mela take kopirovat telo, ne?


    ADD: Rozumim. Diky.
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    SRNECEK: muž nosí Devold dlouho, má podobnou mikinu a říká, že hodně dlouhodobým nošením sice povolí, ale na úkor toho, že ten materiál v těch místech bude víc namáhaný a bude se trhat. A zároveň by si nekupoval nic, co by mu bylo volné. Závěr tedy je, že by hledal něco, co bude střihově sedět líp.
    ADD
    ADD --- ---
    SRNECEK: Neznam vlnu, co by se vytahla. Mikinu, ktera je mi jen tak tak, bych nebrala.
    SRNECEK
    SRNECEK --- ---
    Ahoj, mate nekdo zkusenost s vlnenou mikinou, viz odkaz? Standardne kupuji vel. L, ale zde mi pomerne dobre sedi vel. M, jen lehce tahne pres ramena a rukavy jen tak tak. L mi prijde pres trup moc volne. Tudiz spise otazka, zdali se vam vytahala nebo naopak smrskla? Diky.

    Devold | Pánská pohodlná celorozepínací vlněná mikina Devold Thermo
    https://www.devold.cz/produkt/panska-pohodlna-celorozepinaci-vlnena-mikina-devold-thermo-txf/
    ZIP79
    ZIP79 --- ---
    JIMMI15: přímo Merino ne, ale mam od nich asi tak 20let triko, co pořád drží tvar a barvu, asi nejkvalitnější kus oblečení co jsem kdy měl.
    GIMEL
    GIMEL --- ---
    JIMMI15: ty designy ještě docela i ujdou, takové basic :). Zaujala mě ta kombinace s modalem, asi si pořídím a pak poreferuju. Díky za tip.
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    mate nekdo zkusenosti s merino produkty od piseckeho jitexu? maji tam nejake trika a spodky diskutabilniho designu (ostatne skoro jako vsude jinde), ale za docela prijatelne ceny.

    Jitex - Textil, funkční prádlo, oblečení, termoprádlo | Funkční výrobky | Merino
    http://jitex-comfort.cz/textil/eshop/30-1-Funkcni-vyrobky/144-3-Merino

    LADAVAZA
    LADAVAZA --- ---
    Objevila jsem fusak po sobě, pravděpodobně z ovce. Je možné ho strčit do pračky? Eventuelně co k tomu dolít? Díky moc za radu.
    VODOMERKA
    VODOMERKA --- ---
    SEBIEN: používám kostku kamence. a parfém
    ADD
    ADD --- ---
    SEBIEN: Muz pouziva Old Spice sprej, problem neni. S kulickou nemam zkusenost.
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    ADD: že nebude dělat neodstranitelné fleky
    ADD
    ADD --- ---
    SEBIEN: V jakém slova smyslu kompatibilní?
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    trochu od lesa: nemáte někdo vyzkoušený kuličkový deodorant (pánský), který by byl kompatibilní s vlnou?
    GIMEL
    GIMEL --- ---
    DA_NIELA: já mám s ramínky napevno a leze se do něj jako do rukávů. Zip je na břiše. Jakoukoliv peřinu mi mrně odkope, takže fusak nebo teplá kombinéza je jediné řešení. Ale taky mi přijde, že ruce omrzají. Tak jsem ráda, že jsem to vyřešila tím overalem merino od CeLaVi, protože ten má tak dlouhé rukávy a tak bezvadně střižené, že jsou až k zápěstí, ale přitom nezkouzávají přes ruce.
    ADD
    ADD --- ---
    DA_NIELA: Spacak na suchac jsem nikdy nemela a patentky nikdy nepovolily. Ty merinove zkusim podsit v kriticke casti latkou.
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    ADD: spacák na ramínka jsme měli a letěl... (1) jak klade odpor kopajícím nohám, ještě víc je stimuluje ke kopání, až suché zipy na ramenou povolí. (2) nejvíc stejně "omrzají" vystrčené ruce.

    Spí ve bavlněném overalu a volném svetříku s dlouhými rukávy. A pod přikrývkou.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    YMLADRIS: to mohu do vedlejsiho pokoje, kde jednu asi teplejsi MnM kuklu mam.
    Taky jsem ji dnes vyzkousela a vysledek stejny. Tedy o neco malo lepsi, do oci lezl jen horni lem a az tak se netocila na strany.

    Rozdil mezi Joha kuklou a MnM je v tom, ze MnM kukla ma vzadu na temeni nasitou gumicku.


    ADD: to mi taky neco pripomina.

    Co ja to mam za dite? Kuklicky nedrzi, ponozky sundava behem vteriny po obleceni ( uz na to ma nacvicen hmat a zvadne tahle sundat obe najednou).
    Tedy ponozky jsem postavila uplne mimo hru a koupila jsem puncochace, snad 2x se z nich pokousel dostat a nakonec situaci vyhodnotil, ze je to vazne a vzal je na milost. V noci se snazim vice davat veci na obleceni, ponozky pod overal s tapky a podobne vychytavky. Perina, deka, spacak je zlo a hned po instalovani na dite se behem 5 min odkopava v lepsim pripade, v horsim rovnou probouzi.
    ADD
    ADD --- ---
    GIMEL: Merino spací pytlíky se mi úplně neosvědčily, do úpletu se dítěti zachytávaly nožičky a prorval ho. Takže na spaní spíš bavlněný overal s tlapkama nebo body a bavlněný spacák na ramínka. I když teď spí syn zrovna v merino overalu - ale nemá to ťapky, tak musí mít ponožky.
    GIMEL
    GIMEL --- ---
    Udělala jsem dneska sobě i dítěti radost a pořídila nový overal CeLaVi na spaní. Měla jsem už jeden předtím z druhé ruky a furt jí ho oblíkala a oblíkala až byl malý a já ho prodávala v domění, že to je vel. 80 a ona to byla 62 :D. Jsou super natahovací a mají douhé rukávy, takže netáhne na ruce ani když už všechno ostatní je dávno krátké.

    V čem spí vaše mrňata?
    ADD
    ADD --- ---
    LADY_MYSKA: Hřebíky jsme dávno vypotřebovali na ponožky, :-))) proto musíme pořizovat kukličky, které takhle pevně drží samy. :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam