• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HYBNERKADOGTREKKING aneb když nemůžů,dotáhne mne pes ,.-)
    KATUSKA
    KATUSKA --- ---
    LAETATIO: Jeste dotaz. Je mozne si na ten Holstejn vzit doprovod bez psa?
    KATUSKA
    KATUSKA --- ---
    LAETATIO: Ahoj, moc diky za info. Ten Vok vypada dobre a je to jeste o neco pozdeji nez Slapanice, takze vice casu na trenink.
    Jeseniku se asi zucastnim uz jen proto, ze to tam mam hodne rada. Mame tam chalupu, takze to tam mam proslapane.
    Chapu, takze se vyplati chodit spolecne po horach a trenovat dlouhe treky. Nejake tipy, co se tyce vybavy? Zejmena na bivakovani, stravy, atd. V tomto nemam moc zkusenosti.
    Postroj mame, ale ne ten doporucovany typ Guard. Mam ten druhy, kde se voditko zapina na konci (nevim, jaky to ma nazev).
    LAETATIO
    LAETATIO --- ---
    KATUSKA: ve chvíli, kdy v klidu dáte nějakých 40 za den na výletě, tak long dáte taky. Hlavně si pohlídej výbavu, ať netaháš zbytečnou váhu navíc. Šlapanice úplně nemiluju, Šerák je fajn, ale počítej s tím, že převýšení je tam značné a v létě ve vedru to může být fakt záhul. Přítel dělá Voka, takže ten bude určitě fajn :) tradičně mám nejradši Toulovce (jak z toho důvodu, že Vysočina je relativně nenáročná, tak proto že na přelomu března a dubna nebývá hic), ale ten už má tuším plno ve všech kategoriích, tak leda hlídat, jestli někdo místo nepustí. Loni se mi moc líbilo na Kruškách, ale ani netuším, kde budou letos. Fryšták je hodně po tvrdém a hodně náročný, to je záhul pro všechny. Na Lvech se stává, že značení nebývá úplně tip ťop, takže jestli nejsi úplně zdatná ve čtení map, tak to bych asi vynechala :)
    KATUSKA
    KATUSKA --- ---
    Ahoj,
    planuji letos zkusit prvni LONG dogtrekking (libi se mi Slapanice a Jeseniky). Nejde mi prilis o rychlost/zavodeni, jako spis o to dat tak, abych to prezila ja i Barney (entlebuch) ve zdravi a bez trvalych nasledku. Chci si taky vyzkouset bivakovani a narocnejsi pochod, protoze letos o dovolene mam v planu nejaky prechod hor (bez psa), takze to beru jako dobry trenink.

    Zajima me, jak trenujete? Na co je treba se pripravit? Na co pripravit meho psiho buddyho?
    Chodime behat na postroji cca 3x-4x tydne, a kdyz nam to vyjde o vikendech, tak na vylety na hory.
    Jen doplnim, ze na postroji je zvykly tahat. Vsimla jsem si, ze par lidi zminovalo, ze maji netahavce.
    Diky moc :)
    VALY23
    VALY23 --- ---
    Zvu vás na sobotu na přespolák a canicross do Vesce u Liberce. Na zahřátí bude kromě běhu koncert The Scoffers, griotka, grog a svařák. http://www.stribrnastopa.cz

    LAETATIO
    LAETATIO --- ---
    TATONKA: nj, visí to jako úvodní fotka na FB skupině a tam je každej zná :D Dala jsem to sem motivačně pro zdejší osazenstvo. Jestli to uráží tvé oči, tak to klidně smažu a bude :)
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    LAETATIO: boli to moje oci
    ... mozna by bylo zajimavejsi tam napsat prave tyhle informace :)
    LAETATIO
    LAETATIO --- ---
    TATONKA: neboj, koluje už nová verze. Ale fakt mě překvapuje, co někoho zaujme na fotce 9 letý holčiny a 80 letýho dědy, co oba ušli 93,5 km.
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    cimz se ten "letak" stava nepouzitelnym
    LAETATIO
    LAETATIO --- ---
    TATONKA: nj, dělala Anička narychlo a "r" jí uteklo :D
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    LAETATIO: dog-tekking?
    LAETATIO
    LAETATIO --- ---
    motivačně - nejmladší a nejstarší účastníci posledního longu (9 a 80 let)
    LAETATIO
    LAETATIO --- ---
    Vyrážíte někdo letos někam? My budem snad na všech dt počítaných do MČR krom Šeráka, tak mě zajímá, jestli se s někým nepotkáme :)
    KATUSKA
    KATUSKA --- ---
    Ahoj, nemate nekdo starsi postroj na prodej? Mam entlebuchskeho salasnickeho psa a chceme zkusit Canicross.
    LAETATIO
    LAETATIO --- ---
    Potkáme se s někým v sobotu v Chrudimi? (jdeme mid a mám z toho trochu strach :D)
    MIKEYLA
    MIKEYLA --- ---
    BUDDYX: me bylo kdysi receno, ze ten Non-stop..je vymakanejsi, co se tyce prostoru v oblasti hrudniku (lepsi dychani) a vubec tak celkove, ze lepe rozklada vahu. Jinak mam Zero DC (tu kratsi verzi) a ta je supr, ze se nepretaci (mam ji na krizence ESP), ale pro zmenu na huskounovi uz mi nesedi, na nej mam klasiku Manmat a ty se pretacej jako prase..., do toho jeste povolujou, do tech uz bych znovu nesla..
    LAETATIO
    LAETATIO --- ---
    BUDDYX: Oni prostě umí dělat marketing :) dřív pořádali přednášky o tom, jak má vypadat správný postroj a překvapivě nejlíp vycházel ten jejich.
    Asi před rokem jsem řešila dlouhý postroj pro svého psa na FB a psala jsem tam, že si pro něj nechám udělat na míru Faster. Nějaká slečna mi odpovídala, že nejlepší je non-stop, že v něm běhají všichni okolo caniscrossu... no a dneska už její fena taky běhá ve fasteru, protože jí non-stop neseděl.
    BUDDYX
    BUDDYX --- ---
    MALAMUT: diky

    LAETATIO: mne prave prijde ten non-stop strasne predrazenej a ten free motion proste jako spis marketing :) zaujal me proto, ze ho doporucovali ke kolu/behu spis nez tu klasiku. ale jak rikam spis je to proste novej produkt a je ho potreba prodat :)

    jasne, ze budu muset postroj zkusit jak v realu sedi no...

    diky
    LAETATIO
    LAETATIO --- ---
    BUDDYX: Doporučila bych se dostat někam, kde budeš mít možnost ozkoušet víc typů a někdo zkušený na psa koukne, jak mu to sedí. Asi nejlíp zajet někam, kde bude mít stánek Hela Levíčková. Mně osobně je non-stop hrozně nesympatický (celá firma). Pes má Zero Faster a tváří se v něm naprosto spokojeně (u nás je to hlavně chůze a občas kolobka)
    MALAMUT
    MALAMUT --- ---
    BUDDYX: ideálně zajet na nějaké závody a pokecat a ozkoušet na místě :-) termínovka tady: http://www.mushing.cz/index.php?kod=&modul=zavody
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam