• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HYBNERKADOGTREKKING aneb když nemůžů,dotáhne mne pes ,.-)
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    LAETATIO: boli to moje oci
    ... mozna by bylo zajimavejsi tam napsat prave tyhle informace :)
    LAETATIO
    LAETATIO --- ---
    TATONKA: neboj, koluje už nová verze. Ale fakt mě překvapuje, co někoho zaujme na fotce 9 letý holčiny a 80 letýho dědy, co oba ušli 93,5 km.
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    cimz se ten "letak" stava nepouzitelnym
    LAETATIO
    LAETATIO --- ---
    TATONKA: nj, dělala Anička narychlo a "r" jí uteklo :D
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    LAETATIO: dog-tekking?
    LAETATIO
    LAETATIO --- ---
    motivačně - nejmladší a nejstarší účastníci posledního longu (9 a 80 let)
    LAETATIO
    LAETATIO --- ---
    Vyrážíte někdo letos někam? My budem snad na všech dt počítaných do MČR krom Šeráka, tak mě zajímá, jestli se s někým nepotkáme :)
    KATUSKA
    KATUSKA --- ---
    Ahoj, nemate nekdo starsi postroj na prodej? Mam entlebuchskeho salasnickeho psa a chceme zkusit Canicross.
    LAETATIO
    LAETATIO --- ---
    Potkáme se s někým v sobotu v Chrudimi? (jdeme mid a mám z toho trochu strach :D)
    MIKEYLA
    MIKEYLA --- ---
    BUDDYX: me bylo kdysi receno, ze ten Non-stop..je vymakanejsi, co se tyce prostoru v oblasti hrudniku (lepsi dychani) a vubec tak celkove, ze lepe rozklada vahu. Jinak mam Zero DC (tu kratsi verzi) a ta je supr, ze se nepretaci (mam ji na krizence ESP), ale pro zmenu na huskounovi uz mi nesedi, na nej mam klasiku Manmat a ty se pretacej jako prase..., do toho jeste povolujou, do tech uz bych znovu nesla..
    LAETATIO
    LAETATIO --- ---
    BUDDYX: Oni prostě umí dělat marketing :) dřív pořádali přednášky o tom, jak má vypadat správný postroj a překvapivě nejlíp vycházel ten jejich.
    Asi před rokem jsem řešila dlouhý postroj pro svého psa na FB a psala jsem tam, že si pro něj nechám udělat na míru Faster. Nějaká slečna mi odpovídala, že nejlepší je non-stop, že v něm běhají všichni okolo caniscrossu... no a dneska už její fena taky běhá ve fasteru, protože jí non-stop neseděl.
    BUDDYX
    BUDDYX --- ---
    MALAMUT: diky

    LAETATIO: mne prave prijde ten non-stop strasne predrazenej a ten free motion proste jako spis marketing :) zaujal me proto, ze ho doporucovali ke kolu/behu spis nez tu klasiku. ale jak rikam spis je to proste novej produkt a je ho potreba prodat :)

    jasne, ze budu muset postroj zkusit jak v realu sedi no...

    diky
    LAETATIO
    LAETATIO --- ---
    BUDDYX: Doporučila bych se dostat někam, kde budeš mít možnost ozkoušet víc typů a někdo zkušený na psa koukne, jak mu to sedí. Asi nejlíp zajet někam, kde bude mít stánek Hela Levíčková. Mně osobně je non-stop hrozně nesympatický (celá firma). Pes má Zero Faster a tváří se v něm naprosto spokojeně (u nás je to hlavně chůze a občas kolobka)
    MALAMUT
    MALAMUT --- ---
    BUDDYX: ideálně zajet na nějaké závody a pokecat a ozkoušet na místě :-) termínovka tady: http://www.mushing.cz/index.php?kod=&modul=zavody
    BUDDYX
    BUDDYX --- ---
    Ahoj, budu rad kdyz mi poradite.
    S mym huskounem bych rad zacal vic jezdit na kole (mozna i behat) a chci mu poridit nejaky postroj.
    Rozhodujici samozrejme je vyzkouset primo pesanovi, aby mu sedel.

    Nicmene kdyz jsem se tak dival po netu, narazil jsem napr. na tento: http://www.non-stopdogwear.cz/index.php/produkty/postroje/6-free-motion Vypada velmi zajimave - teda hlavne ta cena :D (http://www.vase-krmivo.cz/postroj-free-motion)
    Mate nekdo zkusenost? Proc je o tolik drazsi nez napr. neco takovyho: http://www.manmat.cz/produkty-postroj-sled-detail-12 ?

    Diky
    LAETATIO
    LAETATIO --- ---
    asi je marné se ptát, jestli někdo jede na Fryšták, co? :D
    LAETATIO
    LAETATIO --- ---
    uvidíme se s někým na konci května na Vokovi?
    MIKEYLA
    MIKEYLA --- ---
    vlastne predloni jsem jej absolvovala:), leti to jak blazen. Letos jsem chtela konecne po dvou letech zacit znovu (mam dva tahaci psy), ale pro zmenu jsem si pred tydnem zlomila nohu, takze na behani muzu na nejaky ten cas zapomenout..:(((
    MIKEYLA
    MIKEYLA --- ---
    BEATRIXX: ja trenink ve Hvezde absolvovala loni, bohuzel jen jeden (nasl.jsem zjistila), ze cekam meho uz aktualne rocniho chlapecka:).

    Lide, co treninky vedou jsou mili a prijemni, urcite na tebe nebudou koukat divne, predsudky hod za hlavu:). Jsu ochotni pujcovat vystroj (tu nejkvalitnejsi na trhu), driv byly treninky zdarma, ted se plati (myslim 120 Kc), ale naprosto je chapu, cas jsou penize..
    LAETATIO
    LAETATIO --- ---
    BEATRIXX: kvůli kříženci na tebe nikdo blbě určitě koukat nebude, však esp jsou v podstatě taky kříženci :) jsem taky kus ženský a mít sociálně zdatnýho psa a já mít trochu radši lidi, tak bych na nějaký společný trénink vyrazila :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam