• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLAE.D.C., tašky, batohy, urban tacticool , urban survival, urban gear, jak přežít v džungli velkoměsta i výlet k babičce
    Co sebou nosíte každý den? Tašky, batohy, kabelky a jejich obsah, Tacticool geeks, a US paka ...
    Rady ohledně batohů, tašek. Ukažte fotky toho, co s sebou taháte každý den...
    TABORACEK --- Vyhnete se vsemu na cem je jen trochu jmeno toho dementa beara gryllse
    ZDRAVOTNICKÝ KURZ ZDrSEM - TERMÍN KVĚTEN
    Přihlášení:
    KEMAL
    WOJTYLA
    ADITU
    HOLY_SEAL
    DIMS

    ODKAZY: http://www.maxpedition.com/ | https://www.511tactical.com/ | http://www.blackhawk.com/ | http://www.specopstech.com/ | http://www.crumpler.eu/ | http://www.jptt.cz/ | http://www.spartanstactical.cz/ | http://edcforums.com
    (Přidávejte další.)

    SPŘÍZNĚNÉ KLUBY: [ NOŽE - ] | [ Vybal to! aneb obsahy vasich kabelek ]
    rozbalit záhlaví
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    OMN: a odkazy na podrobnosti by byly? Aspoň rozměry, materiál, vnitřní uspořádání... Z tohohle pohledu bych asi nedokázal říct "ano" ani jednomu z nich.
    OMN
    OMN --- ---
    Nejde mi udělat anketa. Pomůžete nám prosím vybrat? Přítelkyně se nemůže rozhodnout mezi těmito dvěma batohy. Palcem nahoru hlasujete pro růžový, palcem dolu pro černý. Díky!
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    SPEKULANT: To myslíš správně, viz jak psal Nagasava. Ale řezák na koberce byl bohužel rychlejší :)
    SPEKULANT
    SPEKULANT --- ---
    PIVECEK:
    Ahoj, já myslel že ta cedulka má u sebe otvor, kam se dá schovat.
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    NAGASAWA: Chtel jsem černou, ale nebyla skladem, tak mám co ty, šedivou (turbulence).
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    FUZZSTORTION: plus ma jeste Peak Design Foto Škoda mám dojem.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PIVECEK: a jakou barvu jsi bral?
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    NAGASAWA: Tak to je dobrý no, byl jsem holt unáhlený :)

    Co se týče kompresního popruhu, pokud řešíš gramy, asi bych se bez nich obešel, ale neuráží mě to. Ale spíše bych to udělal kvůli tomu, abych uvolnil ty přední kapsy na nějaké drobnosti (obvaz, rukavice?). Ale nechám to ještě uležet, než začnu s operací, ať to nedopadne jako s tou cedulkou:)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PIVECEK: akorat jsem koukal, ze par lidi strihalo ty kompresni popruhy, ale to mi prislo zbytecny, pac dobre drzi tvar.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PIVECEK: Perfekt, to rad slysim. Jinak tu cedulku jsi strihat nemusel, pac pro jeji scovani tam maji prave miniaturni kapsu, do ktery ten stitek zasunes a neni tim padem videt hehe.
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    NAGASAWA: Díky za tip. Zalurkoval jsem tady a tohle mě zaujalo. Když jezdím mimo, vozím Numbat od Helikonu, kam se vejde plnohodnotný IFAK, tooly atd. ale do Prahy mi to přišlo už velký. Ta LV6 je akorát, navíc jak je víc hranatá, tak líp sedí u těla. Ustrihnul jsem akorát 511 cedulku a jsem spoko. Na začátku mě nemile překvapily opačné zipy u velké kapsy, než je standard, ale teď si vlastně říkám, že to spíš výhoda a s insertem na pistoli se to vlastně otvírá dobře z obou stran a nemusím myslet na to, na jakou stranu to zavřu jako u toho Numbatu. Uvidíme, jak vydrží :)
    SWIST
    SWIST --- ---
    CROSS: Ten jsem doporučoval kamarádovi a taky na něj už nedá dopustit.. Já mám rush72 na EDC už asi 7 let a stále naprostá spokojenost. A ten amp má jednu nezanedbatelnou výhodu - má velký velcro panel na spoustu patchů. :D Jen já bych u něho osobně ocenil nějaké vnější boční kapsy, ty se mi na tom rush72 hodně líbí.
    FUZZSTORTION
    FUZZSTORTION --- ---
    HOBORG: Megapixel v Praze, Brně i Ostravě mají v prodejně všechny Slingy vystavené.
    HOBORG
    HOBORG --- ---
    NAVARA: asi mi nic jinyho nezbyde, no. dik! :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    HOBORG: Koupíš, prohlédneš, vrátíš během 14 dní - na Alze jsem takhle protočil při hledání správné velikosti PD několik kousků; i podpora mi potvrdila, že to nikde vystavěné nemají - a nebyl problém.
    CROSS
    CROSS --- ---
    LIMECEJ: ten AMP72 je skvělej. Koupil jsem ho, ehm, v únoru 2020. Takže mi ležel asi dva roky ve skříni netknutej. Ale od tý doby pokaždý, když ho vytáhnu, jsem nadšenej.
    (Jen jdu kolem a přidávám tradiční „5.11 je super” komentář.)

    A co je mejhorší, právě mi přišel mejl od místního dovozce, že jsou 5.11 dny (inu, 11.5.), a 20% sleva na všechno. Sakra sakra.
    HOBORG
    HOBORG --- ---
    da se prosim nekde nazivo okoukat a vyzkouset peakdesign? konkretne 10l sling
    hledam neco na kazdodenni cesty do prace, potreboval bych to vyzkouset a na zivo trosku lip odhadnu jestli se mi do toho vejde co chci

    ten pentagon nevypada zle a je vyrazne levnejsi, ale jen z obrazku mi prijde ze trpi klasickym problemem tehle 'taktickejch' veci - tri prdele ruznejch kapsicek a rozdelovacu, pak se tam nic poradne nevejde. peakdesign vypada ze ma tu hlavni kapsu dost volnou a prostornou. jen to teda stoji raketu a naslepo se mi to porizovat nechce, abych pak nezjistil ze to neni uplne ono
    LIMECEJ
    LIMECEJ --- ---
    NAGASAWA: diky! ja mam od 511 amp72 na bezny noseni a jsem s nim mega spokojenej, ale potreboval bych neco lehciho. A jak rikas, za litr je to krasny.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LIMECEJ: jinak na Top Tactical jsem ji bral taky a druhej den rano byla doma. Za litr parada.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LIMECEJ: hele podezrele dobre prave. potreboval jsem neco do ciziny do mesta, abych mel mobil a doklady vepredu pres hrud a jsem spokojenej. zada diky polstrovany sitovine nedrou, popruh je robustni a dobre nastavitelnej. Mista je tam akorat tak na tech par osobnich veci a na těle to neputuje. Akorat jsem si priobjednal dovnitr velcro organizer, kterej jsem tam priplacnul a nemuzu si stezovat. S 5.11 mam jenom ty dobry zkusenosti, tak bych rekl, ze za ty prachy je to parada. Bral jsem barvu turbulence, coz je neco mezi khaki a svetle sedou, tak to vypada i relativne civilne. Je to robustni, pevne usity a tipuju, ze vydrzi dalsich deset let, stejne jako Messenger, kterej od nich mam.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam