• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUORRAMinerální make-up a vše o minerální kosmetice
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    NIGHTFURY: Jj, ty vzorky jsou dobré, sice nejsou moc velké, ale člověk si udělá reálnou představu. Jako štětec na make-up používám jejich Baby Buffer Brush - je podle mě ideální, ale záleží, jestli preferuješ rovný štetěc nebo kulatý. Korektor jsem měla práškový žlutý - tam mi vadilo, že jsem musela tu žlutou ještě zakrýt make-upem, otravovalo mě to :), ale fungoval celkem dobře- Nicméně mám radši tekuté nebo krémové korektory. A pak jsem měla TANF korektor krémový v kalíšku, ale ten mi nevyhovoval, protože jsem si omylem objednala špatný odstín. Ty krémové korektory jsou celkem hutné, ale zase ne nějak extrémně moc, řekla bych, že je to co se týče výkonu průměr. Tvářenky - nejraději mám Everyday is a Good Day, je to krásná korálově růžová barva, podle mě sluší všem.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    QUORRA: Jinak bázi pod make-up mám gelovou od Revlonu a není úplně špatná, takže novou zatím nesháním..
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    QUORRA: Zatím mám v plánu ty vzorky minerálního make-upu (abych si našla správný odstín, nejsem schopná to odhadnout), štětec na make-up, štětec na tvářenku, tvářenku :) a pak se mi líbí sada korektorů, ale nejsem si jistá, jak moc můžou fungovat..
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    NIGHTFURY: Asi ne vyloženě vyhnout, ale měla jsem tu bázi pod minerální make-up a nenadchla mě, taky mi moc nevyhovovaly ty krémové odličovače. Čističe v prášku fungují prý tak napůl A jestli něco rozhodně můžu doporučit, tak jsou to ty jejich Body Butters nebo Monoi tahitský olej.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    Tak koukám na stránky The All Natural Face a plánuji, co si pořídím, až zase budou nějaké finance.. je tam něco, čemu bych se měla raději vyhnout? (Mám smíšenou, poměrně bledou, lehce problematickou pleť.)
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    Tak jsem objednala nějaké vzorky JustPureMinerals a Lucy Minerals, dám vědět, jak se mi líbily :).
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    MFIN: Není zač, jsem moc ráda, když můžu poradit :).
    MFIN
    MFIN --- ---
    QUORRA: Super, zas jsem o něco chytřejší. Moc děkuji, jsi skvělá ;-) Hned zítra vyrazím a pak dám vědět.
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    MFIN: Jj, chápeš to správně. Má to prý vyplnit póry, vrásky, vyhladit pleť, zmatnit, prodloužit výdrž make-upu, umýt nádobí, vyprat a vyžehlit...:). A konkrétně u sypkých minerálních make-upů se tyto snadněji nanášejí (jakoby kloužou po pleti), lépe se chytají (nevytvoří fleky) a déle vydrží. I když moje osobní zkušenost s minerálními make-upy je taková, že i samy o sobě mají ohromnou výdrž, která předčí většinu make-upů dostupných v drogeriích. Já primer používám hlavně kvůli tomu, aby mi mak-up na tvář dobře přilnul a aby se nevytvořily fleky.
    MFIN
    MFIN --- ---
    QUORRA: A to se tedy dává pod make-up? rozumím tomu správně? Důvod? Lépe to vše drží?
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    MFIN: Primer je v překladu podkladová báze. Jsou různé, průhledné, bílé (které se ale po nanesení změní do průhledna), sypké, tekuté...v obchodech můžeš najít třeba od Dermacolu Satin Make-up Base nebo L'Oréal. The All Natural Face má ve flaštičce http://theallnaturalface.com/hydration-mists-and-primers--foundation-primer.html, takže buď tu (ale nepřišla mi nějak extra) nebo klidně tu Dermacol (tu vyzkouším, až bázi TANF vypotřebuju :) .
    MFIN
    MFIN --- ---
    QUORRA: Dobře a co je primer? Já používám krém,na to tu tyčinku MaxFactor jako korektor a většinou ten tuhý makeup Clinique. Když chci mít fakt pěkný xichtít a to většinou večer do společnosti, tak si pod to vše dám ještě tekutý makeup Vichi.
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    MFIN: Není zač, ptej se klidně jakkoli blbě :). Já si pod make-up dávám normálně krém a pod tento buď používám jejich primer anebo na to kašlu a dávám make-up rovnou na krém ;).
    MFIN
    MFIN --- ---
    QUORRA: jééé moc děkuji. Budu se ptát asi úplně blbě,ale používáš pod to ještě něco? Já mám svůj zažitý postup a ani nevím,zda to plácám správně. Myslím,že to nevypadá špatně, v práci se mně snad nikdo ráno nelekne.
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    MFIN: V kategorii Face - Foundation Powder. Mají asi 50 odstínů podle podtónu pleti a ještě různě tmavé. Je dobré si nejdřív objednat vzorky - mají i výhodnou sadu, buď od světlých odstínů po střední nebo od středních po tmavé. Tady: http://theallnaturalface.com/index.cfm?fuseaction=product.details&ProductID=117794
    MFIN
    MFIN --- ---
    QUORRA: Koukám na stránky The All Natural Face a teda.... je toho tolik, že se úplně ztrácím :( Vůbec nevím co bych si měla vybrat...
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    MFIN: Já bych doporučila buď The All Natural Face, Sassy Mineals, Lucy Minerals nebo Silk Naturals. Ale ten SN je spíš pro pokročilejší uživatelky, odstín si můžeš namíchat sama - což je ale na jednu stranu výhoda :). Plus všechno ostatní z jejich kosmetiky je podle mě super.
    MFIN
    MFIN --- ---
    Přibližně dva a půl roku zpět mi v Clinique na smíchově doporučili jako minerální make-up Almost Powder Makeup SPF 15. Mám už několikáté balení a i když 100% nekryje, tak s pomocí Pan Stik od MaxFactor na zakrytí nedostatků je super. Teď mi dochází, tak přemýšlím, zda brát znovu nebo vyzkoušet něco jiného. Co byste doporučili? Krom tohoto mám zkušenost už jen s Vichy a Mary Kay.
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    BARA_ONLY_ONE: Já myslím, že by ho snad mohli v Sephoře mít, ale nejsem si jistá :).
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    QUORRA: Tohle jsem vůbec netušila, děkuji za info.. jinak přesně takový štětec bych si ráda pořídila, vídá ho občas v nějakých videích. Tak snad nebude stát v Sephoře majlant, budou-li ho vůbec ít.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam