• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZUZKAOUKlobouky, čepice, hučky. Nechte na hlavě!
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    S tim jak se ohlasila zima, znovu se urgentne prihlasila potreba opravy (a vycisteni) klobouku...
    (rozpadl se prymek)

    Mate nekdo nejake doporuceni...?

    Zel Tonak nema ani vlastni opravnu, ani s nikym nespolupracuje...
    SAL
    SAL --- ---
    Měli byste tip, kde sehnat různé šátky typu tunel ale na hlavu? Všude vidím jen tunel na krk...
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    Moje nejnovější akvizice... ;-)

    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    a ještě jedna zavinutá Eclectica

    SAN_IN_DA_SOUL
    SAN_IN_DA_SOUL --- ---
    Nemáte někdo náhodou cylindr k zapůjčení? Ideálně umolousanej, opotřebovanej a kdovíco ještě - bude součástí masopustního kostýmu. Úmyslně ho ničit nebudu, spíš abych s ním nemusela zacházet jako se sakramentem. Odměna jistá! (Praha)
    MALKE
    MALKE --- ---
    ECLECTICA: Jsme viděly tentýž, taky jsem nad ním váhala, ale pak jsem vzala ten, co jsem měla včera. Ono se to dá i takhle, když se to nesloží do trojúhelníku, ale jen se kus založí - ale je tam samozřejmě to naprosto ohavné sešití (moc jsem nepochopila, k čemu to má sloužit), a navíc je to pochopitelně těžší. Ovšem také teplejší, zima je před náma...:c)
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    MALKE: ta tunelovitost mě tak čílí! Viděla jsem krásný šátek, tmavěmodrý se stříbrnými hvězdičkami (ahm) a taky to bylo sešité :/
    MALKE
    MALKE --- ---
    Jako vždycky to zachránili Vietnamci. Akorát musím tu podivnou tunelovitou věc ještě rozpárat. Dala jsem se na kytičky, zjevně stárnu a blbnu.

    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    Dneska se mi myslím povedla pěkná hnědo-béžová variace s hnědou a béžovou krajkou a hezkým copem po straně. Zítra plánuju něco podobného, pokud budu mít náladu, tak se možná i vyfotím ;)
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    BEDRICH_: když mně ty třpytivé věci sluší :)
    Momentálně se chystám ještě na krajky, zítra jdu na koncert, tak se chci vyparádit ;)

    Krajky a madeiry - Velkoobchod STOKLASA
    http://www.stoklasa.cz/krajky-a-madeiry-x2s0167
    BEDRICH_
    BEDRICH_ --- ---
    ECLECTICA: opakovani dela mistry:D jde ti to dobre zeno.) a mas na to oblicej coz je fajn, jen ty barvy dovytunit a vystrihat se lesklych a trpytivych veci
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    VERCASKOCKAMA: to, co mám na fotce, kterou sem dávala ZUZKAOU, je teprve můj třetí výtvor, a věřím, že tím moje kreace ještě nekončí. To základní vázání je vcelku jednoduché, ale pravda, grif ještě taky nemám.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Eclectica v turbanu

    VERCASKOCKAMA
    VERCASKOCKAMA --- ---
    ECLECTICA: Tohle je fakt pěkné... Akorát u mě teda zůstane asi jen u obdivu, protože si na hlavě umím šátek uvázat jen do podoby selky v kravíně, no.
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    Tohle je nádhera... rozhodně žádná lesana bez antiperspirantu!
    MALKE
    MALKE --- ---
    ECLECTICA: To je právě to, já potřebuju spíš konkrétní tip (na tu Sokolovskou se podívám), abych mohla bleskově něco obrazit, až budu sama. U nás vidím častěji veverku než obchod s oděvy, a do centra s dítětem... Poslední cestu autobusem jsem popisovala v mateřském klubu. Děkuji, nechci. Krám by rozebral na prvočinitele, než bych stačila říct "růžový ne":) 150,- korun není dostatečná útrata, za takové utrpení:c)
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    MALKE: já dneska shodou okolností narazila na jakýsi fair trade obchůdek na Sokolovské, vedle Mlsné kavky, pořídila jsem si jeden podlouhlý duhový (škála od tmavě modré přes světle modrou, tyrkysovou až k zelené a nazpět) za nějakých 150 Kč. Mají tam i jednobarevné av tlumenějších barvách, ale hádám, že stačí koukat po šátcích kdekoli v obchodech s oděvy.
    Doma jsem ho vyzkoušela, budí dojem vrstvení. Přes něj jsem hodila zase tu svou stříbřítou síťku, omotala ji jen dvakrát a z toho, co zůstalo viset z obou šátků, jsem upletla cop.
    Zítra tuhle kreaci chci zopakovat, a jestli budu mít náladu, tak se s tím i vyfotím.
    MALKE
    MALKE --- ---
    Vida, tak já se připojím: šátky. Kam na ně - přesně na tenhle styl? Eclectica ve mně oživila spící vášeň, ale doma mám jenom jeden vyhovující, zbytek je většinou moc úzký nebo moc malý. Nejsem na pastelové barvy, spíš něco výrazného (tmavší červená, námořnická modrá, černá, vínová, ...)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam