• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    REPRAK3D FLASH ENGINES
    REPRAK
    REPRAK --- ---
    omlouvám se za delší neúčast, zrovna teď sem musel papervision odložit na vedlejší kolej, protože se topim v jednom projektu ... to přejmenování je zajímavej námět, já osobně sem se podobně jako _IT_ víc zaobíral zatim jenom pv3d a nějaký srovnání by mě taky zajímalo...v čem ho ostatní enginy převyšují apod.
    _IT_
    _IT_ --- ---
    zdravim! to je milý, skutečně opodstatněný vyhradit 3d flashi vlastní auditko.
    CHEMIX: souhlas, i když přejmenovávat asi netřeba - každej, koho zajímá 3d flash, zná především pv3d a půjde sem, při vyhledávání to taky ukáže sem i když napíšu sandy, away3d apod..
    Máte teda někdo zkušenosti s rozdílama jednotlivejch enginů? Já osobně jsem se věnoval jen pv3d zatím bžel, a právě jsem zvědav na srovnání.
    Krom toho by mě zajímalo jestli jste někdo testoval featuresy fp10 s pv3d - četl jsem na pv3d blogu že poslední verze, stejně jako five3D a snad i další, používají schopnost fp10 využívat prostředky gpu..?
    CHEMIX
    CHEMIX --- ---
    CHEMIX
    CHEMIX --- ---
    Nechcete to tady prejmenovat na obecnejsi 3D FLASH ENGINES ? jelikoz papervision je celkem fajn :) ale bohuzel byl prukopnikem a dnes uz ho prevysuji ostatni enginy streba away3d a existuji i dalsi sandy nebo dneska co jsem narazil na : five3d.mathieu-badimon.com
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    REPRAK: děkuji.)
    REPRAK
    REPRAK --- ---
    tak jednak by ti imho pomoh google :
    http://papervision2.com/tutorial-list/"
    taky tutorialy

    no a jednak jestli se o to chceš zajímat trochu víc a pochopit co jak kde proč funguje, tak doporučuju tu knížku Papervision3D Essentials od Jeffa Windera a Paula Tondeura
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    Existují tutoriály pro začátečníky (může být EN, ale kdyby byl CZ asi bych byl radši), co neumí příliš programovat? Udělat si něco ve 3d zvládnu, udělat něco ve flashi taky, ale propojit se mi to zatím nepodařilo (spíše teda nevím jak to přesně funguje, jaké použít formáty apod.) Díky za tipy.
    REPRAK
    REPRAK --- ---
    tak tohle téma sem založil, protože se zrovna prokousávam knížkou papervision3d essentials a myslel sem že by bylo zajímavý nahnat sem ňáký flashový nixáky a pohovořit o tématu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam