• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    samozrejme mi je jasné, že to ide proti základnému design konceptu momentálneho vývoja Nyxu, pretože by to bolo actually useful :P
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    THESTOUPA: alternatívou by bolo, keby si NYX proste jedno popoludnie sadol a upravil povedzme 10 najpoužívanejších skinov tak, aby boli systémové a hotovo.

    má to samé výhody: NYX ukojí svoju potrebu v niečom sa hrabať a užívatelia nebudú odkázaní na forest skin z roku 450 BC.
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    kdyz se resi skiny tak v dark skinu (default dark) mam v zahlavi diskuze (to nad okynkem, kam tohle pisu) ohranicene zelenejma barvama, ktery vypadaj jak kdyz vypadly z forestu.
    QUIP
    QUIP --- ---
    KRALIK: plati pouze v pripade, ze novy skin pouziva stejne rozlozeni (o priblizne stejnych rozmerech) jako puvodni forest

    Osobne postradam v klubu [ nyx :: skiny - upravte si design nyxu ] lidsky sepsany change log pro provadene zmeny a pripadne odkazy na diffy.

    Moc me nebavi si pokazde zmene hrat na detektiva a hledat, co - kde - jak... a to nemluvim o tom, ze o nekterych zmenach se NYX ani nezminuje "protoze to byla jen drobna oprava", ale oprava ve Forestu, kterou ja jsem mel u sebe opravenou uz predtim, mi zase rozbila Orbit atp.
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    ledvinka: tak tady 2200067110/2010 se ukaz
    KRALIK
    KRALIK --- ---
    ja myslim, ze uz to bylo receno nescetnekrat – importujte do custom skinu default forest a prebijte jen to, co je treba/libo a je po problemech. veskera nova funkciontalita bude funkcni a je jen otazka casu, kdy bude preskinovana. ale nebude se nic rozbijet, coz je hlavni.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    TOM_HOST: Co je to doplácení? poslat link do klubu o dělaní skinů, kde ti ho pravděpodobně opraví do jednoho dne a ty změníš text v jednom formuláři?

    Pokud je to nespravedlivé a chudáci potřebují podporu solidaritu ostatních občanů, tak založ kasičku, přispěju ti 20,- ;)
    NYX
    NYX --- ---
    TOM_HOST: no ono se to da udelat tak, ze forest nalinkuju vsem a skin pak bude jen prekryvat co uzna za vhodne. ale tim prakticky vyradim vsechny skiny, ktere jsou momentalne psane zcela nezavisle na forestu.
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    stoupa: nikomu nenadavam to zas prr ... a ten tvuj pocit popisuju - ano vetsina skineru na to jebe ... dulezite je si rict proc ... ja jen proste nejsem spokojen s tim co se tu posledni dobou furt meni ... me to otravuje aniz bych to chtel nebo tomu moh nejak zabranit ... a kdyz uz tady ty "vylepseni" musi byt tak by se mohlo postarat o to aby bezny uzivatel co ma jiny skin nez forest na to nedoplacel ... asi chci hodne

    kaplik: no nebo mit nekoho kdo ty skiny bude schvalovat ze jsou dle toho vzoru co pise nyx kdyz je s tim furt takove srani ... ale komu by se chtelo ze
    KAPLIK
    KAPLIK --- ---
    jestli by nebylo nejlepsi moznost vlastnich skinu proste zrusit :)
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    TOM_HOST: hele, ale zrovna v tomhle pripade komunikace se skinerama proste byla. ja jsem si to ve svem (ukradenem) skinu dopredu pripravil. druha vec je, ze uz jsem to treba neupravil v ty verzi orange, kterou jsem upravoval pro zmeny predtim a kterou ted pouziva CLAVEN. coz narazi na to, ze dle meho pocitu se o vetsinu skinu uz nikdo nestara. cili bezny uzivatel ma asi proste dve moznosti: pouzivat standardni skin nebo prudit tvurce sveho skinu aby se o nej staral. pokrocily uzivatel ma jeste moznost si ten skin hodit nekam k sobe a upravovat si ho pro sve potreby sam (za coz si pak nese nasledky).
    kazdopadne mi v tomto pripade prijde nesmyslne nadavat NYXovi, kdyz se tu snazi neco vylepsit.
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    kurva ani ten link se neprevede :)
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    oni ten skin nerozbiji ale davaji nonstop do kupy a budiz jim za to dik ... rozbiji to nekdo jiny ale my jsme jenom denni uzivatele na to se vyser visco ;) to jsou furt ficurky ficurky ale doplati na to kdo? ten co na ten skin a furt "vylepsovany" nyx uz sere nebo ja ktery mam ted smulu kvuli paleckam o ktere nestojim?

    nehcapu proc nemuze byt beta verze na zkouseni a po odladeni se to vyda jak se to dela vsude .. ale je mozne ze mi jen neco uchazi a jsem jenom debil co neumi 9let pouzivat nyx ... kazdopadne uz po nekolikate jdu psat do posty ID http://www.nyx.cz/index.php?l=user;id=F0B1C;984;f=%3Fl%3Duser%3Bid%3DF0B1C "nyx zas neco predelal muzes to pls spravit?"

    ja chapu ze jim nemuzes prikazat udelejte nerozbitny skin pac si s tim budu hrat ale nejaka komunikace mezi tebou a skinerama by byt mohla at to nemusi resit DFU jako ja furt ... a reakci nechci ... chci mit forum memu srdci nejblizsi v cajku a pouzitelne .. diky
    NYX
    NYX --- ---
    TOM_HOST: pak si teda nejsem jisty, jakou jsi cekal reakci. ja se snazil vyjit vstric a dat lidem cas se na zmenu pripravit, zjevne zbytecne. u nastaveni skinu je jasne napsano, ze je to na vlastni nebezpeci a funkcnost neni garantovana. zjevne take zbytecne.
    pritom je mozne napsat skin tak, aby importoval systemovy a jen menil co chce mit jinak, cimz se drtive vetsine techhle problemu vyhne - a stejne se najde par lidi, co si ten skin udelaji jinak a rozbiji se pri kazde zmene.
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    ja jen ze to je tva prvni odpoved ... dal jsem jim tyden (stejne je to k hovnu) .. nechci pouzivat forest je hnusny a jsem zvykly na svuj skin na ktery cumim denne ... to uz je tady fakt naprd komunikace .. budes pouzivat to co reknu ja a budes drzet pysk ... supr
    NYX
    NYX --- ---
    TOM_HOST: tak pouzivej forest. a ja mam aspon potvrzeno, ze nema smysl davat veci k upraveni dopredu a muzu to nasazovat rovnou, vysledek je stejny.
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    rad bych odpovedel ale jaksi mi ty palecky nedovoli kliknout na tvuj img ;)

    prob je v tom ze spousta lidi co ty skiny kdysi nadsene delali uz na nyx dlabou nebou prijdou jednou za mesic apod ze ... ale uz to bylo kurva dobry post okno pod zahlavim cajk a ted zas gejfingers jeste ruzove no mi mrdne ivane kam to vole jde ten fotbal?

    NYX
    NYX --- ---
    CLAVEN: dal jsem lidem tyden na to si skiny opravit

    [ NYX @ nyx :: skiny - upravte si design nyxu ]
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    skin zase rozbitý palčekmi, well done you
    NYX
    NYX --- ---
    spoluspravci nemohou upravovat prava jinych spoluspravcu

    o prekryvani hledani vim, opravim
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam