• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROMANETprůvodce domácností APATIKŮ aneb praktický návod jak přežít bez uklízení a dalších buržoázních přežitků
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    F0B1C: já si počkám na plíseň a pak to nádobí vyhodím
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    F0B1C: Myčkou.
    SELECTOR_IX
    SELECTOR_IX --- ---
    cyve nech to přes noc venku, mravenci se postarají
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    F0B1C: ja bych naopak vyuzil toho vedra k tomu, aby to ta spina zatvrdla tak, ze se sama potom oloupe
    EDYYYY
    EDYYYY --- ---
    F0B1C: si to namoc pulden pred neplanovanym mytim neasi ;)
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    2x vic casu pri myti... pak te to stve tak, ze to obcas zvladnes umyt hned po pouziti :D nejlepsi vlastne vubec je mit doma jeden hrnek a panev a jist teda idealne rovnou z panve, a nevarit nic, co vyzaduje vic nadobi nez tu panev :D
    F0B1C
    F0B1C --- ---
    ted ty letni vedra jsou nejhorsi na myti nadobi. obvykle nechavam ve vsem vodu, aby se to dalo pak behem par dnu snadno umyt. bohuzel, pri aktualnich teplotach se ta voda pomerne rychle kazi a musim ji kazdy den vymenovat, coz je fakt zpruz. zvazuju, zda spis spinavy nadobi nenechavat bez vody, zaschnout, ale to pak znamena 2x vic casu pri myti. jak to resite vy?
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    FRDK: ano, z dřezu (umyvadla) rostlo. Rostlo i z hadru pod ním. Pak jsme jen přesadili a byla ouroda. Ale bylo to na koleji.


    ANDY_WARHOL: hovno ještě nikoho nekouslo
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    SHEALA: teda nevím jak máš to WC umístěné, ale nebyla by tam třeba možnost vybourat nebo posunout nějakou tu příčku aby to bylo přístupnější?
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    GANDALFSEDY: zjistím, napíšu, děkuju! A ano, klidně hodím zachod na schod, to je druh rekonstrukce, když holt forma zvítězí nad estetičností.
    GANDALFSEDY
    GANDALFSEDY --- ---
    SHEALA: zalezi jak moc to bude mimo no, obvykle bys zmenila umistneny odbocky na hlavni stoupacce abyse ten sklon nahnal, zdruhe strany ale ne tak pekne je hodit zachod na schod ... spravne reseni zalezi na dane situaci kolik metru centimetru je to off a tak, jako normalni instalater by mel byt schopnej tohle vsechno poresit
    GANDALFSEDY
    GANDALFSEDY --- ---
    SHEALA: co znamena dobry sklo? normalne se na odpady dava 3cm na metr a klidne vic na male vzdalenosti se to da i s 1.5cm na metr, takze hadam ze se bude stehovat dal od trubky tudiz se ten sklon zmensi poid ty 3cm na metr?
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    GANDALFSEDY: no dobrý teda.
    Mam doma aktualně problém s odpady. Pravděpodobně chcu přestěhovat zachod do koupelny, ale odpady nemají nějak dobrý sklon. Neřešili jste někdo něco podobnýho? Problém je, že jak se mě horší zdraví, tak se na svým stavajícím WC už s vozíkem nevytočím, jinak bych do tak strašný rekonstrukce a nota bene s chatrnýma odpadama nešla.

    GANDALFSEDY
    GANDALFSEDY --- ---
    SHEALA: od doby co tu neni euchenie to slo z kopce ... vsichni zestarli a jejich decka jim udrzujou poradek nebo tak neco a o topeni a prani se stara siri s cortanou
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    nebylo to tady o tom, jak si doma uspěšně zatopit a nevytopit sousedy pračkou?
    SELECTOR_IX
    SELECTOR_IX --- ---
    DIVER: a co španělská chřipka? Tu vymýtil kdo?
    DIVER
    DIVER --- ---
    SELECTOR_IX: ""Mikroby nemohou způsobit infekci, bez toho aniž by měli důvod. Záleží na buněčném prostředí, zda a v jakém množství jimi bude napadeno.""

    pokud to dobře chápu: nejpozději v roce 1978 buněčné prostředí několika miliard lidí, jediných nositelů viru pravých neštovic, dospělo k rozhodnutí nebýt už nikdy napadeno variolou.

    jen shodou okolností/spiknutím k tomu došlo současně s rozsáhlým celosvětovým očkováním. organizovala ho WHO za velmi velmi výrazné pomoci Čechů.

    další shodou okolností zrovna minulý měsíc uplynulo 30 let od výročí smrti (fiktivního českýho iluminátskýho agenta), který pomohl tomu, abys dneska nebyl poďobanej a vůbec žil:

    Čech, který porazil neštovice. Komunisté ale epidemiologa Rašku o zásluhy připravili — ČT24 — Česká televize
    http://www.ceskatelevize.cz/...razil-nestovice-komuniste-ale-epidemiologa-rasku-o-zasluhy-pripravili
    DIVER
    DIVER --- ---
    ale jinak dík za exkurzi po tvých zdrojích "očkování nefunguje". bizar za bizarem :)
    DIVER
    DIVER --- ---
    takže vymýcení pravých neštovic očkováním je zároveň důkazem, že očkování nefunguje. protože u varioly to bylo naprosto účinný a u chřipky ne.

    tímto je tedy podobně zcela zneplatněna fyzika, protože desítku klíč na třináctku šroub nenasadíš. šroubování nefunguje.

    ke chřipce a očkování buď GUMBA: nebo:

    Pozor, chřipka opravdu zabíjí! Jedinou ochranou je očkování - Naše zdravotnictví
    http://www.nasezdravotnictvi.cz/aktualita/pozor-chripka-opravdu-zabiji-jedinou-ochranou-je-ockovani
    SELECTOR_IX
    SELECTOR_IX --- ---
    GUMBA: má to hlavu a patu, jen to nedokazuje účinnost vakcín, ani nevysvětluje, proč některý závažný nemoci vymizely přestože na ně očkování neexistuje, a jiný řáděj vesele dál, očkování navzdory.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam