• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PHOW_SAATCHDragon's Dogma: Dark Arisen
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    BOBESH: lidičky chytáš tak, že za nima běžíš a u nich dáš chycení, myslím je to RT, ne útok a spustí se animace chycení. V případě abatyše, když už máš i doktora a jsi si jistý, že všechny důkazy, tak podobně ji zabásneš a dojde k tobě městská hlídka a přebere si ji a ty odtaneš dvakrát více zlaťáků než kdybys to jen šel oznámit.

    Abatyše odchází se soumrakem, dycky ny chvíli, pak se vrátí, pak zase na chvíli... zkus to častěji, tuším v noci. Ale je tam ještě chvíle, kdy jestli už jsi sebral ten její elixír, tak s ním běžet za doktorem do pohraničního městečka.

    sochař je asi jasnej, hlava medusy a pak rychle s ní, než se vyčerná, na místo střetu s "ptákem" :D

    propustka přes hranice, dá ti ji šéf guardy, jakmile chytíš toho týpka a doděláš několik základních úkolů od něj ve Vernwothu...
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ne ne! :O tak ty voe...
    Elena is waiting out front of the door to the sick room now, and you need to grab her with :r2: to turn her in, which completes the quest.

    jako je fakt, ze ten grab nepouzivam ani v bojich. ale ze to bude mit vyuziti zrovna v tomhle pripade...
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    BOBESH: Ad q2. Prizbam se, ze tady jsem googlil a jsem za to rad, protoze je to naprosto nesmyslna kravina, ktera by me nenapadla. Jestli uz mas vsechny dukazy, tak na abesu pred dverma proste skoc Eckem a to to zavrsi. Mozna se neco takoveho ceka i u q1? (Ale nevim, ten jsem zatim nedelal)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BOBESH: Ja zas jednou za cas fostanu z niceho nic pecku a zivot mi spadne na petinu... A jelikoz jsem to hral doted spos jak hack n slash rubacku, tak vubec, koho jsem kde nasral ci co :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    a hydre sem se nakonec nevyhnul! ale tahle sla! :D pardon za ot ;))

    hra Blue Dragon
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    sem nakej zaseklej. nekolik questu a nevim jak s nima pohnout dal.

    q1. ve Vernworthu za mnou beha typek, mam ho nejak konfrontovat ci co. beham za nim. kdyz ho na nej vytahnu tak nic :D
    q2. ve Vernworthu ve slamech jak je ten klaster nebo, co...chcipe tam dole nekde Libor nebo jak se menuje, ale pred dverma sestra a nechce me pustit ani ve dne ani v noci.
    q3. sochar...tak ten vynechavam zamerne :))
    q4. sphinx? myslim.

    a nejak divne se mi to chova v Bakbatahlu v tom Firechamber nebo jak. chvilku pohoda a najednou se zmeni hudba vsichni po me dou! trochu odbehnu a uklidnej se :O

    potreboval bych uz poresit ty vstupy checkpoint x batahl. batahl x volcanic island. jedno je na propustku, druhy na nejaky kouzlo ci co :/

    here:
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    RUDOLF: a hint, má jedno hnízdo v zamlžené oblasti, ale je to end-zóna vesnerothu, tak to tam může být tuhý. Ale je docela zkraje, ale víc radit nebudu. Imho má i další hnízdí podle nějaké screenshotu někdy v poli, měl jsme snad i podu že přímo u hlavního mésta, ale nenašel jsmé tak jsem si moźná sport oblast.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    OMNISLASH: on jde v tom světě najít a dodělat;-)


    OMNISLASH: taky nevím, jestli když jsem načetl perk surgeon, jestli kdyź přečtu forager, tak si pak budu moci vybrat z obou, či zůstane jen forager.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    OMNISLASH: A to jsi asi ještě nehrál Monster Hunter World.... posílam pozdrav od Behemotha :)
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    Tak jsem skoro dal plneho grifina. 5 fazi. Zbylo mu asi 10 pixelu. A proste se sebral a odletel :-/ ASi se jim priste budu vyhybat, bo tohle me fakt nebavi. 20 minut super tuheho fajtu a pozirani itemu zakonceno naprosto antiklimatickym zaverem, kdy se nepritel, ktery dle zdravi sotva udrzi jedno oko pouzitelne, proste sebere a odleti.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    OMNISLASH: Já doufam, že brzy najdu nějaký portcrystaly...
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    Dal jsem golema! A urpimne si myslim, ze znacnou merou jen diky tomu, ze jsem hodku dve zpet konecne switchnul na toho archera. Ten enrage na konci byl ale brutalni. Nemit wakestone, tak je hotovo a byl bych pekne nastvany.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    TRAGED: Asi jsem se blbe vyjadril, ale myslel jsem, ze to v kontextu bude zrejme. Nejde mi o skilly a povolani. Jde mi o takovy ten (nevim, jak to nazvat) bonusovy perk nebo zamereni.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Nejenom že Pawni ani hráč naučené skilly nezapomínají, core skilly se dají používat i s jiným povoláním, takže se dá slušně kombinovat. A návrat na již naučené povolání je zdarma, jen si to chce ve skladu držet výbavu. Nebo ještě lepe, myslet dopředu a vylepšovat všechno co člověku přijde pod ruku vždy v aspoň jednom kuse.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    Ma smrt krome pouziti wakestounu nejaky dalsi negativni dopad? Nezbylo mi, nez skocit za tou blbou kravou (ze to tak musim rict) do propasti, projebat wakestone na sebeoziveni a pak zvednout ji. Zabralo. Ale rad bych vedel do budoucna, zda jsem treba nejaky negativni dopad (krom toho zbytecneho wakestonu) neprehlednul.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    OMNISLASH: Nevim ted presne, o cem mluvis, ale v jednicce ti vsechno zustavalo, jen jsi musel zacalovat zmenu povolani a to myslim jen poprvy, pak uz to bylo zadaco.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    OMNISLASH: to si nemyslim, ale nevim :)
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    BOBESH: To bych rad vyzkousel. Jen by me zajimalo, kdyz mu jednou prebouchnu tu specializaci jinou knihou, zda ta prvni uz je navzdy ztracena, nebo se k ni da nejak vratit.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    OMNISLASH: mno tak se zamer na toho svyho, zmen mu treba charakter nebo tu specializaci a ostatni vymen
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    BOBESH: Zkusil jsem 3x a nic. Moji pawni holt radeji skacou do propasti, nez by me zachranovali :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam