• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DWAYSTAR WARS seriály - Spoilery povoleny!
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    DWAY: Zalezi, jak je na tom cizi galaxie s technologiema. Jestli tam existuje nejaka fungujici vyspela civilizace, nebo jen trosky davnych risi... I ten Thrawn drzi Chimeru pri zivote asi jen tak tak, vsiml jsem si, ze motory ma funkcni jen ty maly pomocny, sam ma odrbanou uniformu... Ackoliv carodejky by mu mozna mohli nejak pomoct jako Talzin udelala Maulovi novy nohy ze soucastek z rozbitych battle droidu. Jenze ty mozna odfrci za chvili pryc.

    SEJDA
    SEJDA --- ---
    DWAY: apriori vynechali Dartha Vadera .. jaka nespravedlnost.
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLUMP: zranění obličeje a následná částečná maska a modulátor hlasu
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    Ale asi nejlepsi by bylo, kdyby proste na Peridei probudil nejaky prastary zlo a to se mu odvdecilo zabitim. Nebo premenou do nejaky jiny formy (k niz nepotrebujou puvodniho herce). A animovanej serial nebo film o jeho lapaliich pred Ahsokou, pripadne aspon par epizod Tales of the Jedi. Jo a to prastary zlo bude hlavni problem, co se bude resit ve Filoniho filmu, takze pujde o trojuhelnik Thrawn, Nova republika, nova hrozba. Plus Mandaloriani. Nebo to bude uplne jinak a vsichni zustanou v cizi galaxii a uz se nikdy nevrati?
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    Trochu se bojim, ze v poslednim zbyvajicim dile se nestihne jeho story uzavrit, pokud teda neumre i v serialu. Internet uz resi, jak pribeh pokracovat: formou animaku, v komiksech ci knihach nebo preobsadit. Ja bych teda fakt nechtel, aby to odbyli jen v tisteny podobe, mozna bych se klonil k preobsazeni. Ale muselo by byt fakt trefny a citlivy a asi i tak to bude tezky, protoze Ray ma neco velmi specifickyho v tom, jak stoji, jak se nese, jak se tvari i v tom, jak dokaze vyslovit byt jen jediny slovo a clovekm to hne (napadaji me jeho dve reakce na Morgan: Truth. Experience.) Tady jsou nejaky navrhy:

    Baylan Skoll Fan Casting for Actors who could play Baylan Skoll | myCast - Fan Casting Your Favorite Stories
    https://www.mycast.io/stories/actors-who-could-play-baylan-skoll/roles/baylan-skoll/28106481
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    Mne napadlo, ze jestli se ma Skeleton Crew taky odehravat v jiny galaxii, jestli tam treba Baylan taky nebude. Ten serial uz je natocenej a mel jit ven koncem roku, coz teda nakonec asi posunuli… Takze by mohl roli natocit pred smrti. A mlci o tom, protoze by to byl spoiler. Ale bohuzel je to nejspis blbost..
    ARAON
    ARAON --- ---
    DWAY: Umrit. :-/
    DWAY
    DWAY --- ---
    Mno Baylan se mi líbí čím dál tím víc. Sem zvedavy co má v plánu.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    CLUMP: Sabine je otevrenejsi k sile, to byl jeji trening.
    ARAON
    ARAON --- ---
    CLUMP: Tak Leia kanonicky mohla byt Jedi, ale povesila to na hrebik pred koncem vycviku, ne? Koneckoncu "there is another", jak pravil Yoda.
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    Tak ty poslepovany omotany stormtrooperi asi uplne nemrtvy nebo carodejny mraky nejsou. A byla scena telepatie mezi Ahsokou a Sabine dukaz, ze je Sabine senzitivni k Sile, nebo staci kdyz je jen jeden z ucastniku vzdaleny komunikace? Vzpomnel jsem si na podobnou scenu mezi Lukem a Leiou na konci Imperia. To se pak nejak casem ukazalo, ze Leia ma nejakou latentni citlivost, ale asi nic, co by se dalo primo pouzit v boji, zadna psychokineze a tak…
    ARAON
    ARAON --- ---
    Pri dnesni epizode jsem mel silny Galaxy Quest flashback. :D
    DWAY
    DWAY --- ---
    Bavil jsem se o tom doma se zenou, jak to musim byt zvlastni pro jeho rodinu, sledovat ten serial. Na jednu stranu maji sanci ho jeste jednou videt, po te co zemrel... Na druhou stranu je to v podstate strasne cerstve.
    DWAY
    DWAY --- ---
    A bohuzel predtim, nez videl jak jsou z jeho vykonu vsichni nadseni.
    SITH
    SITH --- ---
    SEJDA: ten herec zemřel
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    DWAY: proc ta protahla pusa? Vzdyt je krasne kolik padawanu bude Ahsoka mit.
    DWAY
    DWAY --- ---
    SITH: :'(
    SITH
    SITH --- ---
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    CELLINDRA: To si myslim, ze prave bude hrat roli, ze Anakina zna. A Ahsoku si diky tomu trochu povodi.

    Jinak Thrawna pri tvorbe Ahsoky pry konzultovali se Zahnem. Tak uvidime…
    CELLINDRA
    CELLINDRA --- ---
    CLUMP: Což je legrační, protože podle kanonický knížky Thrawn: Alliances se potkal jak s Anakinem, tak s Vaderem a domyslel si, že von je von.

    THRAWN: Bohužel se bojím, že Thrawn nemůže bejt chytřejší než ti, kdo píšou scénář - a zatím se každej díl dírama v logice jenom hemží...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam