• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DWAYSTAR WARS seriály - Spoilery povoleny!
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    Uz vim, co mi Enoch pripomina - zlaty posmrtny masky. Coz by byla dalsi indicie vedouci stejnym smerem. A vlastne lze mezi zlaty posmrtny masky zahrnout i faraonsky masky.

    SITH
    SITH --- ---
    ANTICLOVEK: já si hned vzpomněl na gladiátora :)

    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    CLUMP: čekni tohle. vyskočilo to na mě, necelý dvě minuty a vlastně dobrej postřeh :)

    Oh wow, that's dark...
    https://youtu.be/tr2OS8-DhVE?si=mb-kzdzSlRbdx6Q8
    THRAWN
    THRAWN --- ---
    DWAY: kapitan eunuch:) ok, tak si na nej taky budu muset zvyknout, jo btw dobrej fanservis byl tedka ten Vornskr, jen nevim, proc ho pojmenovali jinak, no treba se fakt pak nekdy dockame i Talona Karrda (nebo podobnej charakter s jinym jmenem)
    DWAY
    DWAY --- ---
    Ja teda celou dobu cekal, koho bude Amos hrat, kdyz sem ho na imdb videl v castu. Sem zvedavy jestli si sunda masku nekdy.
    THRAWN
    THRAWN --- ---
    CLUMP: jo vypada to dobre, plus teda bod za takovejhle easter egg, jen zase, budu si na ne muset zvyknout:) teda az na toho s tim ksichtem, ten uz je pres caru:))
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    Taky mam strach, ze budou umirat roztomili zelvi lide. Clovek si nemohl nevzpomenout na Ewoky, ackoliv tahle rasa je o neco min iritujici a infantilni, jeste pred tou hranici, kdy obracim oci v sloup.)) Taky jsem se bal, ze je bude chtit ten vlko-kryso-praso-kun, totiz vyjec (howler) sezrat, takze jsem si oddychl, kdyz mu dali jidlo. Jinak je myslim takrka jisty, ze na vyjci bude jezdit Ahsoka, viz Filoniho posedlost vlkama.

    "There are two wolves inside you, and they are both written by Dave Filoni."
    - Doug the Dog, Screen Crush
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    Ta technika se jmenuje kintsugi nebo kincugi:

    Kincugi – Wikipedie
    https://cs.wikipedia.org/wiki/Kincugi
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    Ty stormtrooperi jsou poslepovany ze strepu a la japonska technika opravy keramiky, kdy se svy nesnazi skryvat, ale naopak zvyraznit zlatem. Vlastne stejnej princip pouzili i na Chimeru, ktera utrpela znacny poskozeni trupu. Ono deset let udrzet pri chodu star destroyer asi neni zadna sranda, bez pristupu k dokum a servisum. Plus ty cerveny pasky na vojacich jsou podezrele podobne barevny jako vlajici saty velkych dathomirskych matek. Treba to budou naky nemrtvi nebo carodejny mraky v brneni a la Marrok. Nebo to budou az ty veci v rakvich, co nakladaj?

    THRAWN
    THRAWN --- ---
    vcerejsi dil super, oproti tomu predposlednimu, ten mi prisel dost zbytecnej, to byl opravdu jen takovej fanservis kdy predelali animaky do filmu a pak u toho odletu uz jsem zase usnul. Jinak si zacinam uz zvykat na tu Balenovu ucednici, tim jak ma ted vic prostoru a uz i mluvi a ne se jen urputne tvari, tak zacina bejt sympaticka. No a Thrawn dobrej, asi mi chvilku potrva, nez si zvyknu, ale je dobrej no, teda az na ten pupek:)) jo a moc mi nesedli ty zmalovany stormtrooperi, trosku to chapu, ze to ma bejt jako umeni co ma Thrawn rad, ale stejne, nejhorsi je pak ten se zlatou hlavou a robotickym hlasem, doufam, ze ho potka stejnen osud jako tu stribrnou ze sequelu, ze uz se nebude moc ukazovat a tise zmizi:)
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    SITH: nevím jestli větší, rozhodně to bejvalo ale lepší... jakože třeba Anakina žeru stejně jako Darth Vadera... Obiwana miluju... Qui-Gon, Luke, Han, Leia...

    fakt nevím, jestli to je tím, že nedávám ty animáče, ale Sabine a další jsou prostě absolutní šeď a nuda...
    SITH
    SITH --- ---
    ANTICLOVEK: badguys vždy měli větší charisma :)
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    hezky se to pošouplo konečně... jen teda mi přijde, že všichni ty goodguys jsou dost nuda a vlastně mě zajímá hlavně Thrawn a dark jedi a ty libový ošoupaný stormtroopeři atd. :)
    ARAON
    ARAON --- ---
    Ten psokůň byl dobrej.
    ARAON
    ARAON --- ---
    DWAY
    DWAY --- ---
    Musim rict, ze cim vic se na to divam, tim vic se mi libi casting Hery. Ona to proste hraje skvele.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    IKARI: tak mozna si do deje zakomponuj to, ze Ahsoka dosahla urovne mistr Jedi? Ze se Jason ukazal citlivejsi nez jini a ze si pozadal o trening Jedi.
    DWAY
    DWAY --- ---
    To asi nikdo neviděl Leona :D
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam