• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DWAYSTAR WARS seriály - Spoilery povoleny!
    ARAON
    ARAON --- ---
    CLUMP: Tezko rict.

    CLUMP
    CLUMP --- ---
    Ackoliv s tim Vaderovym mecem… jini zas oponujou, ze je to jen svetlem a stinem a je Anakinuv. No kazdopadne at uz je streda. V USA dokonce pujde pristi epizoda v utery do vybranych kin, takze z toho delaj udalost. Pls be good.
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    SEJDA: Oh shit, nojo, to me nenapadlo. Ze by to byl Bratr, kterej chce furt delat naschvaly Sestre, jejiz esence je ted soucasti Ahsoky? Nebo jak to bylo? Uz si trilogii Mortis moc nepamatuju, zrovna tu jsem si vickrat nepoustel.
    ARAON
    ARAON --- ---
    Pobavilo. :)
    TK-18280 on Instagram: "I don’t think this counts as a spoiler as it’s a speculation at best? Apologies in advance though. #toht #raidersofthelostark #indianajones #starwars #ahsoka #sabine #rosarioda...
    https://www.instagram.com/reel/Cw6GjlEPnRz/?igshid=MzRlODBiNWFlZA%3D%3D
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    ARAON: power of Mortis
    ARAON
    ARAON --- ---
    CLUMP: Jo. Taky čekám spíš nějakou Dathomir magic. Uvidíme.
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    ARAON: Nebo to treba neni opravdu duch Anakina, ale nejak carodejna ci jaka matoha a proto vypada tak nezive. Jak si vsimli vsimavejsi, ma pry Vaderuv, ne Anakinuv mec... a ke konci byl slyset hudebni motiv Vadera. Uvidime.
    ARAON
    ARAON --- ---
    DWAY: No minimálně úhel hlavy, ramen, úsměv, nasvětlení na krku, sedí tak dobře, že na náhodu nevěřím. Spíš to takhle vyšlo levněji (nebo rychleji).
    DWAY
    DWAY --- ---
    THRAWN: jo, mozna sem proste jen nebyl ve spravne nalade. Nezatracuju to, ale proste jak sem psal, nemuzu se do toho dostat. I kdyz Anakin mi radost udelal velmi :)

    z "Hello snips" sem mel husi kuzi :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    ARAON: myslis ze to je ukradene, a nebo si proste Hayden nastudoval Anakina :) Protoze imo kdyby to "okopcili" tak by nemeli duvod ho ostarit. A hlavne predpokladam, ze tam bude potom pokracovani toho dialog a to uz nebude lehke okopirovat z trojky. Takze proc si delat praci navic, kdyz muzou pouzit herce ktereho tam stejne maji :)
    ARAON
    ARAON --- ---
    ARAON: Jen jeste do zaznamu. Tady jsem si obe sceny osobne vytipnul v HD. :)

    THRAWN
    THRAWN --- ---
    to me to naopak chyta cim dal vic, kazdym dilem lepsi:) Hlavne si zacinam zvykat na ty hrany postavy, treba ta Ahsoka, taky jsem z ty jeji kamenny tvare na zacatku nebyl uplne odvazanej, ale ted uz mi to k ni pekne sedi, Sabine tedka taky perfektni, Baylen je uplne dokonalej od zacatku, stejne tak jako Morgan, ta je fakt skvela Dathomirska carodejnice, jedinej na koho si asi nezvyknu je ta Baylenova ucednice, ta je imho hrozna:) no a ma to fakt cim dal vic ten OT nadech, to se mi libi, jo a vcera ta scena, jak Sindulah utika s tema x-wingama? to jsem zatleskal:)
    DWAY
    DWAY --- ---
    Ale jinak zatim uplne nevim co si o tom mam myslet. U obiwana sem byl nadseny, ale tady me to zatim nejak nevtahlo. I ty dnesni souboje ve me mely nechat lepsi dojem, ale nejak nevim. Proste se do toho nemuzu dostat.
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLUMP: jojo, za me taky radsi par vrasek nez uncanny valley
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    ARAON: No toto!
    ARAON
    ARAON --- ---
    CLUMP: No nejenom ze je vyhlazenej, ale je to hlavne to zrecyklovana scena z Episode III, se zmenenym nasvicenim a kostymem z Clone Wars.

    CLUMP
    CLUMP --- ---
    KARLOSK: V ty flashbackovy scene uprimne vypadal trochu divne u Obi-Wan, ale nezruinovalo ji to pro me...
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    Jinak dalsi dil reziruje Dave Filoni a uz nevim kdo, asi minimalne Rosaria Dawson, ale snad i nekdo dalsi tvrdil, ze pata epizody je jejich nejoblibenejsi. A nekdo taky prohlasil, ze prej rozbije internet. Kazdopadne asi bude nejlepsi k tomu odted pristupovat s otevrenou mysli. Zajimalo by me, kolik bude teatralnich definitivnich odchodu od Star Wars.))

    Prosim, jestli jste ale nekdo cetl leaky, co bude dal, nic neprozrazujte!

    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    CLUMP: V Obi-Wanovi třeba ten jeho věk už byl fakt vidět ale, že by mě to vadilo...
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    Akorat teda leaky hovorily o Anakinovi az v dalsi epizode. Mimochodem je digitalne omlazenej, nebo jen zvlastne osvicenej? Nebo trochu vyhlazenej? I kdyby byl upravenej, jsem ochotnej primhourit oko, i kdyby to bylo trochu videt. Nevadil mi digitalni Tarkin v Rogue One, ackoliv to bylo ocividny a pusobil spis jako animovana postava, nevadil mi ani omlazenej Indy, ac to bylo trochu poznat... Ostatne i ve starych Star Wars je poznat, co jsou triky. Nechce se mi uplne naskakovat na oblibenej trend ve "fandomu", a totiz sebenasirani se nad kazdou malickosti (ackoliv se sam vlastne nekdy taky u SW samonasiram...).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam