• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DWAYSTAR WARS seriály - Spoilery povoleny!
    Otevřená diskuse o nove vychazejicích STAR WARS seriálech.
    SPOILERY POVOLENY!
    rozbalit záhlaví
    ARAON
    ARAON --- ---
    ARAON: Jen jeste do zaznamu. Tady jsem si obe sceny osobne vytipnul v HD. :)

    CLUMP
    CLUMP --- ---
    ARAON: No toto!
    ARAON
    ARAON --- ---
    CLUMP: No nejenom ze je vyhlazenej, ale je to hlavne to zrecyklovana scena z Episode III, se zmenenym nasvicenim a kostymem z Clone Wars.

    CLUMP
    CLUMP --- ---
    KARLOSK: V ty flashbackovy scene uprimne vypadal trochu divne u Obi-Wan, ale nezruinovalo ji to pro me...
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    Jinak dalsi dil reziruje Dave Filoni a uz nevim kdo, asi minimalne Rosaria Dawson, ale snad i nekdo dalsi tvrdil, ze pata epizody je jejich nejoblibenejsi. A nekdo taky prohlasil, ze prej rozbije internet. Kazdopadne asi bude nejlepsi k tomu odted pristupovat s otevrenou mysli. Zajimalo by me, kolik bude teatralnich definitivnich odchodu od Star Wars.))

    Prosim, jestli jste ale nekdo cetl leaky, co bude dal, nic neprozrazujte!

    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    CLUMP: V Obi-Wanovi třeba ten jeho věk už byl fakt vidět ale, že by mě to vadilo...
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    Akorat teda leaky hovorily o Anakinovi az v dalsi epizode. Mimochodem je digitalne omlazenej, nebo jen zvlastne osvicenej? Nebo trochu vyhlazenej? I kdyby byl upravenej, jsem ochotnej primhourit oko, i kdyby to bylo trochu videt. Nevadil mi digitalni Tarkin v Rogue One, ackoliv to bylo ocividny a pusobil spis jako animovana postava, nevadil mi ani omlazenej Indy, ac to bylo trochu poznat... Ostatne i ve starych Star Wars je poznat, co jsou triky. Nechce se mi uplne naskakovat na oblibenej trend ve "fandomu", a totiz sebenasirani se nad kazdou malickosti (ackoliv se sam vlastne nekdy taky u SW samonasiram...).
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    Toho Anakina jsem cekal, protoze leaky litaj uz nejakou dobu a uplne vsem se mi vyhnout nepodarilo. Ale stejne potesil. Ja mam furt trauma z konce Klonovych valek a souboje Ahskoky a Vadera z Povstalcu, tohle je mozna prvni krok k jeho vyleceni.))
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    Svet mezi svety. No poustej se na tenkej led, kdyz pod nima nepraskne, mohlo by to byt po zbytek serie docela husty. Kdyz pod nima praskne... no uvidime. Ale maji moji napnutou pozornost, to ano.
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    SITH: no to je takový to eeee.... jak už kdysi Ezra (nebo kdo) zachránil Ahsoku před Vaderem en? že jí vtáhl do tohodle neprostoru mezi paralelníma vesmírama? nevim, jak se to jmenuje

    ach bože kéž by Anakin řekl Ahsoce, aby šla pomoct Lukovi obnovit řád Jedi a tím vymazala bullshit s Benem a celou novou trilogii (ano, vím, že se to nestane, ale naděje umírá poslední)

    jinak mě ale na celym dílu štvalo, jak tmavý to bylo. chápu, že takhle asi ušetřej nebo co na kulisách/CGI, ale omg...
    SITH
    SITH --- ---
    a teorie? nějaké prostřední kde spolu mohou jedi komunikovat?
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    ten konec mě navnadil, už aby byl další díl :)
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    KARLOSK: dik, ted uz to dava smysl
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    SEJDA: ok...

    SEJDA
    SEJDA --- ---
    KARLOSK: ghost o 30 let mladsiho Vadera vytahl Ahsoku.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    SEJDA: Co, že Force ghost Anakina vytáhl Ahsoku? Co je na tomhle špatně?
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Díl excelentní, ten závěr a týdenní čekání je teda ale k nasrání :)
    Mimochodem, to se všichni Inkvizitoři po zabití Ahsokou vypaří? Nebo jak to mám chápat?
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    ARAON: kdyz Ezra vytahl Ashoku z minulosti, tak nejak to slo chapat, za predpokladu, ze existence Ashoky byla na Malachoru ukoncena. To same s Kananem. Coz je takovy trivnialni pripad cestovani casem pro male deti.
    Toto je ale novy timetravel bizar jak ze Star Treku. ;)
    ARAON
    ARAON --- ---
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    Libi se mi ten motiv kritiky a zaroven ucty k radu Jedi. Kontrast konzervativniho Huyanga a lehce progresivni Ahsoky a neortodoxni nejedi Sabine. Treti epizoda zrcadli ANH (vycvik, prestrelka s vyuzitim strilny, prilet Ahsociny lode k prstenci a la Falcon k Hvezde smrti). Ale neni to jen vykradacka a mechanicka variace, je to zaroven fresh zpusobem, kterej se uplne nepovedl TFA. Libi se mi i dynamika mezi postavama na vsech stranach, treba kooperace Ahsoky se Sabine pri vesmirny prestrelce, naznacena revnivost mezi zaporakama i v ramci Novy republiky. I ten jemnej obcasnej naznak humoru. Jak se zapletka s mapou zpocatku tvarila jako zase dalsi hon za ohranym mcguffinem, ale rozviji se to s purgillama a jejich prastaryma migracnima trasama ne uplne blbym a pro me celkem fascinujicim smerem. Ma to dobrou atmosferu. Nechci to predcasne prechvalit a delat z toho zas masterpiece, porad to muze ztroskotat a upadnout, ale zatim me to proste dost bavi. I kdyz asi castecne chapu, ze zvolenej styl a pojeti nesedi kazdymu, zvlast po Andorovi (kteryho za masterpiece povazuju, ale taky to chtelo vic epizod, aby to bylo zrejmejsi).
    IKARI
    IKARI --- ---
    dneska teda fakt nic moc ... tentokrat jsem uz dostal pocit, ze jim dosla fantazie
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam