• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRANCEWARPPrášky proti smrti - Ph. D. David Sinclair - NMN, NR, Resveratrol
    MICCY161
    MICCY161 --- ---
    Zdar. Stále se mi nepodařilo sehnat Metformin. Poradí pls někdo? Případně máte někdo navíc? Koupím
    EXCHANGEIS
    EXCHANGEIS --- ---
    Dobře najděte kalkulačku dávkování NMN
    NMN Dosage Calculator
    https://longevityfaq.com/supplements/nmn-dosage-calculator/

    je to přesné?
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    No v kazdym pripade je reseni tohodle dost offtopic v tomhle klubu.
    JORIM
    JORIM --- ---
    TRANCEWARP: Tak především by je hned na začátku nepovolily. První GSM telefony vznikly v době, když už se zdravotní (ne)závadnost výrobků posuzovala adekvátně přísně.
    No a kdyby se dneska ukázalo, že mobil v kalhotech způsobuje neplodnost/mobil u hlavy způsobuje rakovinu, myslím, že argument "ale teď už nám to zakázat nemůžete" by nikoho moc neobměkčil. Děje se to dnes a denně, viz stále přísnější emisní normy u aut.
    WADER23
    WADER23 --- ---
    Řešilo se to u mikrovlnných vojenských radaru, kde je personál dlouhodobě v blízkosti výkonu v řádu MW, ale kromě veselých historek o přípravě vajíček na měkko, apoe. se nic moc nevyzkoumalo.
    WADER23
    WADER23 --- ---
    TRANCEWARP: maximální vysílací výkon u těch historických GSM je 2W, modernější mají nižší výkon, a u těch používaných frekvenci nikdy nebyl prokázán jiný účinek než tepelná absorbce. Prostě je to řádově slabší než procházka na sluníčku, posezení u táboráku, nebo nedej bože vyhřívané sedačky v autě.
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    JORIM: Nekde sem cetl, ze po pulhodine volani muze stoupnout teplota v mozku vlivem toho vysilaciho vykonu smerem do lebky asi o 0.2 stupne. Ale nemeli k tomu zadnej nazor zda to je problem nebo neni. A bylo to jen ve spankovym laloku a bylo to takovy hodne sketchy.
    Kdyby to byl problem, tak nam mobily stejne ale urcite nezakazou ;). To nejde zakazat uz.
    JORIM
    JORIM --- ---
    JINX: Inu, něco takového těžko ověříš jen na sobě, protože i když najednou začneš nosit telefon jinde a začnou se ti měnit hladiny a počty, nikdy nebudeš mít jistotu, jestli je to tím telefonem nebo jinou nesouvisející příčinou. Potřeboval bys větší skupinu dobrovolníků a dvojitě zaslepenou studii.
    Druhak, podle mě je to blbost. Rádiové a mikrovlnné záření, které dostaneš z mobilního telefonu je asi 1000x slabší než dostaneš tomu ze slunce. (Navíc v průběhu let jeho výkon klesá, protože je hustší síť stanic a citlivější antény). Navíc si vezmi, že když z telefonu telefonuješ (a jeho vysílací výkon je tedy vyšší než v "pasivním stavu" v kapse), přikládáš si ho přímo k hlavě. Pokud by tam bylo sebemenší riziko, asi by to bylo hodně rychle zakázané.
    JINX
    JINX --- ---
    Někde na internetech jsem zaznamenal ze nošení mobilního telefonu v kapse od kalhot snižuje hladinu tst a počet spermii. Zkoušeli jste to někdo na sobě ověřit? Našli jste nějaké praktické místo kam telefon uložit?
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    Vybornej vic nez trihodinovej podcast o knizce, co tedka ctu. Rozhodne doporucuju

    Spotify
    https://open.spotify.com/episode/2Kx52dG1uL75VZ2mdfAQdw?si=f851bae1a57d47ac
    XTALIBAN
    XTALIBAN --- ---
    TRANCEWARP: v usich mi nezvoni ani po mesici pravidelneho uzivani, po OptiNAD+ mam vic energie cely den, lepsi komunikacni schopnosti, lepsi naladu a tak. Zatim asi nejlepsi zdroj NAD co jsem zkusil.
    HELLENKA
    HELLENKA --- ---
    TRANCEWARP: ahoj, ja bych si rada precetla nejaky vytah z toho, cos v posledni dobe vyzkoumal :)
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    WADER23: Nechlastani me asi zase ceka. Trochu fail do sebe rvat prodluzovace zivota a pritom se dopovat toxickym mutagenem na denni bazi :D
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    XTALIBAN: Prvni vec co jsem o OptiNAD+ nasel, je diskuze, ze po tom lidem zvoni v usich ;)). Zvoni ti v usich? Rozeberes co na co je a proc?
    XTALIBAN
    XTALIBAN --- ---
    TRANCEWARP: aktualne OptiNAD+, Quercetin 500mg, L-Carnosine 500mg, NA-R-ALA R-Lipoic Acid 125mg, 7,8 Dihydroxyflavone 25mg, Centrophenoxine 500mg, multivitamin (od bulk powder), rhodiola rosea 500mg a k tomu obcas neco navic jako je D3 (5000 UI), mentat ci sulbutiamin ci dle potřeby.
    JINX
    JINX --- ---
    TRANCEWARP: Magnesium, zinek, DHA, D3+K2 jsem trochu konzerva.
    WADER23
    WADER23 --- ---
    NMN Uthever, Resveratrol, nekouřit a nechlastat ;-). Metformin se mi tu čínskej válí doma, klidně ho někomu nechám.
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    Schvalne, dotaz do plena, jakej je vas supplement stack?
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    WADER23: Ten muj oblibened youtuber o tom ma video. Viz dole. NIcmene tedka sem ti ho zkousel najit, protoze tam citoval studii a to video nejde najit. Asi ho stahnul, protoze jsem nasel jiny videa, kde to resej, ze to odvolal. Takze nic prukaznyho asi neni. Starost byla, ze to akceleruje fungovani bunek a velice taktez tech rakovinotvornejch. A ze ti pak rakovina bude probihat jako u ditete. Neco v tom smyslu tam rikal. Ale ja uz to rok a pul neberu a neresim. Dostpel jsem k zaveru, ze je moc brzo.

    Resveratrol mel bejt panacea... https://www.youtube.com/watch?v=vpxQoGk_ryg
    Metformin jsme meli brat vsichni ... https://www.youtube.com/watch?v=iByaqfmWfHQ
    Quercetin zazracnej na cisteni tela... https://www.youtube.com/watch?v=xb63srcCwvc&t=118s

    Takze vzhledem k tomu jak rychle se to vsechno vyviji a vzhledem k tomu, ze jsem rok bral supplementy, ktery se ukazaly jako velice skodlivy a necejtil jsem zadnej efekt, tak jsem se na to prozatim vykaslal. Je mi 42, takze to snad este par let vydrzi, nez se vedci dohondou na tom, co nas nezabije, ale posili.

    Jedu denne pusty 16:8 a lowcarb. Efekt naprosto masivni, cejtim se o 20 let mladsi. To mi zatim staci.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam