• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PONCIKHuawei a huaweisti ( Péčkový, Ypsilonkový apod. )
    Klub o názorech, poradách a radách ohledně Hardwaru & Softwaru k možné i nemožné technice HUAWEI.
    rozbalit záhlaví
    FRIENDSHIPPOWER
    FRIENDSHIPPOWER --- ---
    HANZO
    HANZO --- ---
    Nevíte, jestli se dá na Huawei Watch GT 3 Pro spustit placeni?
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    Ahoj, mám HONOR 20 a rád bych si tam koupil a nainstaloval novou baterku (nebo za to někomu zaplatil). Problém je, že chci originální baterku, která fakt vydrží a nějak v tom nevěřím, ani opravcům, an isvé schopnosti tu originální baterku někde koupit. Máte s tím někdo dobrou zkušenost?
    SRNECEK
    SRNECEK --- ---
    Ahoj, mam Mate 9 a o vikendu mi prestala zhruba pulka aplikaci fungovat, napr. FB, Spotify. Otevrou se a okamzite zavrou. Promazal jsem pamet, mam nekolik Gb volnych, restartoval, preinstaloval aplikace. Vubec netusim, co se stalo. Cetl jsem o nejakem update z brezna, ktery toto asi zpusobal. Zkousel jsem update vseho, dale stopnul Chrome prohlizec, aktualizoval WebView. Nic. Nejaka rada krom tovarniho nastaveni?
    SKYPPER
    SKYPPER --- ---
    Ahoj, před časem jsem si pořídil Huawei Y5 a mám problém s nahráváním vieda na internet. Když chci přidat nějaký příspěvek a vyberu video ze souboru, chvilku běží nahrávání, pak se ukončí a telefon se tváří, jako kdybych vůbec nic nevybral.
    Stejně tak nefunguje, když chci nahrát video fotoaparátem přímo do příspěvku.

    Neví někdo, o co go a jak se toho zbavit? Díky moc
    DEEJAYY
    DEEJAYY --- ---
    SACHIC: Mate 30 pro... Btw toho co říkáš jsem se bál taky fakt hodně, protože jsem měl ten stejný telefon a už asi 4 měsíce jedu na P40 Pro a úplně pohoda. Vyjma gopay mi asi nic nechybí.
    SACHIC
    SACHIC --- ---
    Ahoj, poradte mi, pls. Mam Mate 20 Pro a jsem s nim maximalne spokojeny. Chtel bych novy model, ale nechci Mate 40 Pro z duvodu nefunkcnosti google veci. Jaky by jste mi poradili? Dik. At zije Huawei.
    JELENIPLOUTEF
    JELENIPLOUTEF --- ---
    Ahoj, tady byste mi mohli poradit, potřeboval bych rozchodit na P40lite Pokémony a google home, je nějaké možnost? Zkoušel jsem akorát video od fontech a tam jsem skončil na té čínské appce, páč se asi neuatorizovala, nebo co měla dělat. Díky.
    TARGI
    TARGI --- ---
    PETR_TNT: díky, projdu.
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    TARGI: to chápu, sere mě že se ztrácí optické vlastnosti ve prospěch sw umělého dohánění kvality, což je děsně znát na ostrostí.

    Podle všeho by P30 pro ještě mělo mít Google play, projdi recenze https://www.mironet.cz/info/clanky/huawei-p30-pro-recenze+kc190/
    TARGI
    TARGI --- ---
    PETR_TNT: Btw. jsem kupovala možná ještě v té době starší S7 a musím říct, že kdyby se mi nezdálo, že to začalo totálně na kekel fotit, tak si ho nechám, jsem jinak max spokojená.
    TARGI
    TARGI --- ---
    PETR_TNT: mě jde primárně o to aby to v této cenové relaci dobře fotilo. Z cehoz mi vychází právě P30 pro nebo samsung S10
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    TARGI: kupovat skoro dva roky stary telefon mi neprijde uplne dobry napad. Osobne bych sel ted do Poco X3, ale i muj honor View 20 ma podobne vlastnosti a lepsi cenu nez P30 Pro.
    TARGI
    TARGI --- ---
    TARGI: *huawei
    TARGI
    TARGI --- ---
    Ahoj, omlouvám se za lamí dozaz, zvažuji nový tel a toto mi bylo řečeno při zvažování huewei P30 pro.

    "Záleží jestli chceš mít podporu Android aplikací. P30 už prý nemá Android ale Emui... a nemá to přístup do Google aplikací.
    To asi bude nej ten Samsung, jen je hodně drahý. Ono totiž do toho Huaweie už nenainstaluješ ani Messenger ani WP. Prý je dobrý ten Xiaomi mi10 Pro."

    Je tomu tak? Dekuji
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Ahoj, mate nekdo zkusenost jak do tabletu Huawei MatePad T8 dostat Google Play services? Zkousel jsem ictfix.net ale nejde to.
    MATROX
    MATROX --- ---
    Instalace EMUI 10.1 pro HUAWEI P30 C431 ELE-L29 z paměťové karty či USB flash disku OTG normální oficiální cestou.

    Pokud toto chcete podstoupit, musíte si kompletně vše zálohovat!!!

    !!!VŠE SE PŘI INSTALACI VYMAŽE!!!

    1. disk či kartu mějte ve formátu exFAT

    2. tento soubor rozbalte v PC a adresář DLOAD zkopírujte PŘÍMO na kartu či USB OTG flashku, hlavně ne do žádného jiného adresáře, pímo na kartu!!!

    update_sd_preload_ELE-L29_hw_eea_R2.rar | Ulož.to
    https://uloz.to/file/24yWMYtmYrVx/update-sd-preload-ele-l29-hw-eea-r2-rar

    3. vypněte telefon

    4. vložte kartu NM či USB OTG flashdisk (nejlépe sandisk a bez redukce - přímo USB-C)

    5. zapněte telefon pomocí držení dvou tlačítek najednou: kombinace VOLUME NAHORU a VYPÍNACIHO TLAČÍTKA, držet je musíte poměrně dlouho, aby jste se dostaly do modro-bílého "MENU"

    6. až budete v "MENU" kde vyberete ze čtyř možností UPDATE MODE

    7. dále vyberete možnost MEMORY CARD/OTG UPDATE MODE poté telefon ověří oficiálnost a kompletnost EMUI 10.1 a instaluje !!!hlevne kartu či USB nevyndavejte dokud vám nenaběhne nový EMUI 10:1!!!

    Odzkoušeno pomocí Sandisk OTG USB-C 32Gb flashdiskem
    PALMEXMAN
    PALMEXMAN --- ---
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    Zdravim! Kde v Praze byste si nechali vymenit display a baterii? Idealne aby to bylo za rozumnou cenu a byla na to treba i nejaka zaruka. Předem diky!
    SRNECEK
    SRNECEK --- ---
    Ahoj, aktualizoval jsem na Android 9 u Huawei Mate 9 a bohuzel nyni pri automatickem otaceni obrazovky se mi nechce jiz otacet domovska stranka, pouze aplikace. Nemate nekdo radu k odstraneni vady? Diky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam