• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk respektive jeho firmy SpaceX (Falcon / Heavy / Dragon / Starship), Tesla, Starlink, Neuralink, Boring, xAI
    Oběžník pana ředitele:
    Existuje tu klub [Twitter - rychloblogy] ... kdo chce každodenně debatovat o této síti, postovat třeskutě vtipná meme, doporučuju se přesunout tam, tady nechám fakt minimum.
    rozbalit záhlaví
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    KOUDY: já vím, že je to s tebou naprosto marný, ale je ti jasný, že za nic z toho nemůže Jobs/Apple? Dotykový telefony prodávalo IBM už v devadesátkách, Připojení k netu rozjela Nokia, foťáky do nich zintegrovala Kyocera, a takhle je to se vším. A teď přijde ten plottwist, nemodlím se ani k jejich CEOs. Jediný, co nemůžu Jobsovi upřít, a za co má u mě věčnej kredit, je vybudovaní toho svýho apple universa, do kterýho postupně natahal všechny podobný jájisty, takže neotravujou na androidu/pc.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOUDY: přehrávání hudby s ipodem nic nepřineslo, leda tak zjištění, že nikdo nestojí o tvrdě sprárovaný zařízení na jedno pc a nerozbitnej krám je zároveň i neopravitelnej krám
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    OMNIHASH: To je hezky, ze zijes v chaloupce na sumave bez internetu a nemas chytrej dotykovej telefon, kterej ti nahradi mail, fotak, chozeni do banky a dalsi tunu veci. To ti preju. Jeste zkus nejakej prispevek o tom, jak Jobs s Applem a iPhonem nezmenili svet mobilnich zarizeni, nebo prehravani hudby s ipodem, nebo jak Elon nezmenil svet elektroaut, jejich nabijeni apod a jak v tvym svete za to nemaj zadnej kredit. Pojd.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    KOUDY: no nebudeš tomu věřit, ale v mý realitě se opravdu za prodávání dalších předraženejch elektronickejch šmucek opravdu kladný body karmě neudělujou. Twle, lidé, kteří chtějí změnit svět mobilních zařízení (a taky ho změní)!
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    BRAMBOROVY_KRAL: Nikdo neleze do zadku zadnymu miliardari ty noumo. Jen rikam, ze jsou podle me pro svet lepsi miliardari, kteri chteji zmenit lidstvo a svet nejakou technologii jako byl treba Jobs, Musk, Ford, Gates a dalsi..nez miliardari kteri pouzivaji svoje penize jen k nakupu jachet a drahejch baraku. To ze tvuj malej mozecek si mysli, ze kazdej miliardar musi bejt zaroven milouckej a hodnouckej a levicak a mit rad zviratka a vsechny lidi je jen tvoje naivni predstava a videni sveta..a svym stalkingem ses na nyxu znamej..To tu rikat nemusis :)
    QWWERTY: Nebo treba svym zamestnancum ve skladech amazonu vid.
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    KOUDY: za ma jsou fajn treba bilionari, kteri plati dane a za zakazky svym kontraktorum ¯\_(ツ)_/¯
    PES
    PES --- ---
    Tak už se jen X-uje (aneb jak zničit jméno a termín, který se dostal i do slovníků)...

    Twitter je definitivně pryč. Muskova sociální síť už používá novou adresu x.com – Živě.cz
    https://www.zive.cz/clanky/twitter-pouziva-adresu-xcom/sc-3-a-228182
    BRAMBOROVY_KRAL
    BRAMBOROVY_KRAL --- ---
    KOUDY: Věř tomu nebo ne, ale jsou i lidé, kteří necití potřebu servilne lézt do zadku nějakýmu miliardáři, jako by to byl jejich patron, který ani neví že existuješ. Ale sledovat tě je zábavné, jen pokračuj. :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    OMNIHASH: Tak pro tebe jsou urcite lepsi bilionari s agrofertem nebo bilionari, kteri si kupujou jachty a snupou na nich koks s modelkama, nez bilionari, kteri chteji zmenit svet mobilnich zarizeni a taky ho zmeni coz je na iphonu hezky videtm nebo elektromobility ci vesmirnou exploraci a posun lidstva smerem k jinejm planetam. To je jasny.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    KOUDY: jojo, co tenhle svět teďka potřebuje nejvíc, je víc psychopatickejch bilionářů s komplexem posledního záchránce reality!
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Strasne se mi libi jak Elon zacina cim dal vic chytat moresy Jobse, krerej chtel vysledky a ne vymluvy :))
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Jean Babtist Elonuel Zorg.. not :)
    PES
    PES --- ---
    VON_GILOTINE:

    The Fifth Element Zorg Fires 1 million
    https://www.youtube.com/watch?v=r0mO6UY6uTg
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    SATAI: how to lead 101

    The meeting could not have gone worse. Musk, the employees said, was not pleased with Tinucci’s presentation and wanted more layoffs. When she balked, saying deeper cuts would undermine charging-business fundamentals, he responded by firing her and her entire 500-member team.
    SATAI
    SATAI --- ---
    VON_GILOTINE: genius stabilní jak francium-215
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SpaceX jako tyran. Muskova vesmírná firma neplatí účty - CzechCrunch
    https://cc.cz/spacex-jako-velky-tyran-muskova-vesmirna-firma-neplati-ucty-svym-dodavatelum/
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    IFT-4
    PER2
    PER2 --- ---
    I decided to upload the unfiltered, raw intercepted video streams from the SpaceX Falcon 9 Rocket's Upper Stage in Orbit.
    Here's video #3 👇
    It was independently captured from the ground by a group of radio amateurs. These so-called "CGI glitches" (as #FlatEarth morons like to call them) are actually lost packets caused by interference and/or tracking and antenna pointing errors.
    These shots were not broadcast on any of the SpaceX streams. Besides, SpaceX doesn't show you the Lox tank internals on live streams (they used to show it during first launches in the last decade). Also, notice the absence of any on-screen graphics :)

    https://twitter.com/HarlysCorner/status/1790140424109097270

    KOUDY: bez do 3. svetovy a dej si tam do vyhledavani "vojacek".. jinak ano, podle informaci, ktere mame, lze
    ARAON
    ARAON --- ---
    PES: Ah. Mažu.
    PES
    PES --- ---
    ARAON: viz. SATAI
    SATAI
    SATAI --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam