• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEWearables
    Veškerá nositelná elektronika. Miniaturizovaná elektronická zařízení, která jsou navržena tak, aby mohla být běžně nošena člověkem. Tzn: chytré hodinky, brýle s displejem, zařízení pro sledování tělesné kondice, senzory monitorující zdravotní stav člověka a jiné.
    rozbalit záhlaví
    BOD023
    BOD023 --- ---
    Ahoj, sháním chytré hodinky, které by byly podobné např. Huawei Watch GT2 nebo Xiaomi Mi Watch, ale šly by bez problémů spárovat se Stravou (mám k tomu teda firemní iphone) a šel by bez problémů vyexportovat GPX soubor (ten, ketrý jsem vyexporotoval z GT2 neobsahoval všechny informace, špatné datum atd.) a cenově bych se chtěl vejít do 5000 Kč.
    Vyzkoušel jsem oba výše uvedené modely a s jejich konektivitou a párováním se Stravou nejsem spokojen a sháním nějakou funkční alternativu.
    Děkuji
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    MIC: IMO to nebude tak presne, ale to bude chtit overit nekde. Co vim, tak Apple Watch byly dlouhou dobu na spici v presnosti mereni mezi hodinkama a to same plati o Oura mezi prsteny.
    MIC
    MIC --- ---
    INSOMNIA: Díky a proč že ne vyloženě fitness náramek jako Fitbit Charge 5 ? Větší výdrž baterie, menší váha..
    Bojím že kámen úrazu bude software, zatímco třeba Samsung Galaxy Watch4 bude mít na výběr z více aplikací, na náramku bude jedna jediná a dost možná debilní...
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    MIC: Sel bych do hodinek a vypnul si notifikace, at te to neotravuje. Ja pouzivam pres den Apple Watch a na noc Oura.
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    nevím jaký je stav wearables, ale moje hodinky mi ukazujou tep i když jsem senzor zakryl, asi to randomizuje hodnoty mezi 60 - 90

    MIC: některé zábavnější arytmie neodhalí ani pětielektrodové ekg, pokud nevíš přesně kde je hledat. Představa že to bude někdy umět prstýnek nebo náramek je podle mě zcestná.
    MIC
    MIC --- ---
    INSOMNIA: Chci sledovat svoje zdravotní ukazatele při běžném životě. Něco co mi řekne: "sice ses poslední dva dny neflákal jak obvykle, ale měl bys na kardiologii, protože ti začíná arytmie"
    Ale nechci přes to telefonovat ani upomínky z kalendáře.
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    MIC: Mozna zkus rict, co presne potrebujes a k cemu. Prijde mi ta tvoje definice takova tezko uchopitelna, resp. tezko hledam reseni.
    MIC
    MIC --- ---
    INSOMNIA: jasně, spíš principiálně - další krám na péči, když už to budu mít pořád na sobě a má to ukazovat kraviny, tak to úplně nepotřebuju :-)
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    MIC: Co se tyka okysliceni, tak nepresne bude asi vsechno :)
    MIC
    MIC --- ---
    INSOMNIA: Díky, to že to není online by mi nevadilo, spíš mě Oura odradila tím, že měří jen "občas" (předpokládám hlavně kvůli baterii) a tím prý dochází k velikým nepřesnostem ve výsledcích, četl jsem recenzi člověka co zároveň nosil hodinky a obě zařízení prý ukazovaly úplně jiné výsledky.
    + to že chystají systém předplatného
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    MIC: Oura umi tep a bude umet okysliceni. Otazka je v jaky podobe potrebujes data, protoze Oura je zive uplne neukazuje, ale data sbira.
    MIC
    MIC --- ---
    Poradíte mi prosím značku/typ zařízení, když chci nejlépe jen měřit zdravotní údaje (tep, okysličení), ale co NEJMÉNĚ chytristik navíc - žádné notifikace ze slacku, žádné sdílení na facebooku že jen sedím u kompu a jestli to pípne pokaždé když mi přijde email, tak to vzteky rozmlátím první den.
    CARIBOO
    CARIBOO --- ---
    Prodám Oura Ring Gen2 Black.
    Velikost US7 (17,2 mm průměr, vel. EU 55)
    Nabíječka + kabel (USB A -> USB C) + org. krabička
    Datum pořízení červen 2021.
    Stav: nošeno, ale bez kosmetických vad a škrábanců
    Výhoda: není třeba platit měsíční poplatek (6€) za všechna data (možnost report na webu, klíčové metriky v aplikaci atd.).
    Cena: 4000,-
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    Mam na prodej Oura Ring gen 2 - heritage black - velikost 11
    Cena 3000 CZK, kdyby mel nekdo zajem
    FIELDMAN
    FIELDMAN --- ---
    Dokázal by mi někdo poradit, jaký je za vás nejlepší wristband s dlouhou výdrží baterie a notifikacemi z aplikací propojitelný s iOS?

    Mám stará Mi Band 2 a odešel, tak pátrám po alternativě...
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    Kdyby měl někdo zájem o Sizing kit pro výběr velikosti Oura Ring, tak mám k dispozici, něž to vyhodím:)
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    má někdo starý pebble a chce se ho zbavit na ND?
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    INSOMNIA: Predpokladam, ze tady nikdo o Oura ring asi zajem nema, ale kdyby nahodou ano, tak muzu zapujcit sizing kit, kdyby nekdo chtel. Samotny Oura ring bych mel mit nekdy v breznu.
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    Nemate nekdo na pujceni testovaci sadu na Oura ring? (Praha)
    PAYAXY
    PAYAXY --- ---
    https://www.qualcomm.com/...alcomm-snapdragon-wear-3100-platform-supports-new-ultra-low-power-system

    ...typical battery life day of use improvements ranging from 4 to 12 hours compared to the previous Snapdragon Wear 2100 platform...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam