• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BIGTRAGEDDrogy s rozumem
    Co sem patří

    Jak užívat drogy s co nejmenším negativním dopadem na Vaši mysl, organismus a okolí? Základní safety rules. Set and settings. Které drogy ano, které ne a proč. Co se dá mixovat, co raději ne. Dávkování. Triky jak co nejvíce snížit dopady na organismus. Historky "s ponaučením", o tom jak se to kdy nepovedlo. Praktické informace k užívání drog – aplikace, uchovávání atd.

    Co sem nepatří

    Nabídka, poptávka. Návody na výrobu drog. Zbytečný gaychat.

    -
    Tento klub jsem založil pro sdílení užitečných informací a zkušeností jenž nabýváme léty užívání drog. Většina z nás si jistě prošla obdobím kdy chyběly zkušenosti i informace a první kontakt s s drogami byl spíše punkového charakteru. Někteří z nás si i jak se říká nabili držku. Někdo více, někdo méně. Důležité ovšem je se z těchto zkušeností poučit, což bohužel někdy nedělají ani dlouholetí uživatelé.
    Na spoustu témat které se v tomto klubu mohou objevit, by se jistě našly specializovanější kluby, věřím však, že i zde se časem oběví dostatek lidí schopných fundovaně odpovědět. Odměnou snad budou praktické informace shromážděné na jednom místě.
    -
    Časem se začnu věnovat nástěnce, budou tam odkazy na užitečné informace, ale hlavně užitečné informace získané od Vás. Nestyďte se přidat i vědomosti, jenž Vám připadají triviální, případně si jen ověřte na nástěnce, zda se tam již neoběvily.
    -

    Tento klub zde není jako pobídka k užívání drog. Má pouze ponaučit jejich uživatele, jak je užívat co nejbezpečněji!
    rozbalit záhlaví
    AMATARD
    AMATARD --- ---
    Žije to tu ještě ? 👻
    GOFG
    GOFG --- ---
    Nějaká holka dnes na Molly party?
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    LIU_LI: Ty rychly testy casto nejsou na konkretni latku, ale na celou rodinu latek, takze reagujou se vsim co se ty latce podoba. A designer drugs (aka "bath salts") je hromada k dostani na darknetu, ale prijde mi to jako rizikovy hobby, o tech tradicnich latkach aspon ramcove vime jaky jsou rizika a na co si dat pozor. a z principu veci se to nerozsiri, protoze kdyby takova latka zacla bejt popularni, tak na to stejne vyvinou testy.
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    LIU_LI: nedavno jsem cetl, ze niacin (vitamin B3). konkretne varianta s okamzitym uvolnovanim v davkach pul gramu a vyse dokaze urychlit vyplavovani veci co se ukladaji v tucich. coz je asi trava, nevim jak ostatni drogy. sam jsem to ale nepotreboval, tak nevim. kazdopadne niacin s rychlym uvolnovanim jsem zkousel jako doplnek stravy na podporu krevniho obehu a je to husty... behem pul minuty clovek zrudne a zacne horet jak v saune a v radu desitek minut to prejde. urcite to neco proplachne, snizi to cholesterol. lidi to udajne berou par dni pred testama, ale nevim jestli to fakt pomuze... asi by bylo zajimavy si to nacist.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    LIU_LI: ano, test na drogy neochcijes, ale existuji moznosti typu koupeni gumoveho curaka se zasobnikem na cistou moc...
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    TRISMEGISTOS: děkuji moc za konstruktivní odpověď. Bohužel nedávno vysmrkal asi přepážku...myslí si to. Prý to bylo "nějaké chrupavkovité cosi". Možná je na tom jedna pozitivní věc...vyděsilo ho to, a je rozhodnut toho nechat. Tak třeba mu to pomůže...
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    AMANT: Jako ve výsledku jde o to, ze kterýho otvoru radší krvácíš...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    BRKODLAK: jo, neni nadto podrazdit rektalni cakry.
    AMANT
    AMANT --- ---
    BRKODLAK: no rek bych ze denni aplikace s tou sliznici taky trochu zacvici, ale nejsem odbornik, jen jdu kolem.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    nejmin skodlivej je meth rektalne.
    TRISMEGISTOS
    TRISMEGISTOS --- ---
    L4MA: do pití.. a tam se to teda rozmíchá, ne rozmýchá .)
    L4MA
    L4MA --- ---
    TRISMEGISTOS: meth do piti?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    RAEVA: jezismarja, kdyz snupes, tak driv nebo pozdeji zacnes smrkat krev a hardkore uzivatele uspesne dokazali, ze pernik i koks ti dokaze nosni prepazku uspesne rozezrat :D :D

    jinak stridani nosnich direk je samozrejme moznost, kterou oddalis nevyhnutelne :D
    TRISMEGISTOS
    TRISMEGISTOS --- ---
    HARVIE: nitrožilní aplikace rozhodně nejzdravější způsob neni. Správně si napálit bez předchozích zkušeností vůbec neni snadný a může to způsobit sakra víc škody než užitku. Viděl jsem zlomený jehly, abscesy velký jak mango, přepálený lidi, ruce jako jehelníček. Nic z toho fakt nechceš.
    A to ani nemluvim o "kouzlu" nájezdu u nitrožilního nápalu, který extrémně zvyšuje riziko vzniku závislosti.

    Tenhle klub se jmenuje Drogy s rozumem. Když ti už sliznice řiká dost a krvácí, nejrozumnější prostě bude poslechnout a dát si voraz. Pokud se už prostě musim zmastit (a tady už teda dávám rozum stranou) můžu si to rozmýchat do pití nebo to vyhulit. Rizika to má, to je jasný, ale rozhodně menší než IV.

    Vlastně nejsi první kdo tohle tvrdí a docela by mě zajímalo, kde se tenhle nesmyslnej mýtus vzal.

    RAEVA: Když se ptáš na tu pauzu, bude těžký určit to přesně. Každej se hojí jinak a nikdo neví jak zprasenou tu sliznici už známej má, ale zkusil bych měsíc a do budoucna prostě snižoval frekvenci nebo střídal způsoby aplikace. Prostě vždycky když tvý tělo reaguje odmítáním (bolestí, krvácením, nevyhovujícím stavem.. je ti prostě blbě) je to signál, kterej by si měl každej přeložit jako STOP. Hledání způsobů jak to ignorovat nebo vochcávat prostě zákonitě nevede k dobrejm výsledkům.

    Vím, že říkám něco co je ti jasný, ale fakt neni nikdy na škodu, si to poslechnout znova a znova se nad tim zamyslet.
    Každodenní roční užívání už samo o sobě prostě malér je.. Jestli v tom chceš nějak intervenovat, řeš s nim, co se za ten rok změnilo, kam došel, jak se liší důvody braní od těch co měl na začátku a vůbec, jak vnímá svojí budoucnost. S drogama nebo bez? a pokud s, jak si to představuje, je to vůbec reálný? V takovýhle fázi už to vlastně vůbec neni o braní drog s rozumem, ale o tom, aby z toho vyváznul zdravej a cestou neposral co mohl.

    EKIM
    EKIM --- ---
    _BENNY: a je to rozumny napad?
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    RAEVA: nitrozilne
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    HARVIE: co to jako je?
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    RAEVA: Pokud jde jen o nos, tak bude nejzdravější přejít na IV podání...
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    nevím zda tento klub ještě žije? měla bych dotaz ohledně dopadu užívání meth. nosem. Řekněme že znám osobu která ho užívá cca rok skoro denně a začíná smrkat krev...je mi jasný že je čas toho nechat a dát si voraz. Ale znáte to... co zkusit druhou dirku? jak dlouho si dát pauzu aby se to nějak srovnalo? Ano pokud dá pauzu a pak zase začne tak se to vrátí... to je jasné a ukočírovat to na víkendové braní je zjevný nesmysl... no prostě tak se ptám jaké jsou možnosti
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    VYHULENY_UFO: Myslíš, že se celé současné globální terapeutické hnutí okolo léčby traumat a dalších poruch pomocí psychedelik skládá z ezoteriků? :)
    Někteří pánové doktoři podle mě zastávají tak důsledně materialistickou linii, že jsou názorově příbuzní spíš s tebou, a pěkně by tě s tou nálepkou hnali :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam