• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAJAB4KBEATS4KIDS - i Vy můžete pomoci dětem ♫ ♫ ♫
    MARISH
    MARISH --- ---
    Letos jsme brzdy .. víme to ... ale nachystat Milkulášské B4K, které by aspoň trochu pokračovalo v tendenci minulých ročníků nebylo jednoduché :)

    Připravili jsme několik předvánočních dárků, které s námi můžete rozbalit :) Máme pro Vás nachystaný mix kvalitního, energického dnb i dalších stylů, který skloubí prakticky základy tohoto stylu, skvělou součastnost i nadějnou budoucnost ;)

    Je nám ctí, že Vám můžeme představit jednoho z matadorů UK drumandbassu, Dje Klona ze slavné dvojice Rascal&Klone. Společně se potkali už v roce 1994 na legendární Kenilworths Euro Dizzy ravové party.
    Klone paradoxně začal s produkcí dřív než s Djingem, ve svých 10ti letech :) v roce 1999 vydávají na slavném labelu Moving Shadows track "Twister", který znamenal průlom v jejich kariéře.
    Od té doby aktivně vydávají a vystupují po celé Evropě. Nyní vydali nové album, které nám představí 4.12. v Klubu Marley.
    A jedna zajímavost pro naše Geek fans :) Společnost Rock Star games rozhodla pro uveřejnění tracků "Get wild´ a ´Winner takes all"na oficiální soundtrack k hře GTA III ;)

    Dalším velkým Djem, který přijíždí podpořit je všem známý Bifidus Aktif, duše a zakladatel Let it Rollu.

    Schooler, který vloni z vážných důvodů nemohl účinkovat na "All stars" vydání přijede na "reparát". Jeho energické sety netřeba představovat. Jeho silná fanouškovská základna se má na co těšit :)

    Computer Artist je rozhodně zastánce tvrdšího dnb. Velmi talentovaný Dj a producent, jehož zvuk je ovlivněn jmény jako SPOR, NOISIA, PHACE atd.

    Ostravský oldchool, pro starší ročníky nostalgie, pro mladší stále fresh music představí ti nejpovolanější .. Inspiral X62 a Wenia.

    Lineup večera doplní Drako, Pepe, Sabot3r a Souphonique.

    O vizuální stránku se postará Psychocircus.

    Kim Malebo stage je tradičně ve znamení pomalejších rytmů.

    Jeho headliner přijíždí Subject Lost, jehož kvality byly letos oceněny získáním ceny "Anděl" v kategorii Elektronická hudba. Jsme rádi, že přijal pozvání i přesto, že nyní se vystupování vyhýbá a věnuje se spíše práci ve studiu.
    Lineup doplní původem ostravská, v některých případěch už s přechodným pobytem v Praze a přilehlém okolí - alko banda, která Vás ale nenechá v žádném případě přikované na židlích :) Eklektik Fluidum, Uxen, Inliner, Absolutely!, Petit, Spaw, Sqadra.

    Všichni učinkující se tradične vzdávají nároků na honorář, za což jim patří náš dík, respekt a obdiv!

    Jak je zvykem, celá částka ze vstupného, prodeje odznáčků, triček a kasiček, které budou umístěny na baru, putuje na konto Mobilního hospicu Ondrášek, o.p.s., který podporuje terminálně nemocné dětské pacienty a jejich rodiny v jejich domácím prostředí.

    Pokud dorazíte do 22hod, přispějete 80Kč. Opozdilci si na podporu připraví 120Kč.

    Jako každý rok Vás čeká řada Warmpů, kterými si můžete zkrátit čekání na hlavní akci. Sledujte naše webovky www.beats4kids.cz pro více informací.

    Srdečně Vás tedy zveme v pátek 4.12. do Klubu Marley. Vloni jste vykouzlili opravdu úžasnou atmosféru, kterou si pochvalovali všichni Djs a pomohli jste nám vybrat rekordní částku.
    Veříme, že v tom budeme pokračovat, tak jak se na tradici patří :)

    Těšíme se na Vás
    S Láskou, tým Beats4Kids

    PAJAB4K
    PAJAB4K --- ---
    Těšíme se na vaši účast na již 10 pokračování charitativní akce Beats4Kids! Těšit se můžete na MC Coppa, LPlus, Kato, Rido, Sayko, X.Morph a mnoho dalších skvělých DJs. Peníze společně věnujeme dětem z Mobilního hospicu ONDRÁŠEK, o.p.s. (více na http://www.mhondrasek.cz/). Děkujeme :-)
    [ Beats4Kids no 10 - ALL STARS / partyparty / 5.12.2014 / CR - Moravskoslezsky kraj - Klub Marley, výstaviště Černá louka Ostrava!!! ]
    PAJAB4K
    PAJAB4K --- ---
    *** Pomoci můžete právě Vy a právě teď! ***
    Znáte ve Vašem okolí dětský domov/ústav pomáhající dětem, nebo nezaopatřené dítě v nouzi? Strádají a potřebují akutně pomoci?
    5. 12. 2014 se bude konat již 10. výročí akce Beats4Kids v klubu Marley a výtěžek můžeme věnovat právě těm dětem, které to nejvíce potřebují.

    Jak to udělat?
    - navrhněte organizaci/nezaopatřené dítě, které byste rádi podpořili!
    - pošlete to dál!

    Děkujeme a těšíme se na vás u vstupu :-)
    Tým B4K
    PROPAGATOR8
    PROPAGATOR8 --- ---
    [ Beats4Kids IX. / party / 30.5.2014 / CR - Moravskoslezsky kraj - Ostrava - Provoz Hlubina ]
    Přesná lokace: 49°4920.636"N, 18°1641.539"E Vítkovická č.p. 3263, Moravská Ostrava a Přívoz
    15.00 otevření prostoru kolem kašny / v případě nepříznivého počasí uvnitř nových koupelen

    15.00 - 19.00 program pro děti s rodičemi
    tvorba graffiti - Bulldozero, Sprayart 34, biernART, Konf (konf.cz), Lacmo
    vinylové pohádky
    malování
    zábavné soutěže
    kreativní kout (výroba maňásků a hraček)
    žonglování
    maňáskové divadlo
    19.00 konec dětského dne ...
    ------------------------------
    ... a večer kdy už malé děti spí.)
    Zapomeňte lodičky a světlé barvy oblečení doma a přijdtě roztančit industriální hornické koupelny
    s dobrou náladou, ale s respektem k budově. Budete vítání od 20.00 hodin otevření horního patra (stage/bar/galerie)

    Dj’s : (lineup)
    20.00 Martin Dee (NUSKOOLBREAKS.CZ)
    22.00 Andreas Schwintz (Groove Infection, Liquid Prophecy)
    23.30 Thomclown
    01.00 Schooler (Break Art)
    02.30 Mr.Mo (Cockroach sound system)
    04.00 konec
    PAJAB4K
    PAJAB4K --- ---
    Tradiční charitativní party tentokrát s netradičním programem :-) [ Beats4Kids IX. / partyparty / 30.5.2014 / CR - Moravskoslezsky kraj - Ostrava - Provoz Hlubina ]
    PAJAB4K
    PAJAB4K --- ---
    A je to tady! Máme datum již VII. pokračování Beats4Kids!!! Všichni jste srdečně zváni 18. 1. 2013 do klubu Marley a my se na Vás už teď moc těšíme ;-)
    PAJAB4K
    PAJAB4K --- ---
    Na akci Beats4Kids 6 jsme společně dali dohromady 17.141,- pro děti z DDÚ Hájkova :-) Děkujeme! :-)
    PAJAB4K
    PAJAB4K --- ---
    První fotky z Beats4Kids 6. Děkujeme autorovi :-)

    papa-smurfff | Beats4Kids – rajce.net
    http://papa-smurfff.rajce.idnes.cz/Beats4Kids
    PROPAGATOR8
    PROPAGATOR8 --- ---
    Jistě se už nemůžete dočkat a tak si Vám dovolujeme představit časový harmonogram večera. Nezapomeňte, že začínáme už v 20hodin!!! Tak přijďte včas, ať o nic nepřijdete.

    Marley stage:
    20.00 LOULA (Čbs/Ova)
    21.00 KMIN (ExDtust/Ova)
    22.00 Modní přehlídka ŇůfešnŠopa
    22.30 RA-2N-SKY (ExtDust/Ova)
    23.30 LAUTEK (ExtDust/Ova)
    00.30 ELVIS (ExtDust/Ova)
    01.30 NO MONEY (Bad Taste, Trust In Music, DvoikaTroika/Ova)
    03.00 DRAKO (State of Beat/Ova) WASHEK723 (Drumsession/Ova)

    Malebo stage:
    21.00 Inliner (FSS)
    23.00 Beaty (Polygamix)
    01.00 Ruddy (FSS)
    03-?? Analdick (Beaty vs Inlinerr) with Ruddy

    Z důvodu očekávaného zhošeného počasí je Dětský Den vrámci akce B4K plánovaný od 16hod. ZRUŠEN! Omlouváme se všem dětem a rodičům, děkujeme za pochopení.
    PROPAGATOR8
    PROPAGATOR8 --- ---
    B4K poprvé v létě :)

    Beats4kids sundává zimní kabáty a představuje první (a doufáme, že ne poslední :)) letní edici naší charitativní taneční párty. Těsně po Dni Dětí - tedy 2.6. - můžete pomoci vykouzlit usměvy dětem, které v to už ani nedoufaly. Oldschoolová vlna Od housu přes breakbeat k drumadbassu - tak se dá ve zkratce nastnít hudební cesta, kterou s námi můžete prožít opět v klubu Marley již od 20 hodin.

    Jsme pyšní na to, že se Vám na jedné stagi představí hned 4 zástupci naší nejstarší crew - ExtDust! Táta ostravského drumandbassu Elvis! Průkopník breakbeatu a rozhlasový mág Kmín! Víc? Ostravští elektroničtí matadoři Lautek a Ra-2n-sky !! Víc? Pro Vás by to bylo málo :) Náš nejlepší ostravský export No Money! Za pořádající ČBS vystoupí zástupkyně ženského pohlaví - malá, ale šikovná - Djne Loula a na konci party můžete ze zbytku sil protančit
    střevíce při setu Draka s Washkem723.

    Vrchní stage - sice původně určená k odpočinku - Vám moc prostoru na odpočinek nedá :) Bude zcela v rytmu tance, housu, breakbeatu :) Beaty - promotérka party Polygamix - ukáže svou něžnější stránku při svém disko-house setu. Řádne sekundovat ji budou členové FSS - Inliner a Ruddy. Pokud tedy raději kroutíte zadečky, než skáčete do rytmu, je vrchní stage Vaše jasná volba :)

    A tím nekončíme! Pro naprostém úspěchu módní přehlídky ŇůfešnŠopa, která na jistých pánech zanechala velmi hluboké stopy :) Vám můžeme slíbit, že v této tradici budeme pokračovat. Můžete se tedy opět těšit na módní přehlídku v netradičním pojetí, které nikoho nenechá chladným. Téma? Můžeme prozradit již nyní: KOMIX!

    Není elektronická party pro Vás to pravé ořechové, ale líbí se Vám myšlenka a chcete podpořit? Pro maminky s dětmi (ale nejen pro ně :)) jsme před Klubem Marley nachystali Děstký den! Přiveďte své ratolesti. Máme pro ně připraveny hry se sladkým dárkem, trampolínu a další atrakce! Vy si mezitím můžete dát pěkný steak a pivo :) Startujeme od 16ti hodin, takže přiveďte své děti, mladší sourozence, neteře či synovce!

    Všichni učinkující, performeři a přátelé, kteří se na této akci jakkoliv podílejí, se vzdávají svého honoráře, za což jim platí obrovský dík a úcta! Vstup na party je tradičních 80,-Kč. Na Dětský den zdarma. Opět budou zpřístupněny kasičky, kde můžete přispět dobrovolnou částkou. Veškerý výtěžek této akce poputuje na Dětský diagnostický ústav v Ostravě. Na poslední akci jste děti v Dětském domově v Radkově podpořili neuvěřitelnými 29tisíci!

    Těšíme se na Vás :)

    PROPAGATOR8
    PROPAGATOR8 --- ---
    ... jo jo letí to, tak kdo si už nevzpomíná at’ si zavzpomíná v galerii B4K nad fotkama http://beats4kids.cz/index.php?action=fotky
    PAJAB4K
    PAJAB4K --- ---
    děkujeme :-)
    Beats4kids - i vy můžete pomoci dětem!!
    http://beats4kids.cz/
    PAJAB4K
    PAJAB4K --- ---
    QuickTempo Stage:

    20:00 Loula
    21:00 Khan b2b Amos
    ... 22:15 módní přehlídka Ňů fešn šopa
    23:00 Inspiral X62
    24:00 LPlus
    01:30 Elvis
    02:30 Umba
    03:30 Kato
    04:30 Drako b2b Schooler

    Lazytempo stage:

    LazyTempo ve vlastní režii + DJ Petit

    Těšíme se !!! :)
    PAJAB4K
    PAJAB4K --- ---
    nice O:) tesime se na tebe ado :))*
    DRAWER
    DRAWER --- ---
    plně podporuju :)

    PAJAB4K
    PAJAB4K --- ---
    Drazí přátelé medvídka. Jak už jistě víte, dne 9.12.2011 se v klubu Marley v Ostravě koná půlkulaté výročí charitativní party Beats4Kids. Chtěli bychom Vás tímto upozornit, že budeme na této akci prodávat placky s našim logem a to 6 různých druhů ve třech barevných kombinacích ;-). Cena těchto odznáčků bude maximálně 20,-. I touto koupí přispíváte na děti, neboť téměř polovina z ceny poputuje právě dětem z Dětského domova a školní jídelny Radkov, Dubová. A tímto nekončíme!!! Chystáme pro Vás širokou škálu trik s potiskem loga jak pro pány, tak pro dámy :-). Ty budou k dispozici již brzy na našich stránkách.
    PAJAB4K
    PAJAB4K --- ---
    Plakát :-)
    PAJAB4K
    PAJAB4K --- ---
    Páté výročí charitativní taneční party Beats4Kids je tady!!!

    Opět pod záštitou neziskové organizace Černobílý svět Cinema Café Club bude probíhat veřejná sbírka,
    kdy výtěžek ze vstupného a kasiček společně věnujeme dětem z Dětského domova a školní jídelny Radkov.
    Pátá oslava našich narozenin se uskuteční opět na dvou scénách v klubu Marley Ostrava 9.12.2011 od 20:00 hod.

    Letošní ročník bude ve znamení česko-slovenského bratrství, takže se můžeme pochlubit naší premiérovou zahraniční účastí. Jsme pyšní, že můžeme přivítat nejlepšího slovenského Dj L PLUSe, který nedávno podepsal kontrakt se světoznámým labelem Technique Records. Dalším spojencem je spoluorganizátor slovenského Let it Rollu, KATO, kterému bude v setu sekundovat náš nejoblíbenější Mc TWEETY TWIZTA. Pomyslný souboj s nimi svedou ostravští a všem důvěrně známí ELVIS a INSPIRAL X62. Lineup doplní porubský Dj UMBA, dále si spolu střihnou set DRAKO a SCHOOLER. Kdo si je pamatuje z minulé party B4K, tak si je určitě nenechá ujít. Mimo jiné nás přijeli podpořit i pánové z Oder KHAN ft. AMOS. Ve své premiéře se představí ostravská DJka, zástupkyně ČBS, LOULA. Těšíme se na jejich vystoupení.

    Druhá stage bude opět ve znamení jezdců z Lazytempa ( www.lazytempo.cz ). JUNKETT, neúnavný drtič basových linek, producent a dj. Momentálně už delší dobu parkuje u 140bpm a nikam nespěchá. Specialista na výtahovou hudbu. YADEL a FLU jezdí stejnou rychlostí a parkují hned vedle Junketta. Sem tam zrychlí k autonomic d’n’b, Flu zase zpomalí k rytmům Latinské Ameriky. O závodění se již mluvit nedá. Raději deep meditace a dubové sudy. Forma - projekt, který rád spolupracuje s hudebníky, mající na svědomí např. živý hudební doprovod k promítání němého filmu Gustava Machatého, Erotikon. Mírná inklinace k DS možná, glitch a podobné pazvuky jisté. Originalita pravděpodobná. O funky nářez se postará PETIT.

    Vizuální stránku zajistí Cyberfire se svou UV show, dále Elemental crew s výzdobou klubu a v neposlední řadě se můžeme těšit na vychytané projekce Vj Psychocircuse, které budou doplněny filmem All the Invisible Children. Netradičním bonbonkem bude epesní módní přehlídka retroshopu Ňů Fešn šopa ( www.retroshopa.cz ), a věřte, že pohled na tyto krásné dámy by bylo hříchem si nechat ujít.

    Opět nemusíte čekat na 9. 12. 2011 a můžete podpořit dobrou věc již v listopadu během Warm-upů, které budou probíhat 25. 11. 2011 v osmi spřátelených klubech, v těchto místech bude umístěná pokladnička pro výběr drobných s obecným infem o projektu, letáčky, ověření sbírky a plakátem:
    1. Klid – p i c t o r d i e – V Ý S T A V A !!!
    2. Bogota – No Limits: Dj’s: Andreas Schwintz, Tom - M, Danny May, LoGRAVITY
    3. U Peciválů – tato pokladnička bude umístěna od 25.11. do 27. 11. 2011, vystoupí Dj Grif (jukebox)
    4. Café de la Ostrava – Warmup Beats4Kids – Martin Dee & guests
    5. Kavárna Ostravanka – kasička bude umístěna v období od 25. 11. do 9.12.2011. Přijďte si zpříjemnit zimní dny.
    6. Hudební bazar – Koistinen (koncert – alternativa Brno)
    7. Fabric – MALIGNANT TUMOUR – LIVE KONCERT
    8. Divadlo Loutek – premiéra představení Lucerna

    Nebuďme lhostejní ke světu kolem nás a pojďme společně 9. 12. 2011 pomoci dětem do klubu Marley, již po páté a věříme, že ne naposled.

    "Nechceme spasit svět ani upozorňovat nad hrůzou světa. Svět je jaký je a nad barvou brýlí, které si nasadíme, rozhodujeme jen my sami. Ale někdy můžeme lidem, kteří na ně prostě nemají, pomoci koupit brýle o odstín světlejší, než by sami doufali."

    Rádi bychom předem poděkovali všem sponzorům, kteří se jakkoli podílejí na zrození pátého Beats4Kids: Ge Volunteers, Helax, Klub Marley, Hotel Park Inn, Tiskárna v Dubí, Rewolt.cz, Konopný shop, Gabka Říhánková, Provibe Studio, Cphone a všem klubům, které nám umožnily Warm Up.

    S láskou tým Beats4Kids
    PAJAB4K
    PAJAB4K --- ---
    ČERNOBÍLÝ SVĚT CINEMA CAFE CLUB POŘÁDÁ VEŘEJNOU SBÍRKU, KTERÁ BYLA OVĚŘENA KRAJSKÝM ÚŘADEM MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE ZA ÚČELEM: FINANČNÍ PODPORA DĚTSKÝCH ÚSTAVŮ


    BEATS4KIDS



    pátek 9.12.2011 KLUB MARLEY VÝSTAVIŠTĚ ČERNÁ LOUKA, OSTRAVA!!!


    Akci nezištně podpořili svým umem pro dobrou věc :-) Děkujeme!

    Stage Quick Tempo:
    L PLUS (Technique Recordings / SK)
    KATO (Let it roll.sk, Trident / SK)
    ELVIS (Extdust / Ova)
    INSPIRAL X62 (dvoikatroika.cz / Ova)
    UMBA (H5N1 / Ova)
    DRAKO (State of Beat / Ova)
    SCHOOLER (Cockroach / Ova)
    KHAN ft AMOS (Bassurazz Sound System / Odry)
    LOULA (Čbs / Ova)
    + TWEETY TWIZTA (WKC,Trident)

    Stage Lazytempo:
    YADEL (dvoikatroika.cz, Lazytempo / Ova)
    FLU (dvoikatroika.cz, Lazytempo / Ova)
    JUNKETT (dvoikatroika.cz, Lazytempo / Ova)
    FORMA (dvoikatroika.cz, Lazytempo / Ova)
    + special guest

    2x stage / Vj: Psychocircus (State of Beat) / UV-SHOW: CYBERFIRE (Ova) / DECORACE: Elemental Crew

    vstup 80,- kč 100% sbírky = vstupné+obsah pokladniček bude věnováno Dětskému domovu Radkov
    více o uplynulých dílech a celé myšlence projektu na: http://www.beats4kids.cz/

    more info soon :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam