• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAJAB4KBEATS4KIDS - i Vy můžete pomoci dětem ♫ ♫ ♫
    PAJAB4K
    PAJAB4K --- ---
    První fotky z Beats4Kids 6. Děkujeme autorovi :-)

    papa-smurfff | Beats4Kids – rajce.net
    http://papa-smurfff.rajce.idnes.cz/Beats4Kids
    PROPAGATOR8
    PROPAGATOR8 --- ---
    Jistě se už nemůžete dočkat a tak si Vám dovolujeme představit časový harmonogram večera. Nezapomeňte, že začínáme už v 20hodin!!! Tak přijďte včas, ať o nic nepřijdete.

    Marley stage:
    20.00 LOULA (Čbs/Ova)
    21.00 KMIN (ExDtust/Ova)
    22.00 Modní přehlídka ŇůfešnŠopa
    22.30 RA-2N-SKY (ExtDust/Ova)
    23.30 LAUTEK (ExtDust/Ova)
    00.30 ELVIS (ExtDust/Ova)
    01.30 NO MONEY (Bad Taste, Trust In Music, DvoikaTroika/Ova)
    03.00 DRAKO (State of Beat/Ova) WASHEK723 (Drumsession/Ova)

    Malebo stage:
    21.00 Inliner (FSS)
    23.00 Beaty (Polygamix)
    01.00 Ruddy (FSS)
    03-?? Analdick (Beaty vs Inlinerr) with Ruddy

    Z důvodu očekávaného zhošeného počasí je Dětský Den vrámci akce B4K plánovaný od 16hod. ZRUŠEN! Omlouváme se všem dětem a rodičům, děkujeme za pochopení.
    PROPAGATOR8
    PROPAGATOR8 --- ---
    B4K poprvé v létě :)

    Beats4kids sundává zimní kabáty a představuje první (a doufáme, že ne poslední :)) letní edici naší charitativní taneční párty. Těsně po Dni Dětí - tedy 2.6. - můžete pomoci vykouzlit usměvy dětem, které v to už ani nedoufaly. Oldschoolová vlna Od housu přes breakbeat k drumadbassu - tak se dá ve zkratce nastnít hudební cesta, kterou s námi můžete prožít opět v klubu Marley již od 20 hodin.

    Jsme pyšní na to, že se Vám na jedné stagi představí hned 4 zástupci naší nejstarší crew - ExtDust! Táta ostravského drumandbassu Elvis! Průkopník breakbeatu a rozhlasový mág Kmín! Víc? Ostravští elektroničtí matadoři Lautek a Ra-2n-sky !! Víc? Pro Vás by to bylo málo :) Náš nejlepší ostravský export No Money! Za pořádající ČBS vystoupí zástupkyně ženského pohlaví - malá, ale šikovná - Djne Loula a na konci party můžete ze zbytku sil protančit
    střevíce při setu Draka s Washkem723.

    Vrchní stage - sice původně určená k odpočinku - Vám moc prostoru na odpočinek nedá :) Bude zcela v rytmu tance, housu, breakbeatu :) Beaty - promotérka party Polygamix - ukáže svou něžnější stránku při svém disko-house setu. Řádne sekundovat ji budou členové FSS - Inliner a Ruddy. Pokud tedy raději kroutíte zadečky, než skáčete do rytmu, je vrchní stage Vaše jasná volba :)

    A tím nekončíme! Pro naprostém úspěchu módní přehlídky ŇůfešnŠopa, která na jistých pánech zanechala velmi hluboké stopy :) Vám můžeme slíbit, že v této tradici budeme pokračovat. Můžete se tedy opět těšit na módní přehlídku v netradičním pojetí, které nikoho nenechá chladným. Téma? Můžeme prozradit již nyní: KOMIX!

    Není elektronická party pro Vás to pravé ořechové, ale líbí se Vám myšlenka a chcete podpořit? Pro maminky s dětmi (ale nejen pro ně :)) jsme před Klubem Marley nachystali Děstký den! Přiveďte své ratolesti. Máme pro ně připraveny hry se sladkým dárkem, trampolínu a další atrakce! Vy si mezitím můžete dát pěkný steak a pivo :) Startujeme od 16ti hodin, takže přiveďte své děti, mladší sourozence, neteře či synovce!

    Všichni učinkující, performeři a přátelé, kteří se na této akci jakkoliv podílejí, se vzdávají svého honoráře, za což jim platí obrovský dík a úcta! Vstup na party je tradičních 80,-Kč. Na Dětský den zdarma. Opět budou zpřístupněny kasičky, kde můžete přispět dobrovolnou částkou. Veškerý výtěžek této akce poputuje na Dětský diagnostický ústav v Ostravě. Na poslední akci jste děti v Dětském domově v Radkově podpořili neuvěřitelnými 29tisíci!

    Těšíme se na Vás :)

    PROPAGATOR8
    PROPAGATOR8 --- ---
    ... jo jo letí to, tak kdo si už nevzpomíná at’ si zavzpomíná v galerii B4K nad fotkama http://beats4kids.cz/index.php?action=fotky
    PAJAB4K
    PAJAB4K --- ---
    děkujeme :-)
    Beats4kids - i vy můžete pomoci dětem!!
    http://beats4kids.cz/
    PAJAB4K
    PAJAB4K --- ---
    QuickTempo Stage:

    20:00 Loula
    21:00 Khan b2b Amos
    ... 22:15 módní přehlídka Ňů fešn šopa
    23:00 Inspiral X62
    24:00 LPlus
    01:30 Elvis
    02:30 Umba
    03:30 Kato
    04:30 Drako b2b Schooler

    Lazytempo stage:

    LazyTempo ve vlastní režii + DJ Petit

    Těšíme se !!! :)
    PAJAB4K
    PAJAB4K --- ---
    nice O:) tesime se na tebe ado :))*
    DRAWER
    DRAWER --- ---
    plně podporuju :)

    PAJAB4K
    PAJAB4K --- ---
    Drazí přátelé medvídka. Jak už jistě víte, dne 9.12.2011 se v klubu Marley v Ostravě koná půlkulaté výročí charitativní party Beats4Kids. Chtěli bychom Vás tímto upozornit, že budeme na této akci prodávat placky s našim logem a to 6 různých druhů ve třech barevných kombinacích ;-). Cena těchto odznáčků bude maximálně 20,-. I touto koupí přispíváte na děti, neboť téměř polovina z ceny poputuje právě dětem z Dětského domova a školní jídelny Radkov, Dubová. A tímto nekončíme!!! Chystáme pro Vás širokou škálu trik s potiskem loga jak pro pány, tak pro dámy :-). Ty budou k dispozici již brzy na našich stránkách.
    PAJAB4K
    PAJAB4K --- ---
    Plakát :-)
    PAJAB4K
    PAJAB4K --- ---
    Páté výročí charitativní taneční party Beats4Kids je tady!!!

    Opět pod záštitou neziskové organizace Černobílý svět Cinema Café Club bude probíhat veřejná sbírka,
    kdy výtěžek ze vstupného a kasiček společně věnujeme dětem z Dětského domova a školní jídelny Radkov.
    Pátá oslava našich narozenin se uskuteční opět na dvou scénách v klubu Marley Ostrava 9.12.2011 od 20:00 hod.

    Letošní ročník bude ve znamení česko-slovenského bratrství, takže se můžeme pochlubit naší premiérovou zahraniční účastí. Jsme pyšní, že můžeme přivítat nejlepšího slovenského Dj L PLUSe, který nedávno podepsal kontrakt se světoznámým labelem Technique Records. Dalším spojencem je spoluorganizátor slovenského Let it Rollu, KATO, kterému bude v setu sekundovat náš nejoblíbenější Mc TWEETY TWIZTA. Pomyslný souboj s nimi svedou ostravští a všem důvěrně známí ELVIS a INSPIRAL X62. Lineup doplní porubský Dj UMBA, dále si spolu střihnou set DRAKO a SCHOOLER. Kdo si je pamatuje z minulé party B4K, tak si je určitě nenechá ujít. Mimo jiné nás přijeli podpořit i pánové z Oder KHAN ft. AMOS. Ve své premiéře se představí ostravská DJka, zástupkyně ČBS, LOULA. Těšíme se na jejich vystoupení.

    Druhá stage bude opět ve znamení jezdců z Lazytempa ( www.lazytempo.cz ). JUNKETT, neúnavný drtič basových linek, producent a dj. Momentálně už delší dobu parkuje u 140bpm a nikam nespěchá. Specialista na výtahovou hudbu. YADEL a FLU jezdí stejnou rychlostí a parkují hned vedle Junketta. Sem tam zrychlí k autonomic d’n’b, Flu zase zpomalí k rytmům Latinské Ameriky. O závodění se již mluvit nedá. Raději deep meditace a dubové sudy. Forma - projekt, který rád spolupracuje s hudebníky, mající na svědomí např. živý hudební doprovod k promítání němého filmu Gustava Machatého, Erotikon. Mírná inklinace k DS možná, glitch a podobné pazvuky jisté. Originalita pravděpodobná. O funky nářez se postará PETIT.

    Vizuální stránku zajistí Cyberfire se svou UV show, dále Elemental crew s výzdobou klubu a v neposlední řadě se můžeme těšit na vychytané projekce Vj Psychocircuse, které budou doplněny filmem All the Invisible Children. Netradičním bonbonkem bude epesní módní přehlídka retroshopu Ňů Fešn šopa ( www.retroshopa.cz ), a věřte, že pohled na tyto krásné dámy by bylo hříchem si nechat ujít.

    Opět nemusíte čekat na 9. 12. 2011 a můžete podpořit dobrou věc již v listopadu během Warm-upů, které budou probíhat 25. 11. 2011 v osmi spřátelených klubech, v těchto místech bude umístěná pokladnička pro výběr drobných s obecným infem o projektu, letáčky, ověření sbírky a plakátem:
    1. Klid – p i c t o r d i e – V Ý S T A V A !!!
    2. Bogota – No Limits: Dj’s: Andreas Schwintz, Tom - M, Danny May, LoGRAVITY
    3. U Peciválů – tato pokladnička bude umístěna od 25.11. do 27. 11. 2011, vystoupí Dj Grif (jukebox)
    4. Café de la Ostrava – Warmup Beats4Kids – Martin Dee & guests
    5. Kavárna Ostravanka – kasička bude umístěna v období od 25. 11. do 9.12.2011. Přijďte si zpříjemnit zimní dny.
    6. Hudební bazar – Koistinen (koncert – alternativa Brno)
    7. Fabric – MALIGNANT TUMOUR – LIVE KONCERT
    8. Divadlo Loutek – premiéra představení Lucerna

    Nebuďme lhostejní ke světu kolem nás a pojďme společně 9. 12. 2011 pomoci dětem do klubu Marley, již po páté a věříme, že ne naposled.

    "Nechceme spasit svět ani upozorňovat nad hrůzou světa. Svět je jaký je a nad barvou brýlí, které si nasadíme, rozhodujeme jen my sami. Ale někdy můžeme lidem, kteří na ně prostě nemají, pomoci koupit brýle o odstín světlejší, než by sami doufali."

    Rádi bychom předem poděkovali všem sponzorům, kteří se jakkoli podílejí na zrození pátého Beats4Kids: Ge Volunteers, Helax, Klub Marley, Hotel Park Inn, Tiskárna v Dubí, Rewolt.cz, Konopný shop, Gabka Říhánková, Provibe Studio, Cphone a všem klubům, které nám umožnily Warm Up.

    S láskou tým Beats4Kids
    PAJAB4K
    PAJAB4K --- ---
    ČERNOBÍLÝ SVĚT CINEMA CAFE CLUB POŘÁDÁ VEŘEJNOU SBÍRKU, KTERÁ BYLA OVĚŘENA KRAJSKÝM ÚŘADEM MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE ZA ÚČELEM: FINANČNÍ PODPORA DĚTSKÝCH ÚSTAVŮ


    BEATS4KIDS



    pátek 9.12.2011 KLUB MARLEY VÝSTAVIŠTĚ ČERNÁ LOUKA, OSTRAVA!!!


    Akci nezištně podpořili svým umem pro dobrou věc :-) Děkujeme!

    Stage Quick Tempo:
    L PLUS (Technique Recordings / SK)
    KATO (Let it roll.sk, Trident / SK)
    ELVIS (Extdust / Ova)
    INSPIRAL X62 (dvoikatroika.cz / Ova)
    UMBA (H5N1 / Ova)
    DRAKO (State of Beat / Ova)
    SCHOOLER (Cockroach / Ova)
    KHAN ft AMOS (Bassurazz Sound System / Odry)
    LOULA (Čbs / Ova)
    + TWEETY TWIZTA (WKC,Trident)

    Stage Lazytempo:
    YADEL (dvoikatroika.cz, Lazytempo / Ova)
    FLU (dvoikatroika.cz, Lazytempo / Ova)
    JUNKETT (dvoikatroika.cz, Lazytempo / Ova)
    FORMA (dvoikatroika.cz, Lazytempo / Ova)
    + special guest

    2x stage / Vj: Psychocircus (State of Beat) / UV-SHOW: CYBERFIRE (Ova) / DECORACE: Elemental Crew

    vstup 80,- kč 100% sbírky = vstupné+obsah pokladniček bude věnováno Dětskému domovu Radkov
    více o uplynulých dílech a celé myšlence projektu na: http://www.beats4kids.cz/

    more info soon :)
    PAJAB4K
    PAJAB4K --- ---
    děkovačka za B4K ;))
    Beats4kids - i vy můžete pomoci dětem!!
    http://beats4kids.cz/
    PAJAB4K
    PAJAB4K --- ---
    PAJAB4K: tak ještě se nám to kapánek pozdrží, neboť v jedné z našich kas se objevilo 5 €, takže konečná částka bude známa až po vložení penízků na účet, což by mělo proběhnout již během tohoto týdne, pokud nenastanou komplikace ;-) děkujeme...
    PAJAB4K
    PAJAB4K --- ---
    SMARIO: no problemo ;)
    SMARIO
    SMARIO --- ---
    PAJAB4K: to pak nekdy budem muset probrat - zajima mne to vsechno :) kdo jiny je vic fundovany :)
    PAJAB4K
    PAJAB4K --- ---
    SMARIO: ten zaver je genialni: Na závěr poruším blogerská pravidla a udělám reklamu několika firmám, které posílají peníze správným směrem, tedy podporují projekty, které pomáhají dětem dostat se z ústavu do rodiny: Accenture, ING, Oriflame, Spaar. A mohl by následovat seznam desítek podniků, kde si naopak vyrábějí dobrý pocit a nestarají se o důsledky. Následky nese 11 000 dětí, z nich většina by mohla žít v rodinách.

    my jsme po tri roky B4K podporovali DĚTSKÝ DIAGNOSTICKÝ ÚSTAV (http://beats4kids.cz/index.php?action=dustavy), ktery take pomaha detem vracet se zpet do rodin atd. ;)
    mimojine jsme take zvazovali podporu jednoho detskeho domova, ale sponzori jako Terezka Maxova (nic proti Terezce ;)) atd. nas torsku odradili. Chteli jsem a chceme nadale pomahat tem, co to opravdu potrebuji...
    SMARIO
    SMARIO --- ---
    nahodou jsem dneska precetl tenhle clanek:

    http://hampl.blog.ihned.cz/c1-48517700-jen-idiot-muze-podporovat-detske-domovy

    a tak trochu mu musim dat za pravdu - otazkou ale je, jak teda nejlip pomoct detem, kdyz podpora DD je vlastne mozna horsi varianta? co vy na to?
    PAJAB4K
    PAJAB4K --- ---
    Po celotýdenním shonu jsme si uděli při pátku konečně čas a vyrážíme spočítat kasy, které byly umístěny v prostorách klubu Marley na Beats4Kids IV :-).
    Zítra se od nás odzvíte konečnou částku, kterou jsme společně se 130 návštěvníky dali dohromady ;-).
    Děkujeme...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam