• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SANTROCHDream Theater
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    GENERALLZ: neco malo vecneho a konkretniho jsem psal par prispevku zpet, kdy jsem shrnoval dojmy z nove desky
    GENERALLZ
    GENERALLZ --- ---
    LORD_WANG: skutečně, nerozumím tomuto jednoznačnému odsudku...
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    GENERALLZ: LaBrie ma schopnosti? ;-)
    GENERALLZ
    GENERALLZ --- ---
    s negativním hodnocením La Brieho schopností hrubě nesouhlasím.
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    KERRY: ano, ano, ano, bohuzel, bohuzel, bohuzel :(
    KERRY
    KERRY --- ---
    TRISTIS: Souhlasim, ze La Brie by mel jit uz od valu, driv zpival hrozne jenom nazivo, ted to ale dostal i na desku :( Jinak je ta deska takova nemastna neslana, klasicky neni na prvni poslech, ale porad na ni nevydim nejaky vyznacny plusy... Jinak je slyset, ze produkci vzal hodne do rukou Petrucci, kdyz uz tam neni Portnoy, kterej by mu do toho kecal...
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    IRAVEN: jo, hromada popovych zacatku nebo dokonce celych popovych pisni s minimem stop po dream-theatrovskem rukopisu....
    IRAVEN
    IRAVEN --- ---
    Taky mi v hlavě zní refrén z "Build me up break me down". A moc rád poslouchám tu pasáž z "Breaking all illusions", kde se to celé zklidní. Ale co mě trochu mrzí, jsou ty dvě nevýrazné, pomalé. Zatím jsem si k nim cestu nenašel.
    ENDRUE
    ENDRUE --- ---
    LORD_WANG: asi tak
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    Lost Not Forgotten, zatim jedina ktera mi zni v hlave, kdyz neposloucham.
    GENERALLZ
    GENERALLZ --- ---
    moje (prozatím) oblíbené: Breaking All Illusions a Bridges In The Sky
    TRISTIS
    TRISTIS --- ---
    Nakonec taky přiznávám, že čím víc to poslouchám tím víc se mi to líbí. Mezi moje favority patří "Lost Not Forgotten", "Outcry" a "Breaking All Illusions".
    GENERALLZ: Tento názor nesdílím, ale pokud ti to tak vyhovuje,tak je to fajn :-). Já spokojenej nejsem ani s bubeníkem ani se směrem, kterým se vydali.
    GENERALLZ
    GENERALLZ --- ---
    TRISTIS: takže, po dvou dnech poslechu při práci jsou moje pocity z alba veskrze pozitivní. Portnoy vůbec nechybí, Mangini bubnuje opravdu dobře. Jen samozřejmě není tam vidět prakticky žádný posun, pořád jedou v dobře zajetých kolejích.
    IRAVEN
    IRAVEN --- ---
    Mě zatím z nového alba chytlo Outcry a Breaking the Illusions. Jsou poměrně pestré a zábavné :). Co se líbí vám?
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    IRAVEN: Ano. Ja povazuji za nejlepsi album Scenes from a Memory , prave kvuli pribehu a uzasne celistvemu a velkolepemu dilu, za nejlepsi skladbu Octavarium (tu jsem poustel babicce v aute a tvrdila, ze se ji to libilo ;). Nejnaslaplejsi (nejtvrdsi) pisen je podle me chuti Panic Attack.

    Ale vsechny alba pocinaje SfaM dale (SDoIT, ToT, O a BCaSL) s vyjimkou SCh jsou naprosto super. Ze Systematic Chaos se mi libi jen nektere.

    Koncepcnost DT je bonus, ktery cloveka v nadseni nad hudbou nadnesl jeste o kousek vys. Napojeni alb, Twelve-step Suite, kterou bohuzel nazivo nikdy neuslysim, ruzne typy konceptu alb SfaM, SDoIT a O... skoda mluvit, kdyz ted posloucham DToE a chytam se kazde malickosti, abych byl nadseny aspon trochu....
    IRAVEN
    IRAVEN --- ---
    Souhlasím s vámi, pánové. Kde jsou časy 6 Degrees, kdy to album drželo pěkně pohromadě a za cenu určité "monotematičnosti" se člověk mohl zaposlouchat do příběhu. U toho nového si ještě musím pořádně projet texty, zatím si ještě nepamatuji ani všechny skladby (podle názvu). Jinak zatím se mi kromě 6 Degrees nejvíc líbí Count of Tuscany. To vydržel poslouchat dokonce i můj táta a to je co říct :).
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    TRISTIS: ja ho videl nazivo na Male Skale a byt udelal botu v Count of Tuscany, kde na nekolik taktu uplne vypadl (ale dost mozna ho k tomu strhl Myung, ktery vypadl taky), libil se mi, ale zdalo se mi, ze to bud jeste nema dost v krvi, nebo je problem v tom, ze to nejsou jeho party, ale portnoyovy a v pripade On the Back of Angels dokonce Petrucciho ci koho. Ale sleduju ho dyl, driv jsem bastil Extreme a Steva Vaie a posledni dobou me bere Annihilator, a to zejmena prave manginiovska era (album Metal). Mam ho rad, ale Portnoy je imho daleko daleko invencnejsi.
    TRISTIS
    TRISTIS --- ---
    ENDRUE: Souhlasím s Lordem Wangem,taky necejtim tu celistvost kapely. Jinak pokud je pravda, že Mangini přišel k hotovýmu, pak souhlasím , že ještě může ukázat co v něm je. Zatím mě nepřesvědčil ani na albu, ani na videích z youtubu, který jako bubeník sleduju.
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    ENDRUE: v poradku, ja ti to rozhodne neberu, jenom me to proste neprijde, coz ale nic neznamena ;)
    ENDRUE
    ENDRUE --- ---
    LORD_WANG: nevim, proste mi to tak prijde a cejtim to tak
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam