• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMDAPapirenskej fetish
    ORISKOVANUTELA
    ORISKOVANUTELA --- ---
    nemáte tip kde sehnat za přijatelnou cenu dopisní papíry a pohledy? Pražských turisťáků mám hodně, uvítám tipy na artový, foto, akvarel...případně kdybyste se někdo zbavoval, tak odkoupím/vyměním za něco jinýho. Praha případně poštou

    Rozjela jsem zase ve větším postcrossing a pohledů není nikdy dost :D
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    Měli byste tip na hezké pákové šanony? Něco decentního, ne kýč a/nebo řvavé barvy, koukám na to při práci. Nemusí to být nutně hřbety jako Paperblanks, ale něco tím směrem.
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    A jinak - jak jste na tom s diari? Nejake zajimave designove tipy? :)
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    ZUZKAOU: Papirna na Letne taky :)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    ZUZKAOU: v papelote/kašmidaš by neměli?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    máte někdo tip na kamenný krám v Praze, kde bych koupila A6 zápisník v pevnější vazbě, s alespoň 100 stranami vyrobený nějakým řemeslníkem? Tedy ne moleskine a spol. A s minimalistickým designem, bez kyticek a jiných obrázků.
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    V beznem papirnictvi vubec nechapou co chci.
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    EULE: JJ. Vzdycky koupim od nejlevnejsich, pres parkera az po faber castell. Ted mam jeden faber castell a jako spousti dobre, ale sytost te modre je zase na nic. Vezmu do ruky reklamni propisku a ma takovej ten tmavomodrej, nafialovelej, sytej odstin a krasne spousti.

    Ja si jednou i koupil nejakou znackovou, fakt drahou propisku. Krasne psala, otevru ji, tam originalni napln, rikam parada. Tak tu napln objednam (jak debil hned 6 kusu) a prijdou uplne stejne vypadajici naplne, no a pisou nahovno. To uz jsem fakt nepochopil...
    EULE
    EULE --- ---
    PETER_PAN: zkousel sis v normalnim papirnictvi koupit nahradni napln? Jinak ti uplne rozumim, moje nejoblibenejsi jsou z x let stare kampane MALL, které nam zbyly v praci z nejake akce pro ne. Porizovaci cena byla cca 4,90 :)
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    Aha, tak to nebude pro me asi. Kazdopadne diky za radu - ja to vyzkousim, ale za ty roky vim presne co chci :-)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    PETER_PAN: hele nemaže se to a nevysychá to jako gelovky, ale jaká je přesně povaha té náplně nevím. Plus je tam ta mazatelnost, která může dělat problém, samozřejmě. Nicméně píše se s nimi fakt dobře:)
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    CAMELLA: Ted na to koukam a prijde mi ze je to gelovka.
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    CAMELLA: OK, zkusim. I kdyz, me by stacil ta nejvic obyc z tech reklamnich propisek :-) Nechapu ze to neni normalne ke koupi :-(
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    PETER_PAN: muž je na tohle taky úchyl a kupuje si Pilot frixion, mají různé tloušťky, asi tři odstíny modré a náplně.
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    ALL: Dry den vespolek. Leta me trapi takova malickost. V zadnem kamennem ani internetovem obchode nemuzu najit rozumne naplne do propisek. Koupim si propisku, ma super tmavou napln (takovou tu modrou az do fialova co hodne kryje - zaroven kulicka je vice nez 0.6mm, ale mene nez 1mm), pak si objednam treba parkery, nebo cokoliv jineho a napln je svetla, hnusna, blbe se s tim (pocitove) pise.

    Tak vzdycky nekde naberu reklamni propisky (schuzky, vystava, konference, ...) a ty pisou uplne skvele a objedu 10 obchodu v Praze, 10 v Nemecku a nemam sanci to koupit.

    Resi nekdo podobnej problem, nebo jsem fakt uchyl?
    EULE
    EULE --- ---
    NEBOZKA: ja doufam, ze mi to vyjde
    NEBOZKA
    NEBOZKA --- ---
    Jdete v sobotu na Narodku do DUP39 na Meet Papír? https://m.facebook.com/?_rdr#!/events/560867014348639 Já se chystám a těším.
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    WOODMAKER: ta vypadá dobře, ale není cvakací...
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    Jaká propiska je podle vás top? Vybíráme základ pro reklamní tužky a kde nejlépe se zeptat, než tady :-) a Parkery rozdávat fakt nechceme, zatím...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam