• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDMaguss
    AR hra pro Android/iOS od 17. února v open beta - maguss.org
    rozbalit záhlaví
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    XSI: jak říkám je to malé studio a jako každé jiné podcenili vývoj.
    I jejich prezentace by mohla být lepší. Věřím že teď budou menší opravy a pak ty TW. Bez nich je to gaučova hra
    XSI
    XSI --- ---
    MALY_BOBIK: Já ti nevim. Jako furt to zapínám denně, i když teda jen na to, abych sjela pár reklam, dala si daily bonus a posbírala co mi zrovna leží u domu, případně uvařila pár lektvarů kvůli brewing skillu. Rozhodla jsem se ušetřit 300 dustů na velkej pack potvor, i když s nima už bojuju jenom velmi, velmi výjimečně. Jsem v tomhle celkem vytrvalá, ale zatím to vypadá, že nakonec stejně vyhořím na tom, že neni moc důvod mít tu hru zapnutou venku, a na doma to není zas taková pecka. Šanci udržet hráče už podle mě prošvihli a tím, že po čtvrt roce spraví PvP to imho fakt nezachrání. Dokud nepřijde nějaká ta bitva o území, dungeony nebo cokoliv jinýho tak nejsem vůbec motivovaná chodit po venku a šmatlat po displeji jednu jedničku za druhou abych ubila libovolnou potvoru dostatečným počtem opakování jednoho spellu. A pokud budou bitvy o území a nebudou už hráči, kteří teď odpadli a už se nevrátí, tak to taky velká motivace nebude. Ještě to úplně nezavrhuju, ale už jsem hodně skeptická.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    XSI: hele s tím souhlasím. Začali řešit mapu a pak se tam něco posralo. To jim to celé protáhlo.
    Co psali tak nová mapa jim má dát víc možností pro další pokračování hry.
    Snad se to teď urychlí k naší spokojenosti
    XSI
    XSI --- ---
    MALY_BOBIK: Já pro to mám úplně všechno pochopení, vážně. Ale za poslední měsíc je jejich jediný info o tom, že hledaj někoho do týmu. To je prostě významně neuspokojivý, a to, že by měl být update tak do týdne už proběhlo asi třikrát. Chápu, že chtěj pustit velkej update kde fixnou prostě úplně všechno, ale na rovinu, udělat sérii minor updatů, který by řešily jednu věc za druhou by u tý hry asi i udrželo nějaký lidi. Takhle to působí jako "vydali jsme to a šli jsme od toho".
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    Jinak by zítra asi mohl vyjít update
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    XSI: tak jsou malé studio těm pár lidem to trvá. Je ale fakt že by aspoň nějaké kusé info mohli dávat častěji. To ticho je na prd
    XSI
    XSI --- ---
    MALY_BOBIK: Jako já tu skupinu na FB čtu taky, ale trvá to tak dlouho že jsem trochu skeptická k tomu, kolik lidí vydrželo.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    XSI: teoreticky bude teď konečně update:
    změní mapu (nežere tolik data)
    Zruší se decline spam (když pvp jdeš tak ho jdeš)
    Přidělování protihráče se řídí gear ratingem.
    Oprava chyb
    Poladění UI

    Co mám info tak se jim něco hodně posralo v jádru hry a muselo se to opravit. Co jsem měl možnost testu nové verze tak jsem byl spokojený. Teď jen doufám že jejich brzy bude opravdu brzy. :D
    XSI
    XSI --- ---
    Začala třetí sezona. A zase Praha a zase stejný iluze. Hodně motivující.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    jejich koncept dugu je dost o hovne a po tak dlouhe dobe sem cekal mnohem vic nez nastrel neceho v kresleni ....
    XSI
    XSI --- ---
    Ne, že by to ještě někoho zajímalo, ale našla jsem způsob, jak přečurat ten bug při vaření lektvarů, kdy nenaběhne minigame s bublinama ale rovnou vznikne špatnej lektvar. Stačí si ten lektvar nevzít (netapnout na něj), ale tapnout na kotlík. Minigame začne.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: fixed
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jak koncept zajimavy :)

    Cavte, tak tu to mate. Dungeony. Toto je prvy prototyp s ktorym budeme mechaniku testovat.
    Na to aby ste sa hybali v Dungeone budete musiet chodit v realnom svete no relevantna bude iba vzdialenost, nie smer - teda mozte chodit aj v kancelarii, v izbe ci kdekolvek inde kde mate dost miesta.
    A co mozte ocakavat?
    1. Nove itemy - "enchant stones" ktore budete moct ziskat z Dungeonov a ktore vylepsia equipment
    2. Enigma Boxes - nechajte sa prekvapit, mozno na vas vyskoci mimic
    3. Dungeon Daily objective a Top 5 Adventurers sutaz
    Momentalne stale pracujeme na design dokumentoch. Vieme, ze najviac vas trapi malo contentu a malo sposobov ako robit progress a dalej sa zlepsovat. Aj preto rewardom z Dungeonu budeme venovat vela pozornosti.

    XSI
    XSI --- ---
    MALY_BOBIK: Přesně, no. A to mám level jen 37, a stejně to vypadá, že PvP nikdo moc nehraje a když jo, tak vlastně ani nechce, nebo nevim. Čas od času na sebe navěsím nějaký blbý lektvary co mi přijdou za daily bonus a zkouším, a za půl hodiny max. jeden soupeř, ale spíš nikdo.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    tak planovana oprava PvP co mela byt neprisla, respektive prijde z vetsim patchem. Coz je podle me nejvetsi chyba. hodne lidi to odlozilo a ceka na ubdate. na FB se to resilo a imho dev team opravu chyb resi dost debilne. Misto aby opravovali veci postupne a casto delaji pokazde velkej ubdate. Ja osobne udelal lvl 50 v PVP protivnika nemam protoze me kazdej da decline a tim pro me hrani skoncilo. Pockam co bude dal hra potencial ma ale takhle se to hrat neda
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    XSI: já odpadla velmi rychle. Nedá se hrát za pochodu, a doma to taky žádný extra vzrůšo není :/ Škoda, myšlenka a jednotlivosti se mi líbí moc, ale dohromady mi to nefunguje.
    IDLE
    IDLE --- ---
    Já už nehraju, přece jen dávám přednost hrám, kde se víc chodí a míň hraje z křesla. (Teď testuju novou verzi Delta T, nejspíš u toho taky nezůstanu dlouho, ale aspoň si to osahám.)
    XSI
    XSI --- ---
    Hraje to ještě někdo, nebo už jste to všichni odložili?
    Jsem teď v top 10 global a mám za sebou doslova pár soubojů, a zdaleka ne všechny vyhrané (200 bodů za výhry, tzn. 20 výher celkem). Což ve mně vzbuzuje podezření, že ta vlna zájmu brutálně rychle opadla.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    XSI: tak to jsi šťastný člověk, já se na pvp později vykašlal. Z cca třiceti možných soubojů jsem měl tak 2-4 jinak decline. Nejlepší pak bylo když jsem se propadl na začátek ligy a potkal 11 lvl v kompletním season skinu, mě se povedlo dát Cca 800 tokenů
    XSI
    XSI --- ---
    MALY_BOBIK: No to já nevim, já už je nějakou dobu mám. Bez wintradingu, ehmehm. A proto mi přijde nesmyslný dostat jako odměnu další, když se mají smazat.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    XSI: proč bizarní? Za odměnu dostaneš tokeny na koupi armor skinu. To že jsou teď levnější a lidi hráli pvp trade win je už věc jiná. Další sezóna už doufám bude mít postih na decline spam
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam