• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JAKUBMOKRISEscape from Tarkov
    Hardcore realistická FPS simulace.
    rozbalit záhlaví
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Arena Breakout: Infinite - zatím z toho co jsem viděl je to totál kopírka tarkova, včetně designu loading screenů, inventáře, modování zbraní. Až mě udivuje, že to někdo dokáže takhle okopírovat 1:1 a vlastně nevím jak se ohledně toho cítit.

    Horší je, že jsem viděl situace kdy zásah do hlavy brokovnicí z metru neznamená smrt, stejně tak že nepřítel ustál vykropenej zásobník z AK na hrudník/krk (zásahy ověřeny ze záznamu), nebo one shot headky přes půl mapy z pistole.

    Jinak to vypadá a běhá hezky, ale tohle by mě osobně štvalo fest.
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    PRAASHEK: F2P monetizace mi je tedy taky vetsinou proti srsti, ale jsem zvyklej lovit robocopy mosinem, tak na to zadarmo asi aspon na skok mrknu... :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    _KOFILA_: a jinak teda tenhle typ monetizace, co naznačuješ, mě vůbec neláká
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    _KOFILA_: bude to mít EU/RU/NA/CN atd lock?
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    _KOFILA_: A bude to mit single?
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Sledujete ten čínský klon Tarkova Arena Breakout: Infinite?
    Po 15 hodinách je to moc fajn klon na UE4 se zapečenejma stínama do textur, šlape to jak z praku, všechno co hráči za poslední roky v Tarkově chtěli tady mají a streameři se rozplývají... Zatím to taky není monetizováno, ale číňan samozřejmě nasadí ještě ostřejší nótu než s Diablem na mobily. Prý to půjde takovým směrem že si kredity ve hře budete kupovat za realné peníze a security case pronajímat za měsíční fee. Streameři už staví endgame zbraně (FAL) a to jsou pálky, na to byste grindili celý den na jeden kit. Ted pustili 60k registrací, počítám, že jak to po 20. květnu skončí pustí ostrou free-to-play verzi. Vyzkoušejte. Budete překvapený jak někdo pročetl reddit tarkova a postavil po čem komunita volala na lusk s peněženkou...

    Dobře že se teď ten Nikita tak odkopal... Brno resp. Madfinger na tom vytěžil 500k prodaných kopií za 5 dní něčím co vypadalo podobně ale hrálo se jak Widelands od Ubisoftu, pak přišel L33t a teď Tarkov z Číny :)

    Pokud někdo hrajete, Najdete mě, jak v Tarkově, pod nickem Bramsal.


    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    JAACOB: on vyšel zrovna včera patch do Gray Zone, takže tam bylo asi dost věcí opravených :) sledoval jsem jeden stream a bavili se tam o tom. Za cca dvě hodiny sledování akorát dvakrát (nebo třikrát) spadlo kvůli nějaké network chybě a jinak tam snad pořád všechno fungovalo, jak mělo. Je teda fakt, že jsem to sledoval jenom po očku a dělal u toho jiné věci, ale zvuk jsem většinu doby poslouchal :)
    FURAN
    FURAN --- ---
    JAACOB: Před pár dny jsem si zahrál trošku dýl. Stash stále nedostupná, tak jsem vyrazil s práznýma rukama. Já miluju Zero to Hero, takže to by ani takový problém nebyl. Chytnul jsem pár teamkillů, jak mne nepoznali. Neměl jsem si brát na sebe šátek a ledvinku :D
    Dokončuji upgrade PC, 4080 Ti jsem měl ještě ve starém HW, tak mi to místy i několik sekund mrzlo. Pořídil jsem si rovnou supporter edition, tak se těším, že jim dám hodnotný feedback.
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    FURAN: mrzi me, zes mel ten problem s hlavou. U me to probehlo hladce, nejake stutttery v prvni heline a poprve v meste chvilicku, jinak to bezi pekne - na 4070 mi to slape kolem 120fps na medium preset. Nemel jsem zatim zadny problem - ale hral jsem to teda vcera tri hodinky asi jen...
    FURAN
    FURAN --- ---
    PRAASHEK: Tohle mi úplně uteklo. Šup s tím na wishlist. Díky :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    FURAN: tady si týpek celkem pochvaluje Incursion Red River - extraction shooter který umí single i online. Mimojiné potom, co mu Battlestate Games čuráci nechali sundat video, na kterém hrál ten singl-mod pro tarkov :)

    Incursion Red River on Steam
    https://store.steampowered.com/app/2116120/Incursion_Red_River/

    This game finally has what I want...
    https://www.youtube.com/watch?v=RGlR2hLWfGQ


    FURAN
    FURAN --- ---
    Chcete sem adoptovat Gray Zone Warfare? Chvíli jsem pobíhal v trenkách a bez hlavy po Laosu, a teda fail, no. Čekám na hotfix. 1:0 pro rusáky.
    FURAN
    FURAN --- ---
    Když mám otevřený panel Trading a přejedu myší přes nějaký můj kontejner, objeví se přes půl obrazovky panel s výpisem všech položek s "The trader cannot buy this item". Tuhle otravnou feature asi nejde zakázat, že ne?
    SHADOW__
    SHADOW__ --- ---
    FURAN: Nikita taky říkal, že musí kompletně překonat celou grafickou stránku hry. O raytracingu v podání BSG bych radši ani nevtipkoval, ale třeba se dočkáme značného posunu k lepšímu.
    FURAN
    FURAN --- ---
    Před týdnem si povídal Pestily s Nikitou a zazněl problém s osvětlením v interiérech, což je moje hlavní kritika. Asi se ještě dlouho nedočkám.
    Interchange ray traced
    https://www.youtube.com/watch?v=pxd8-Yy8bXY
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    to demo jsem si nainstaloval před několika týdny a pak na to zapomněl :)
    FURAN
    FURAN --- ---
    Právě přistál Patch 2 pro Public Demo 2 s dalšími nutnými doplňky. Už by to tak mělo být příjemně hratelné. Cesta je ještě předlouhá, tak mějte očekávání přiměřeně nízké. Free na Steamu.
    Road to Vostok | Hardcore single-player survival FPS
    https://www.roadtovostok.com/
    Public Demo 2 | Road to Vostok
    https://www.youtube.com/watch?v=Atb3yFNazmU
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    Landmark je prostě šílenec! Top raid!
    One Of LVNDMARKS Best Raids EVER! - Escape From Tarkov
    https://youtu.be/O6F05AeYJgk?si=VoghZlTo5Sjfk8wS
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    V Escape from Tarkov taje sníh. Hra přidá mikrotransakce | GAMES.CZ
    https://games.tiscali.cz/novinky/v-escape-from-tarkov-taje-snih-hra-prida-mikrotransakce-573498
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam