• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LEVI12Klub nedomazlených aneb jak přežít v bezdotykové společnosti
    LEVI12
    LEVI12 --- ---
    ESELVIRA: Kontaktní sporty ne, mám rád příjemné doteky, ne údery. Tak leda nohama o zem, když se jdu proběhnout.
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    Jen Tchaj-Ti a to je až do velmi vysokých úrovní nekontaktní a neexistuje v něm v žádné formě sparing protože primárně útočí na vitální body. V podstatě jediný kontakt je v pomalém nácviku čtení úderu z pohybu soupeře (tzv. lepící ruce).
    ESELVIRA
    ESELVIRA --- ---
    LEVI12: hehe, težko říct, jestli se takhle popsal pacient sám.

    A co kontaktní sporty / bojová umění? Provozujete?
    LEVI12
    LEVI12 --- ---
    ESELVIRA: Dobrý :-() Akorát to nejspíš psal nějaký terapeut nebo psychiatr, je to příliš učesané a odborné, i když třeba podle někoho konkrétního.
    ESELVIRA
    ESELVIRA --- ---
    volně k tématu
    Jsem patologický sexuální agresor | Psychiatrická léčebna Havlíčkův Brod
    http://www.plhb.cz/content/jsem-patologicky-sexualni-agresor
    LEVI12
    LEVI12 --- ---
    A přitom to je taková radost, že? No holt jak pro koho.
    JAHMAR
    JAHMAR --- ---
    MARLEA: jop mám doma to samé žádné mazlení a radši spaní =D
    MARLEA
    MARLEA --- ---
    ja chci byt premazlitelna.. nebyt smutna kdyz si vysnim prvomajove mazleni a on je ten spanek protejsku tolik milejsi/silnejsi...)
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    LEVI12: jo, projevilo, večer jsem byla ráda, že jsem sama a nikdo na mně nevisí, partnerovi to samozřejmě vadilo, řekla bych, že toto období náš vztah dodělalo, nikdy to nebylo teda ideální:(, ale já holt asi nejsem ten typ, co zvládne obojí.
    LEVI12
    LEVI12 --- ---
    VALENTINA: A projevilo se pak to "přemazlení" na tvém přístupu k partnerovi? Myslím např. "dej mi pokoj, mám vybráno na měsíc dopředu"? A co on pak na to...
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    TAYLES: mám to úplně stejně, doteky obecně nemusím, jedině když jsem zamilovaná nebo od dětí/tam vždycky/. Ale je fakt, že jsem měla i období, kdy jsem se cítila přemazlená/děti malé a pořád na mně visely/
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    MRDOOM: aha, já jsem myslela, že se spíš bavíme o nějakých emočních/ osobních psychických důvodech. tohle je zas něco jiného. myslím, že nikdo by nebyl rád, kdyby mu partner např. šahal na něco bolavého apod.
    LEVI12
    LEVI12 --- ---
    MARLEA: Na tom něco je. Jeden čas jsem si o sobě myslel že jsem na sexu až závislý, že to zkrátka přeháním. Až po dlouhé době mi došlo, že partnerka mimo sex na sebe vlastně vůbec nenechá sáhnout a že to, co mi chybí není sex (i když ten taky :-)) ale hlavně takové ty běžné každodenní doteky blízkých lidí. A zjistil jsem, že ji to obtěžuje. Překvapení...
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    MRDOOM: nikdy ne v souvislosti s partnerským vztahem..ale znám plno lidí, co právě nemají rádi ten tělesný kontakt "formální", "mezi kamarádkami" "dej pusinku babičce" apod.
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    třeba já žiju docela hodně bezdotykově (žádné pusinky s kamarádkami nebo za ručičku s babičkou) apod. ale když jsem v nějakém vztahu, tak je tam vždycky doteků až až. mně je to příjemné jen od partnera nebo od někoho, kdo se mi líbí :) od nikoho jiného to nevyžaduju a nechybí mi to. ale ve vztahu bych neuměla být dotekově chladná, přijde mi to tak nějak přirozené, nepřemýšlím o tom..je to prostě automatické a nikdy jsem nenarazila na partnera, který by měl s tímto nějaký problém (že doteků je příliš nebo málo)
    MARLEA
    MARLEA --- ---
    ESELVIRA: to verim, ze to tak muze mit, ja tu zkusenost mela tri tydny.. v jinem pripade muzu mluvit o zkusenosti s vynahrazovanim :)
    ESELVIRA
    ESELVIRA --- ---
    MARLEA: To není moc o vynahrazování. Tomu druhému vůbec nic nechybí. Stejná zkušenost – třičtvrtě roku.
    MARLEA
    MARLEA --- ---
    MRDOOM: taky jsem mela v jednom pripade opak dotykoveho vztahu a vydrzela jsem to jen tri tydny.. nebude neco na tom, ze nedostatek kontaktu si vynahrazujeme naruzivym sexem?-)
    JAHMAR
    JAHMAR --- ---
    LEVI12: na prague pride bylo taky pár lidí (ne jen gay) s cedulema freehugs
    LEVI12
    LEVI12 --- ---
    MARLEA: Jo člověk si zvykne na všechno, když nemá jinou možnost... Jinak děti, to je fajn, pokud nemají výjimečně nějak odtažitou, samotářskou povahu, to je velká radost, když se přitulí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam