• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    E42: smazat, fixnout, uploadnout znova
    E42
    E42 --- ---
    BATY: Ze segmentů zmizela už tím flagnutím, ale viditelnost, zdá se, nemá vliv na moje Best Efforts, o které mi jde. 400 m za 47 sekund fakt nedám. No nejspíš to skončí tak, že to budu muset úplně smazat. Trapný je, že s předplatným to jde. Ale je opravdu ruční oprava chybných záznamů funkce, která patří za paywall?
    BATY
    BATY --- ---
    E42: Dej aktivitu viditelnou jen pro sebe. Tím zmizí ze segmentů.
    E42
    E42 --- ---
    BATY: Díky. Section Remover jsem včera zkoušel, ale nepomohl. Ony ty chyby byly nakonec výrazně rozsáhlejší, než jsem původně myslel, takže jsem se na to vykašlal.
    Teď už jen řeším, jak ze Stravy odstranit nereálné Best Efforts. Vypadá to, že bez předplatného to nejde ani na webu, kde to zřejmě jednotlivě nejde nijak, ani v aplikaci, kde to patrně jde jen s předplatným. Fakt pakárna. Ani flagnutí aktivity nepomáhá. Řešil jste někdo?
    BATY
    BATY --- ---
    E42: Glitch gps jsem nikdy upravovat nepotřeboval, ale zkus, jestli ti nepomůže nějaký modul na této stránce: https://www.fitfiletools.com/#/remover#view
    E42
    E42 --- ---
    FATBOZZ: Teď jsem si toho znovu všimnul, zrovna když jsem výjimečně zapnul ten Garmin Express, a byla to aktualizace definic časových pásem. Takže jsi to přesně trefil, díky. Garmin tímhle zřejmě aktualizuje i dávno výběhové modely.
    E42
    E42 --- ---
    E42: Tak to nebyl úplně krátký glitch, ale delší a dokonce během 15km výběhu opakované driftování a výpadky. Běžel jsem sice v částečně zalesněném údolí, ale jindy tam mám problém jen s mobilním signálem, ne s GPS. Nezaznamenal jste taky někdo teď o víkendu problémy s GPS časově spadající do období zvýšené sluneční emag. aktivity (polární záře)? Zajímalo by mě, jestli to byla náhoda, nebo se slunce fakt podepsalo.
    E42
    E42 --- ---
    Máte nějaký osvědčený workflow na opravu krátkého glitche GPS v záznamu na Garmin Connectu tak, aby to neudělalo nějaký bordel? Při běhu se mi na nejspíš jen pár vteřin zbláznila GPS a trochu tím znehodnotila celý záznam (nesmyslné nové rekordy, špatné průměrné tempo a tak). Mělo by to víceméně vyřešit smazání kousku záznamu, ale nechci napáchat víc škody než užitku. Díky za tipy.
    FINSON
    FINSON --- ---
    MEJLA82: Napadá mě, jestli Garmin nemá server v USA? Jestli jedou v US časové zóně, tak v našich 5 hodin ráno tam ještě neměli správné datum. Ne že by to neměli mít ošetřené podle časové zóny uživatele...
    MEJLA82
    MEJLA82 --- ---
    BATY: Zkusil jsem změnit výchozí čas a pak se odznak připsal...
    Garmin asi nečekal že někdo může chtít odznak před 5 ráno 😉
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    MEJLA82: tak hlásím že hned po ujití a ukončení se mi odznak načetl
    MEJLA82
    MEJLA82 --- ---
    BUCCI: Ano
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    Blbej dotaz, těch 4,9 km jsi dal dneska? Jestli ano, synchronizoval jsi hodinky po aktivitě?
    MEJLA82
    MEJLA82 --- ---
    Zaeditováno mám.. zkusím to přes ten soubor do GC.. Dix
    BATY
    BATY --- ---
    MEJLA82: Ahoj, zdravím do Průhonic :)

    Jednou se mi to taky stalo, ale s během. Zkus aktivitu zeditovat a uložit a když to nepomůže, tak uložit FIT soubor na disk a pak nahrát znovu do GC, to mi pomohlo a pak jsem odznak dostal...
    MEJLA82
    MEJLA82 --- ---
    Pripsal Garmin někomu odznak za chůzí?Mě ne ..🤔

    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    JOHNIEZ: Nicméně se mi to nakonec podařilo přes desktop verzi. Nějak mi nedochází, že Strava není jen appka, ale něco jde jen na webu. Jsem blbej, ale tohle je imho ještě blbější :)
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    JOHNIEZ: Tak asi mě Strava nemá ráda, stránka nenalezena…
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Je nějaká cesta, jak si stáhnout trasu ze Stravy jako gpx když nemám premiovku? Buďto je na to moje google-fu krátký, nebo to prostě socky s free verzí nemaj zpřístupněný.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam