• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    KURVADRAT
    KURVADRAT --- ---
    KALIBAN: Naprosta spokojenost
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    KALIBAN: Mám něco od Lidlu, má to i větráček na odsávání vousů, co funguje překvapivě dobře a štelování po milimetrech.

    Na zbytek tváře mám klasický dvourotorový Philips, co jsem dostal před 17 lety od táty.
    Ale podpaží holím jen klasickým holítkem, čímkoliv jiným to dost bolí...
    CADDY
    CADDY --- ---
    KALIBAN: konkretne tento: https://www.philips.cz/c-p/QG3330_15/multigroom-series-3000-zastrihovac-vousu-a-vlasu-5-v-1

    Ale ono to bude vse podobne, ty nuance moc nesleduji, chce to porovnat a cist recenze, no...
    CADDY
    CADDY --- ---
    GHOSTSTALKER: tak to ja mam strojek uz asi pet let a zastrihavac dva roky a zadne problemy s baterii...ale asi by me to ani netrapilo, stejne se holim furt vedle zasuvky... spis me tam prekvapil ten opacny pomer, nez je treba u mobilu..na hodinu holeni deset hodin nabijeni...apson to tam nekde psali v navodu :)
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    GHOSTSTALKER: Mam philips i jako strojek na vlasy, mozna uz vic nez dva roky a vydrzi plus stejne, vyhoda je i rychlo nabijeni. Nez se po ostrihani vysprchuju je nebitej. Totez ten na vousy. Predchozi strojek se nabijel nekolik hodin aby strihal 40 minut...
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Mam Philips OneBlade a Philips 7000. S OneBlade bych neprezil, ten je na zastrihavani vousu fakt neprakticky. Ale pouzivam ho behem tydne na "zacisteni"/odstraneni novych vousu - umi do hladka (ziletka je lepsi - ale pomalejsi). Ta 7000 je naopak univerzalni na vsechno, delam s ni i vlasy. Moji nejvetsi obavou u techto pristroju je baterie - u predchoziho zastrihovace Philipsu, co jsem mel, po roce baterie vydrzela nabita tak 15 minut. Takze i kdyz strojek jinak fungoval bezvadne, musel jsem ho vymenit kvuli baterii.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    OneBlade se srovnání se starým zastřihovačem naprd, kdyby tomu druhému neodešel motor, tak už jsem poslal OneBlade dál. Na zarovnání stran dobrý, ale to udělám žiletkou lépe - takže leda tak na rychlé ošulení po ránu. Zastřihávač si seženu profi a OneBlade půjde pryč.
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    KALIBAN: Kupoval jsem nedávno a docela jsem si s výběrem dal práci. Kosí to přesně jak jsem si představoval, většinou to beru na "2", což odpovídá tak 2-3 dennímu strništi.
    Philips BT5200/15 od 1 059 Kč - Heureka.cz
    https://zastrihovace.heureka.cz/philips-bt5200-15/
    JINX
    JINX --- ---
    KALIBAN: Zastrihovac na vousy braun. Vypada podobne jako na vlasy a ma nastavce. Na hladke oholeni Planzetovy Braun serie 5.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    CADDY: Na okraje je ten One Blade perfektní.

    KALIBAN: Jo tak podpážo jsem nezkoušel. Tam je to dost vrásčítý, tak možná to je tím. Každopádně po tvé zkušenosti vím, že to nebudu zkoušet na koule.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    CADDY: neco takoveho?
    Philips Series 3000 MG3740/15 - Zastřihovač | Alza.cz
    https://www.alza.cz/philips-series-3000-mg3740-15-d5096406.htm


    JAKE_UP: hele nevim, zkusil sem tim podpazi a mel sem pocit ze mi to vzalo vrchni vrstvu kuze a byl to fakt jako voser
    CADDY
    CADDY --- ---
    KALIBAN: tak jsem se podíval, mám model QG3330 a celkem dobrý.. mna zastřihování délky super, na čisté rovné okraje mám výhrady, ale taky v toleranci... mají i lepší modely ale
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    KALIBAN:
    CADDY: Mně ten One Blade bez nástavce funguje dobře. Jak se ti povedlo se pořezat? Ale jakmile jsem zkusil nástavec, tak to úplně přestalo holit. Přitom mi to žena koupila primárně kvůli tomu, protože jsem línej se holit a línej někam chodit, takže mi po chvíli trčí solitérní vousy. Ale ani ta kurva nevezme.
    CADDY
    CADDY --- ---
    KALIBAN: mám normální zastřihovač od Philipsu (klasiku s akumulátorem, furt nevím, jak ten oneblade funguje, že je to tak něco jiného) a celkem spokojenost... ale stejně pro dokonalost člověk asi musí mít profi nástroj jako mají kadeřnice, jinak to nikdy není jak když střelí a bez neposlušného vousu :) Ale na zarovnání do určité délky to funguje perfektně
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    JAKE_UP: no kdyz mam ten nejmensi tak to neco vezme, ale aby to bylo rovnomerny tak se musim holit hodinu...

    a teda kdyz to sundam, tak jsem se podle me v zivote nicim neporezal tak jako timhle, premyslim jestli mam nejaky divny vousy/chlupy/whatever a nebo je to takovej shit obecne
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    KALIBAN: Viď! Když to chceš úplně sundat, tak dobrý. Ale přes ten nástavec to vůbec nic nevezme. Ale nic!
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    hosi cim si zastrihujete vousy? zkousim gay style s kratkejma vousama a musim rict ze philips one blade je fakt mrdka ...
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    Diky za tip na ty opasky Jurca - sice podle webu vypadaly trochu nevzhledne, hlavne barvama, ale za petikilo jsem to riskl a jsem hodne spokojeny zatim. Uvidim jak bude opasek "starnout" ale zatim dobry.
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    UMIAKI: Teoreticky ano, ale reálně je nabídka různého zboží v ČR (a Evropě obecně) velmi omezená.

    U opasků, tam je to ještě OK a i v Česku se dá sehnat kvalitní pásek za dobrou cenu, byť bez cool loga jako např. Tlustý, atp.

    Jasně, jsou vĕci, které se nedají sehnat prakticky nikde, např. odznáčky do klopy, tam je zakázková výroba nezbytná, což se nejlíp řeší blízko domova, ale jinak...?

    Jsem Platinum na Aliexpressu...
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    UMIAKI: No a pak máš taky x věcí, které u nás prostě nikdo hezký nedělá nebo mu sakra vázne distribuce a prezentace.
    Když jsem sháněl tašku, prohledal jsem kde co, dokonce lítal po malých, alternativních prodejnách a nic hezkého, přičemž i ceny za ty designový hruzy byly přes 10 000 Kč.
    Nakonec jsem koupil venku https://www.carlfriedrik.com/...Tn_tn2nvRj-UGwnoXiRvL0wqQrI2cUulHrq9-TKbL7Rq2bn5NygTky4aAvuuEALw_wcB a jsem maximálně spokojen, ta kvalita, vůně kůže servis, paráda. Bonusem je to, že jsem jí za rok a čtvrt viděl u někoho jiného jen jednou a to ještě v jiné barvě.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam