• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IM_MORTALJack Russel Terier
    IF_
    IF_ --- ---
    SPLIFFBOY: Ted v Jrt na fb.



    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    IF_: aha. podle mě to na vytržení snad nebude, aspoň ten na levé se mi dnes zdá už úplně zhojený a tohle vypadá, že bude obdobné. uvidíme, jak se to bude vyvíjet, ke všemu letím v pátek na pár dnů pryč a Selfie bude hlídaná u našich, ale tak kdyby byl problém, vezmou ji na veterinu oni. omezit míček beru až jako úplně krajní řešení, kdyby se to mělo opakovat pravidelně, ona je míčkovej fanatik.
    IF_
    IF_ --- ---
    SPLIFFBOY: Tak obvyklý to asi neni, jen že jsem se s tim už setkala. Každopádně veterináři nejčastěji ten drápek celý strhnou, pokud je vytržený:/

    Držim palce, holt to chce omezit to házení míčků pokud se tomu chceš vyhýbat.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    IF_: ok, tak děkuju za uklidnění, že to aspoň není neobvyklý. a holt mi asi nezbude než si zvyknout a doufat, že si malá s přibývajícími lety a rozvahou zvládne aspoň vypěstovat větší pud sebezáchovy a smysl pro opatrnost.. i když jak jde o prohánění míčků/klacků/letícího čehokoliv, nechci být přehnaně naivní.
    IF_
    IF_ --- ---
    SPLIFFBOY: Znám to u více jacků, i když ten můj na to nikdy netrpěl. Např. kamarádka má jacka s PP a ten už má takhle odstraněný tři drápky. Taky nepřišla na to, co s tim dělat.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ahoj, trpí vaši psi nějak na problémy se zatržením drápů? asi před třemi týdny se mi Selfie, když lítala za míčkem v parku, vrátila s jednou packou krvavou. krvácení po chvíli ustalo, při bližším ohledání doma jsem koukal, že má krvavé lůžko drápu okolo něj (šlo v analogii k lidské ruce o ukazovák na levé přední). po delší úvaze jsem si řekl, že nepoběžím hned outlocitně k veterináři, ona na to pár dnů našlapovala opatrně a zahojilo se to. dnes jsem přišel z práce a hned mezi dveřma mi hlásili, že když se s ní bylo odpoledne v parku, udělala si to zas. původně si teda mysleli, že to je ta samá tlapa, protože si nepamatovali, kde to bylo předtím, ale já si to pamatuju a teď je to pro změnu pravá. tak nevím, jestli na tu veterinu zejtra neskočit, i když teda asi není nic, čím by mohli pomoct, než že ji to vyčistí. když na ni nepůjdu a budu to jen kontrolovat, že se to hojí a nedostala se tam infekce, asi se nic nestane. ale vůbec nejradši bych se naučil tomu nějak předcházet. je to třeštidlo, že si občas něco udělá se holt může stát, ale jsem docela přešlej z toho, že je to z rozestupem jen tří týdnů.
    IF_
    IF_ --- ---
    PHAILO: Nevim co myslis ten ale vzala si ho pani co ma dve deti a on se po nich ohani a puvodni majitele ho nechteji takze tezko rict co s mim bude.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    IF_: To je ten agresivní? A navíc bez papírů, že?
    IF_
    IF_ --- ---

    Daruji Jack Russell teriér - Klatovy, prodám
    http://zvirata.bazos.cz/inzerat/46378981/Daruji-Jack-Russell-terier.php
    IF_
    IF_ --- ---
    Tak bohuzel se zase naplnily ty nejhorsi prognozy a srouby dal fragmentuji kost misto aby srustala.Za tyden Duchek vynda zelezo a bude holt chodit po trech kdyz se jeste nestane neco horsiho.
    IF_
    IF_ --- ---
    MATHEA: No srůsty zatím nebyly žádné, za týden bude rtg po šesti týdnech, tak jsem zvědavá, to už snad něco bude vidět. Mezitim řeším hnisání pod sádrou a nakonec na to zabral dětský zásyp:)
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    IF_: jezisi, chudina mala, ale uz fakt:( a rtg vypada jak?
    IF_
    IF_ --- ---
    Tak Moulicce nozka tak pohubla, ze ji dnes spadla sadra.Me malem kleplo.Tak ji udelali krevni testy zda snese dalsi narkozu a pak rtg a nova sadra.Ma ted takovy pruban, aby ji to nepadalo.No neverdending story.



    MATHEA
    MATHEA --- ---
    IF_: se mi libi, ze ma i hrazdu s chrastitkama:))) pohlad ji za me, at srusta!
    IF_
    IF_ --- ---
    Jeden pacient.

    IF_
    IF_ --- ---
    LA_PIOVRA: Ja jsem to myslela tak, ze mi vcera strachem malem slezly vlasy:)) Protoze podobne priznaky mela kfxz se to rozsypalo po te prvni operaci:/ No tak ted uz vydrzet jen dalsich cca sest tydnu zda to sroste:)
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    IF_: moulinka statecna.
    Kamarad, co me totalne sesroubovanou a zadratovanou stehenni kost taky vykladal, jak to tam vevnit nekdy picha a tlaci - a podrbat se to neda.
    (btw po preceteni "ani se neptej", jsem se dost lekl, ale pak jsem dosel k :))
    IF_
    IF_ --- ---
    LA_PIOVRA: Ani se neptej:)) Vcera v noci mela zachvat trasu, knuceni a byla apaticka.Krve by se ve mne nedorezal.Odvezla jsem ji k Duchkovi, ten uz se taky skoro rozbrecel zoufalstvim protoze jsme jeho nocni mura:) Uspal ji a udelal rtg a vse drzi ale ty nejdelsi hreby ji asi drazdi zevnitr.Takze zatim mame klid a cekame na srusty;)
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    IF_: jak se to to s Moulinkou vyviji?
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    IF_: No ty blaho:( Jako fakt drzime moc palce, rozhodovani na hovno, situace na hovno... Moc za me Moulu pomuchlej..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam