• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANKLARPejsci a pejskari - pohled z druhe strany
    PAT_POMETLO
    PAT_POMETLO --- ---
    Dnes mě pán na Vršovickym náměstí pochválil, že sbírám hovno po svém psovi. Říkal, že se to jen tak nevidí. Řekl jsem mu, že to dělám rád, kromě čistého chodníku mám přehled i o stolici svého psíka. Jde o konzistenci, př. červivost, teplotu, množství nestrávených zbytků v potravě a další faktory.
    Je pro mě trochu zklamání, když můj pejsek sere někde v dálce a já, než k němu přiběhnu, nepoznám správný extrament a vezmu pak do ruky (používám igel. pytlík) hovno cizí, studené. Je to zpočátku pocit, jako by se člověk dotkl mrtvoly, ale po hlubším zamyšlení si uvědomím, že i cizí hovno má příběh a identitu s tvorečkem, který my pejskaři tolik milujem.
    Každopádně zaujala mě slečna, která v Havlíčkových sadech držela v ruce klas. papír. pytlík s lopatičkou a kromě hovna svého psíka sbírala i hovna psů, kteří neměli to štěstí na pozorné majitele.
    Na základě toho jsem se rozhodl vyhlásit akci "Seber cizí hovno". Spočívá v tom, že pokud se vysere Váš psík a jdete po něm poklidit, seberete i nejbližší hovno na dohled, pokud máte ještě místo v pytlíku. I více, pokud je čas a nálada ;)



    INDIAN
    INDIAN --- ---
    Německý ovčák skočil na Přerovsku za jízdy na řidičku, ta havarovala – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/krimi/273306-nemecky-ovcak-skocil-na-prerovsku-za-jizdy-na-ridicku-ta-havarovala.html
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Mrtvý soudce byl podivín, shodli se sousedé – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/krimi/272771-mrtvy-soudce-byl-podivin-shodli-se-sousede.html

    „Choval se docela normálně, ale ti jeho psi, to bylo něco neskutečného. Měli jste vidět, když je ráno vypustil, byl to strašný rámus. Pak jim vulgárně nadával a přísně je trestal, když byli neposlušní. Přes den, když byl v práci, psi naříkali a chtěli ven,“ sdělil další soused. „Minulý týden jsme podávali stížnost na městský úřad, aby s tím něco dělali,“ dodal.

    Jak je videt, i soudce muze byt pejskarsky idiot.
    KOMIAU
    KOMIAU --- ---
    I já jsem svého čokla vzala na Hostivař. No co, není to bazén, rybičky s kačenama kálejí do vody tak nějaký ten čoklík ve vodě by neměl nikomu vadit.
    Nakonec jsem byla ráda že vedle nás byl páreček taky s čoklíkem páč si psi vyhráli spolu a nikomu nevadily oťapané zablácené deky. Ano, psi u vody můžou být neskutečně otravní. Naštěstí ten náš ví, kde je náš prostor a tak jsme si mohli oddechnout, že na ťapací a somrovací výlety nechodil k jiným lidem.
    Díky psovi se od nás drželi dál pochybné existence a romské rodiny s uřvanýma dětma. Teď si o mě klidně myslete že jsem arogantní rasistický ignorant. Pes k vodě je super!
    TYKVE
    TYKVE --- ---
    NENUPHAR: haha ! já zrovna byla o víkendu v lomu .. a byla jsem ráda, že tam nějací lidé měli mopslíčka.. jsem si ho od nich půjčovala.. oni jsou totiž stejně srandovní jako buldočci..no nic.. jen by bylo možná dobrý upřesnit, že se ta zlost, kterou může mít člověk na psi (když je jich například hodně a dělaj bordel) ..stejně týká pouze jejich páníčků.. což jsou bohužel někdy militantní kriplové...kteří prostě nechtěj připustit, že by jejich pes mohl někomu vadit.. jakmile něčí vztah ke psům vydává tímto směrem, začíná mi být krajně nesympatický.. všimněte si, že každá pořádná smažka (technař) nutně musí mít svého vlčáka.. taky si všimněte, že spousta z nich působí jako asistent/ka postiženým, dalo by se říci, že je to šlechtí?. Ne. Je to normální póza, kompenzace něčeho, co jim bylo amputováno. takže pejsci ťuťuňuňu.. ale s jejich majiteli je to horší...

    A ještě k těm psům u vody.. já myslím, že třeba u moře na plážích je běžný, že tam psi nesmí. když se tam zaběhnou nějací toulaví psi, tak je lidi okamžitě vyháněj..
    BUCKET
    BUCKET --- ---
    Nemnožit lidi ani psi a časem bude klid
    NENUPHAR
    NENUPHAR --- ---
    EWOKK: /bez reakce - vtip, ironie ;)/

    hele tak já někdy pojedu na koupání s váma a vsadím se o pivo, že moje smůla zlomí tvoje štěstí a 5 minut po tom co lehnem na deku se přivalí banda pitomců s nezvladatelnou smečkou a hned po nich banda uřvaných děcek ;)
    EWOKK
    EWOKK --- ---
    EWOKK: "ses"
    EWOKK
    EWOKK --- ---
    NENUPHAR: tak tyve nemuzes prece cekat ze takovyhle prispevek nebude bez reakci :)) buldocek s vestou je picovina na entou a tak nejak mi prijde jako by se chodila koupat na mista kam se chodej taky koupat mistni rednecks se smeckou vymastenejch coklu a stejne vymastenejch deti :))
    Ja jenom ze jsem jeste nezazila takhle traumatizujici zazitek a to se jezdim koupat a pobyvat po cely republice.
    Tak jenom vez ze nas slusnych je stale hodne! :)
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    NENUPHAR: Jisteze byla a vsude te pronasleduju.
    NENUPHAR
    NENUPHAR --- ---
    EWOKK: kde vidíš nabroušený tón :)?

    já se jdu už odtrolovat, původně jsem chtěla napsat jeden příspěvek, doufala jsem že bude bez reakcí :)
    NENUPHAR
    NENUPHAR --- ---
    MATHEA: nebyla jsi to s těma psama náhodou ty :DD?

    Problém nemám, aspoň podle absolvovaných psychologických pohovorů.
    Prostě nepůjdu za lidma, na kterých je jasně vidět, že to jsou idioti a že se baví tím, že jsou psi rozjetý a záměrně je pobízejí aby dělali bordel a sami řvou jak na lesy na celej lom :( a u kterých mám jistotu, že prostě s danou situací nedokážou nic udělat. Chápeme se o co běží?
    EWOKK
    EWOKK --- ---
    NENUPHAR: ono to asi bude tim, ze te nejak vidim prispivat vsude (ale to bude nejspis nahoda). Jsem te neprisla prudit, tak nemusis mit nabrouseny ton. Jenom me to zajimalo. Takze diky.
    NENUPHAR
    NENUPHAR --- ---
    EWOKK: potkala jsem je, ale bylo jich jak šafránu, stejně jako vychovaných lidí.
    Asi sis nevšimla, protože se ti to nechce pročítat :DDD,ale já jsem si stěžovala v původním příspěvku na idioty, ne na ty vychované. To že to někteří nepochopili a stočili to uplně jinam není moje starost.

    Zrovna dneska mám schůzku s jednou okouzlující dámou a jejím okouzlujícím psem ;) kupodivu
    EWOKK
    EWOKK --- ---
    NENUPHAR: tak jsem si te s nekym spletla mozna, nicmene otazka zustava.
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    NENUPHAR: spis myslim, ze ty odmitas pochopit to, co chci rict a jedes si svoje, ale dik za pripomenuti, kde ze to jsem.

    KOMIAU: tak treba zrovna Vyhuleny_ufo je zijicim dukazem, ze jsou lidi, ktery to delaj cilene. Ovsem jsem presvedcena o tom, ze to takhle nemaj zdaleka a ani vetsina majitelu psu.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    LKA: díky za tip :).
    VYHULENY_UFO: Já si nejsem jist, že je to šíření poplašné zprávy. Ti psi přeci nemají mimo stezku co pohledávat, takže lidé dbající předpisů se ani nemohou cítit ohroženi. To je jakobych na dveře svého bytu napsal, že když se vloupáš dovnitř, vybuchne v něm bomba. Je to poplašná zpráva? To jedině, že bych to napsal na vchodové dveře domu.
    NENUPHAR
    NENUPHAR --- ---
    EWOKK: přispívám sem často? včera jsem sem napsala první příspěvek...možná při začátku klubu jsem sem něco psala.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam