• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    asi dost kontroverzní otázka, znám své vyjádřovací shcopnosti, [ik ik]

    ale stejně - nešlo by tu zaridit night chat, chit-chat, něco jako bylo na cyberspace, pro notorický nespavce, alkoholiky nebo nočníky, prostě pro noční tvory, resp. tvory na noční :]

    zkrátka úplně starej dobrej chat? aka IRC
    KOC256
    KOC256 --- ---
    V3S:
    No je to trochu zmateně popsané, ale takto s nákresem chápu :-)
    V3S
    V3S --- ---
    KOC256: ne, myslim pozvanky na akce a do klubu, kde mas vsechny pratele s ikonkou a jmenem ... jasne, ze ctrl+f funguje, ale proc mam pouzivat funkci s klavesovou zkratkou a psat to, kdyz to v nakym intuitivnim vystupu zvladnou oci a mozek ... na scitani jednocifernych cisel taky hledas aplikaci v mobilu? ... by me zajimalo, jestli opravdu moje vyjadrovaci schopnosti i myslenkove pochody jsou tak nepochopitelne a vybocujici, ze se setkavam s tak malym pochopenim ;)

    KOC256
    KOC256 --- ---
    V3S:
    myslíš toto?
    https://nyx.cz/people/invites

    Nějak nechápu co píšeš. A jinak Ctrl+F nefunguje?
    V3S
    V3S --- ---
    dalsi drobnost - id v pozvankach jsou razena podle abecedy v radcich (drive sloupcich) ... najit konkretni id se tak stalo fyzicky i casove pracnejsim (misto vyhledani spravneho sloupce a hledani smerem dolu litam hlavou zprava doleva)
    NYX
    NYX --- ---
    Zajimave, to vypada skoro na chybu appky.
    VASALOPETE
    VASALOPETE --- ---
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    QWWERTY: tak už je to přes měsíc, připomenutí neuškodí :D
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    NAVARA: pardon, minul jsem :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    QWWERTY: v trackeru to snad je - [NYX @ nyx :: pripominky uzivatelu] - ale zřejmě ještě neopraveno :)
    NYX
    NYX --- ---
    VASALOPETE: Ano. Nebo prispevek.
    VASALOPETE
    VASALOPETE --- ---
    NYX: Myslis tim diskuzi, jako kde se nachazi?
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    QWWERTY: ad obrazky .. ony se zahazuji ostatni paramtery jako alt/title? ... je zajimavy, ze to nedela u nahledu, ale az po odeslani prispevku
    original z xkcd (s odebranym style):
    <img src="//imgs.xkcd.com/comics/digital_data.png" title="“If you can read this, congratulations—the archive you’re using still knows about the mouseover text”!" alt="Digital Data" srcset="//imgs.xkcd.com/comics/digital_data_2x.png 2x">
    zustane:
    <img src="//imgs.xkcd.com/comics/digital_data.png">

    viz [QWWERTY @ Vědecké vtipy]
    NYX
    NYX --- ---
    VASALOPETE: kde se soubor nachazi? na nekterych mistech se tam mozna nepridava ten parametr rikajici spravny nazev
    VASALOPETE
    VASALOPETE --- ---
    VASALOPETE: Jedu to z aplikace
    VASALOPETE
    VASALOPETE --- ---
    z nyxu se mi nedaří stáhnout vložené soubory (iphone 12, safari). Kliknu na soubor co se nějak jmenuje a vyskočí mi okno s Chcete soubor "original.bin" stáhnout? Dám to stáhnout a ve stažených je pak uvedenej ten název "original" a když na něj kliknu a pak dám náhled souboru tak mi to napíše že žádný soubor k náhledu. Nevíte co dělám špatně?
    V3S
    V3S --- ---
    NYX: primlouvam se za pravek! mam nyxi postu v offline presmerovanou na mobilni e-mail a prijde mi sms - vychytavka :) ... aplikace nepouzivam ... ale ted koukam, ze posledni takova prisla v listopadu 2020

    jo a mel jsem jeste jeden tip - slo by nejak udelat pohybovani se v galerii fotek (treba v inzeratu) pomoci sipek? vzdycky rozkliknu fotku, kliknu nekam vedle, vratim se na rozkliknuti dalsi ... trosku zdlouhave
    NYX
    NYX --- ---
    BROZKEFF: A jinak sifrovanou postu jsem zvazoval, ale pak by se v tom nedalo hledat rozumne. Doporucil bych pro takovehle konverzace pouzit treba Signal.
    NYX
    NYX --- ---
    BROZKEFF: No nevim kolik lidi by to vyuzilo. Uz takhle beru to posilani na e-mail jako takovy fallback oproti push notifikacim do aplikaci.

    Ta moznost odpovidat na e-maily neni dukazem nejake popularity, jen mi uz asi potreti prisel email urceny nekomu jinemu a citil jsem se blbe :-) A pri volbe mezi bouncem a moznosti odpovedet vyhralo odpovidani ciste kvuli moznosti si na tom otestovat aws lambdu :-)

    Ehm…
    BURAN
    BURAN --- ---
    Fakt se mi stýstká po starým přepínání "všechny diskuze" - "jen s novými příspěvky". Měl jsem ten čudlík hezky po ruce a dalo se kdykoli jednoduše přepnout vše/nové.
    Teď nově musím rozkliknout menu, přepnout view, uložit (!?)... Je to takový dost přes ruku, v porovnání s tím, jak to bylo dřív. Jo, koukám na to v prohlížeči na mobilu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam