• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    NYX
    NYX --- ---
    RAINBOF: Vubec nevim, co tim myslis.
    NYX
    NYX --- ---
    NAGASAWA: At zkusi smaznout cookies, jestli to pomuze. Odesilani e-mailu ted resim, zjevne jsem to rano nevyresil nejak definitivne.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    A jedte jedna vec, v mobilnim zobrazeni mi nebeha kontextova nabidka po kliku na obrazek.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    IMG-20210402-193407 — ImgBB
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Kolega mi píše, ze se mu nedaří přihlásit jak z Chrome, tak z Opery. Aplikaci nepoužívá a reset hesla mu neposílá link. Nemáte někdo případně radu, jak to vyřešit?
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    MAWERICK: NYX: a jeste jedna zajimava vec.. kdyz do toho neautentikovaneho tabu pridam na zacatek adresy www. tak to :zafunguje"
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Pokud mažu více postů najednou přes "vybrané", tak se sice při mazání napíše "smazáno 9 postů", "smazáno 11 postů", ale do audit logu pod právy se to nezapíše
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    NYX: nemelo by. Delam to bud pres middle mouse button nebo mouse gesture pro "open link in new tab" anebo primo zkrz kontextove menu. Ted jsem i zkusil "copy link location" z context menu a pastnul ho do prazdenho tabu.
    A skoncil jsem sice v diskuzi ale s errorem "Pristup odepren".

    Nejhorsi je ze to je nekonzistentni :( middle mouse funguje skoro vzdycky ok, gesture a context zase skoro nikdy ne...

    a vsechny adresy jsou https://nyx.cz bez www.
    NYX
    NYX --- ---
    MAWERICK: Neni to nejake skakani mezi nyx.cz a www.nyx.cz treba?
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    NYX: MPEGYNA: super.. nejsem sam komu se to takhle divne chova... :)
    QUIP
    QUIP --- ---
    Mam tu neco podobneho jako QWWERTY, ale neni to prekryvani. Je to v pripade, ze se to nahledove okno nevejde na sirku do okna, protoze ten odkaz, na ktery najizdim kurzorem, je prilis blizko pravemu okraji okna browseru, tak ten nahled podivne uskoci uplne dolu, do praveho dolniho rohu a neni videt cely, objevi se scrollbar.
    V tomhle konkretnim pripade bych vlastne uvital, kdyby se zobrazil pod kurzorem a ne vedle kurzoru, s pravou stranou nalepenou na pravou hranu okna borwseru

    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    TEAPACK: nejenom v poste, ale i v threadech
    docela neprakticky, kdyz ma obrazek na sirku 500px, chci ho zobrazit na 300px a nyx si ho sam dopocita a zvetsi na 1080
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    NYX: tak oprava: otevreni linku z nyxu v novym tabu neodhlasuje. musim otevrit novej tab a tam zadat url nyxu, to mi otevre nyx neprihlasenej a odhlasi me to i v tom prvnim prihlasenym tabu.
    ADITU
    ADITU --- ---
    PURE: u mně úplně v pohodě. pošlu ti zprávu, zkus.
    PURE
    PURE --- ---
    Zdravím. Zdá se, že nejde "odpovědět" na zprávu v poště.. Jinak díky za super práci!
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    DARK_SAVANT: Ano, prosím! Taky mi to hrozně vadí, na původní tlačítko jsem na mobilu v pohodě dosáhla jednou rukou, teď musím prehmatavat, což ne vždy jde (nyx často sjíždím venku s dětmi, takže mám v druhé ruce třeba kočárek, tašku, dítě a podobně). Plus je voser po paměti pořád lézt úplně jinam. To je zatím asi můj největší problém.

    Plus teda by bylo fajn mít odpovědi poznacene u jednotlivých diskuzi, jako to bylo doteď, to jedno upozornění je hrozně chaotické.
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    NYX: eh. ted kvuli tomu musim psat msg znovu, pac me to odhlasilo a msg mi to smazlo. tedy znova: mam sice ff nastavenej striktne, ale starej nyx mi to nedelal a mazani cookies po zavreni imho nastaveny nemam, protoze jiny sity si prihlaseni pamatujou i po zavreni a otevreni celyho prohlizece. nicmene mi to dela i jen pri zavreni tabu a dokonce kdyz otevru link z nyxu na nyx v novym tabu, tak me to v tom novym tabu odhlasi a odhlasi me to i v tom starym tabu, proto pisu tuto msg znovu.
    NYX
    NYX --- ---
    R1CH4RD: Ano
    XAJA
    XAJA --- ---
    NYX: ide mi o virove auditko. zalohovane pomerne nedavno, zaciatkom roka. a bolo tam dost info, ku ktorym sa clovek chcel obcas vratit.
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    jinak tedy chválím výběr programovacího jazyka :) z rustu neznám nic moc víc než úvodní tutoriál, ale má dobrou filosofii :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam