• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ADMIX: rikal sem ze kdyz argumentace selze tak je lepsi si to vyrikat jednou provzdy...Stejne jako se mi stal treba pripad ze sem chodil na srazy nyxu kde bylo jedno/dve idcka ktery mely vzdycky nejaky kecy na me a treba na tretim srazu kde sem byl uz je zacali napominat i ostatni lidi z toho srazu..at se do me prestanou furt navazet..ze je to otravny a nikoho to tam nezajima..tak toho nechali a pak na ty srazy prestali i chodit...A stalo se mi i ze se tu do me navazelo pred lety jedno icko..byl sem curak..moje mama byla kurva a muj otec me mel radsi vystrikat do krovi a pak sem to idcko potkal v crossu a ono melo asi 165 centimetru vejsky (byl to chlapec)..a najednou to idcko chtelo bejt hroznej kamos a podme dat drink...vzdyt to na tom netu byla prece jenom prdel..chichichi..ja sem to tak prece nemyslel..checheche...etc....Ale je to zasadne jedno...Me DI dost pomohl od virtualni sikany my osoby..mam na netu poslednich par let klid a je to super...Nekoho jinyho zas sere ze DI kurvi diskuze...me zas sere ze sou tu pozvanky..ale nikdo nas prece nenuti tady bejt a stejne tu sme..nejsme na cyberu kde zadnej DI nebo pozvanky nejsou..nejsme na hofaci apod..sme na NYXu..tak by asi bylo fajn se prizpusobit a nebo jit proste doprdele kdyz se nam tu nelibi.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    KOUDY: Jsi rikal, ze mu das do drzky, jaky z oci do oci? tyhle slunickari ...

    Nacku se nebojim, mam bouchacku!
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ADMIX: Me se to taky vetsinou nestava, ale kdyz se to stane tak si to s tim clovekem vyrikam z oci do oci..coz na netu nejde..protoze na netu je kazdej troll hrdina a kdyz je v nejaky skupine s dalsima trollama tak je to jeste lepsi...Je to asi jako kdyby te v realu napadla skupina nacku..uplne vidim jak je budes ignorovat a das si klapky na oci a spunty do usi..jak odejdou a nechaj te bejt...Kdybys mel nejakej krasnej realnej doubleignore..treba neprustrelnou bublinu okolo sebe ktera by nedovolila nackum na tebe sahnout..tak bys ji asi taky driv nebo pozdejc pouzil co? :)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    KOUDY: Clovece, nevim, v realnym zivote se mi tohle nestava, nevim cim to bude, jiste jen nahoda a stesti!

    Ale pro tebe je to evidentne denni chleba, tak bych si docela poslechnul, jak nekomu davas pesti :))
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ADMIX: Jaky silacky reci proboha?..Jen tu odpovidam phailovi na otazku..pokud se do tebe v realu nekdo neustale navazi a neni schopnej nejaky normalni diskuze tak udelas co?..Zacnes ho mentalne ignorovat?..das si ty spunty do usi a klapky na oci? ikdyz on se do tebe bude navazet dal? Nebo radsi nebudes vychazet z bytu?...Co s tim ma co delat nejaky ego?..precti si moje prispevky radsi nekolikrat nez na ne zacnes podobnym zpusobem reagovat...

    PHAILO: Stejne jako o tom nevis ikdyz mas nekoho v Di..to uz zachazis do zbytecnejch detailu...Merit veci je, ze pred DI tu byl normalni ignorelist kterej zamezeni flamu nepomahal..DI pomaha..problem solved...Kdyby spravci diskuzi v pripade flamu zasahovali tak by treba zadnej DI potreba nebyl.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    k cemu argumenty. staci si vzpomenout jakej problem bylo presvedcit vedeni nyxu ze ta zmena timestampu prispevku je nesmysl. skoda sil a casu.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    KOUDY: Tyhle silacky reci vicemene potvrzujou jen to, ze se tu nejedna primarne o DI, ale o ego, a seznam obhajcu v poslednich 300 prispevcich to jen potvrzuje.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    KOUDY: Co když o tom proboha ani nevíš? (Případ větší pěsti záměrně opomíjím)
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    PHAILO: Máš v tom hokej. To, že SE ROZHODNEŠ z diskuze odejít, nijak nezasahuje do tvého práva diskutovat.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PHAILO: uplne normalne..kdyz se do me nekdo v realu bezduvodne navazi..tak mu dam pesti..ve virtualnim svete to nejde..tak pouziju DI..
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    Mě by zajímalo jak zastánci DI dokážou fungovat v reálném světě bez DI. Co když je někdo uvidí nebo dokonce o nich bude mluvit (!) bez jejich svolení?!?
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    LUCIEN: Tak za blbost to povazujes ty ;)

    Ale zkus se na to podivat mejma ocima: dejme tomu ze kdykoli napises nejakej post se najde nejaky ID ktery zacne delat poznamky nikoli k tematu o kterym pises, ale treba o tvy rodine nebo necem co souvisi s tebou. OK. Mas moznost to ignorovat a nereagovat na to - to podle toho co ten dotycnej tvrdi vsichni delame. Ale nekdy nektery veci proste nechces nebo nemuzes nechat nezodpovezeny a v tom momente te takovy ID proste jen obtezuje a bere ti cas.

    Takze co mame za moznosti:

    1. budto sam z diskuse odejit - coz povazuju opravdu za hruby poruseni mych prav diskutovat, kdyz kvuli necimu obtezovani musim sam odejit.
    2. nebo pouzijes jednostrannej ignore. Coz ovsem vede pro tebe - tedy pro obet neciho trolleni - presne k tomu, kvuli cemu tu fnukas: troll dal reaguje na vsechno co napises, ale ty nejenom nevidis jak (takze lzi nebo urazky ktery o tobe dal placa nemuzes davat na pravou miru) ale i odpovedi ostatnich na jeho trolleni ti nedavaj smysl. Blby co? Proc bych mel neco takovyho nekomu, kdo me obtezuje umoznit?

    3. a potom tu mame DI. jedinej, kdo nese nasledky svyho trolleni je troll sam, a to navic pouze neprimo. To je u me synonymum perfektniho sveta :)

    Ale mozna bych mohl jako vysledek tehle diskuse zavest pravidlo 3rd strike a ty adepty nejprve dvakrat varovat, aby tu potom nemuseli brecet. :o)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SITH: To nezalezi na tom jaky sem mel holky nebo odkud byly..nejdriv sem se tu s lidma hadal protoze sem byl mladej a mel sem proste jiny nazory..potom sem na ty lidi nereagoval..coz nepomahalo protoze utocili furt..tak sem si je daval do normalniho ignore..coz nepomahalo..protoze utocili furt a ja to jenom nevidel protoze sem je mel v ignore..tak sem si je dal do DI a od te doby je klid...zadne hadky..zadne flamy...zadne rozesrane diskuze 100 prispevkama ctyrech lidi jejichz hadka sere 1000 dalsich lidi kteri ten klub maji booknuty..idealni.

    CYBERKOTLIK: jasne..povest kterou ma clovek ve dvaceti se s nim tahne i v petatriceti..zvlast mezi lidma kteri ho nikdy v zivote nevideli a vubec ho vlastne neznaji..:))..ale to je fuk..

    a jinak jak rikam..DI neni nezneuzitelna featura..stejne jako pozvanky jsou zneuzitelna featura..s tim se neda nic delat...Ja to tu jen komentuju jako nekdo komu DI pomohl a rikam tu duvody proc..Douple tu treba zas rika duvody proc ho DI sere a ze ma kvuli tomu rozbite diskuze...Chapu i jeho argumenty..ale zaroven nemam tuseni jak to vyresit..
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    KOUDY: je to zpetna vazba na povest, co sis za vsechny ty leta co jsi tu a vybudoval. (ruzny kapky nadeje apod).
    To je vtipny co rikas - kdyz si je das do ignore, tak sice zajistis abys od nich nic nevide. Ale to ti nestaci - ty potrebujes aby o tobe nic nepsali - takze si je das jeste do DI. Ale ani ti DI ti nezajisti, ze se o tobe nebavej dal.

    Jinak ja netvrdim, ze v urcitych pripadech neni DI resenim, ale jsou i opacny pripady, kdy se ty DI fakt davaj jen za minus. Osobne si myslim, ze by to melo byt a bazi nebezpecneho pronasledovani - tj DI by se dal aktivovat jen za urcitych podminek (napr urcity pocet prispevku na dotycneho bez odpovedi, apod). A nedaval bych trvale, ale treba s automatickym mesicnim vyprsenim.
    SITH
    SITH --- ---
    KOUDY: nemyslím mezi tebou a tvou holkou, ale mezi tebou a zbytkem nyxu :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    CYBERKOTLIK: promin ale kdyz nekam nahodim fotku svyho auta a sebehne se tam pet fetaku kteri bydli u rodicu nebo v byte se ctyrma dalsima lidma a zacnou to komentovat stylem ze sem si na to auto nakradl nebo ze mi ho koupil tatinek tak to je pro me zrovna takova zpetna vazba kterou fakt na svuj prispevek o aute slyset nepotrebuju a zaroven me to vybizi k hadce jim to vyvratit kdyz to neni pravda..a proto je lepsi dat si ty trolly spis do ignore..kdyz se pak dozvim ze to delaji stale ikdyz na ne uz diky ignoru nereaguju protoze jejich prispevky nevidim..tak si je dam do DI..aby nekurvili diskuzi dalsim ucastnikum klubu...A jinak dostavam plno minusu na svy prispevky nebo plno jinejch nazoru..takze ja nyx ani internetovou realitu nijak pokrivenou nemam..naopak..lidi kteri semnou casto nesouhlasej a sou v opozici jako ses treba ty nebo melda v zadnem ignore nemam protoze opozice a jiny nazory sou v diskuzi casto potreba a je fajn mit takovou zpetnou vazbu...Kdybys ale jen trollil jako treba petrigus kterej me nesnasi od ty doby co sem byl jednou na rande s holkou do ktery byl zamilovanej a komentoval mi diky tomu kazdej prispevek nejakym nesmyslnym hejtem diky svy jesitnosti..Tak pak si te do toho DI dam a opet mi nebude pripadat ze mi tvy debilni narazky na kazdej muj prispevek nejak kurvej diskuzi nebo se tim dostavam zcela mimo realitu.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    BLOWUP: pockej, ale to neni zadna odpoved na tu ocividnou blbost, cos napsal a kterou argumentujes...

    A i kdyby, je tu mraky lidi co dostali DI jen za jedno minus. To prece neni duvod. To je pouze prehnany ego.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    KOUDY: primarni ucel socialnich siti je zpetna vazba. Pokud se zavres za DI a budes k sobe poustet jen tu pozitivni, tak se dostavas mentlne zcela mimo realitu a tvoris si svoji vlasti utopii, kde na tebe neni nikod zlej, ironickej, sarkastickej, neprijemnej, sprostej apod. To samo osobe nesouvisi technicky s DI (clovek muze tyhle veci ignorovat mentalne a zkratka si jet svoje jak kolovratek bez holedu na zpetnou azbu), ale to DI te jeste vic automaticky oslepuje. Je to prusvih pro tebe, ne pro ty lidi, co nevidi tvoje prispevky - ty s ebud prelognou, neo do tebe budou sit i bez toho.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    NOP: Nikoli, na trolly plati poze stare zname heslo "nekrmte trolly".
    A pokud sam chci diskutovat a vim, ze kazdej muj prispevek u nejakejch slaboduchejch jedincu funguje jako trigger na sracky ktery s tematem nemaj nic spolecnyho, tak jedina metoda jak trolla nekrmit je oboustrannej ignore.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DNF: v letech 94-95 si nic takovyho nepotreboval, protoze internet jeste nebyl promoren odpadem. v ty dobe si potreboval nejaky to mensi know-how, aby ses k siti pripojil.
    to je stejna debata, jakokdyz si nekdo zacne stezovat, ze nyx je od dob zavedeni pozvanek na hovno.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam