• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    PoWeRKiTinG
    všeobecné označení pro sportovní činnosti využívající síly větru prostřednictvím kitu (draka) k jízdě po vodě i souši - ale to už asi víte ;)



    spřízněné: STUNT KITE - akrobaticke letani s drakem
    rozbalit záhlaví
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    PRDELOID: ja to mam na jejich baru s 5 lajnou, ale muzes to mit na 4. ovsem pak to musis predelat, jak tady bylo receno, co je otazka par minut.
    Nevyhoda ovsem je pak samopristani, s patou lajnou proste zatahnes za safety lajnu a drak se sam slozi, na 4 lajne ho budes muset pristavat asi stejne jako treba foukacku s pomoci nebo nekam pridelat bar.
    ADIK
    ADIK --- ---
    PRDELOID: ozoni water bar se bezne pouziva s komorama. Na uzavrenku neni neni ani potreba nic menit (sam sharuju bar mezi uzavrenkou a foukackou. Kdyz ale chces patou linu, tak je potreba bar "prestavet" - pridat tu patou linu a zmenit styl safety systemu. Jinak bar jako takovy je stejny.
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    ADIK:
    JAKKILLER: Kluci díky, ještě otázka k baru, musí na to mít člověk ten jejich connect bar, nebo je to kompatibilní s 4-lajnou z foukačky? Mám dvě ráhna od Ozone.
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    PRDELOID: ja mam 5m a 8m +-95kg no a 5m jsem jezdil ve 30 uzlech a vic, 8m podle me tak 10-25 uzlu. na ms si to vydel dvema zhruba.
    11m bych taky bral, nicmene na skakani jsou to draci na houby, na touring jsou skvely.
    ADIK
    ADIK --- ---
    PRDELOID: single skin ma vetsi vykon nez klasicka komora a ta ma zase vyssi vykon nez foukacka. Ale porovnani o kolik m si netroufnu rict.
    Peak 11 podle me bude na tvoji vahu celkem uviverzalni. Akorat nevim kde chces jezdit land, pokud v cechach, tak bych spis volil uzavrenou komoru kuli lepsi stabilite pri poryvech.
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    Přátelé, přemýšlím o single skinu, ale nemám zkušenosti. FS Peak 11m má přibližně jakou sílu v porovnání s foukačkama? Mám 95-100kg, ta 11ka by mohla být na land/snow docela univerzální, ne?
    PEKK
    PEKK --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: Jo, tuhle mám taky rád...
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    PEKK: Pekku, me se vic libila tahle tvoje fotka :)

    PEKK
    PEKK --- ---
    JAKKILLER: Čau!

    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    Ale většinou je horší viditelnost. Tohle dneska bylo přesně počasí na fotku. :)
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    ADIK: tohle bylo na 10m foukacce dva dny predtim jsem jezdil 12m sonica a zítra a ve čtvrtek to je mezi 8m foukackou a 5m peakem. Čili zazivam tu asi všechno co se dá.
    ADIK
    ADIK --- ---
    JAKKILLER: paráda. Jaký jsou podmínky? My se tam bohužel letos nedostaneme.:(
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    Ahoj z Norska

    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    Kdyby nahodou nekdo idealne s deckama (my mame 4 a 7), jedeme na Grado letos (campeggio al bosco) 30.6.-12.7.
    ADIK
    ADIK --- ---
    CHARVYBURGER: foukalo pekne, odhadem 6-7ms, pred zapadem slunce to zaclo lehat jak rikala predpoved. Na Moldave vzdycky fouka vic nez je na predpovedi, takze tech avizovanych 4ms jsem se nebal.
    CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    ADIK: Supr. Na predpovedi to moc na vitr nevypadalo, tak jsme vzali bezky na Cinovec. Jak to foukalo?
    ADIK
    ADIK --- ---
    sobotní Moldava...sníh žádná hitparáda, ale jinak top

    REVOLT
    REVOLT --- ---
    SYPFX: na blue lagoon jsem koukal taky.to je luxus flat a da se tam i prespat.na delasi pobyt to tam asi nebude.podle toho co jsem videl tam bude pekne napraskano.
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    REVOLT: kdysi jsme tam jezdivavali - je to offshore bez rescue a nebo side shore pres koral reef kde odliv dokaze uplne zavrit cestu zpet.
    ten offshore je ultra luxusni flat ale vim ze se tam stridave smelo nesmelo nas tam asi 2x vyhaneli ze se to tam nesmi ale ted vidam na videich ze tam kiteri normal jezdi.

    jako zajimava by byla lokalita blue lagoon nad ras aby gulum kousek severne od Dahabu - tam jsem jeste nebyl ale zda se to jako takovej mensi paradajz - to by me celkem zajimalo jestli tam nekdo byl
    my jsme tam byli pesky s @PEKK, @HEGESH, @SISCO bez vercajku ale to bylo tak davno ze tam jeste nevedla ani zadna silnice
    REVOLT
    REVOLT --- ---
    Ahoj,
    ma tady nekdo zkusenost s kiteboardingem v Dahabu?Zajima me to celkove..bydleni,spoty,atd
    Premyslim,ze bych se tam odebral :)
    diiky
    BISCUIT
    BISCUIT --- ---
    Zdar borci a borkyně. Jak to vidíte dneska? Váhám mezi Černou v Pošumaví (kde ráno pršelo) a Miličínem. Jedu z Budějovic. Máte někdo pádné argumenty pro nebo proti? Díky.
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    SOTEKCZ: tady spis 20-30cm a já bych si v tom větru nepojezdil, ale manželce s 15 speedem to stačilo. Kolem třetí odpoledne prifouklo, ale to už jsme balili.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam