• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HOWKINGBude v TV!
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Dnes 21:35 na Artu:
    Queen & Adam Lambert: The Show Must Go On, Je nám ctí...
    Příběh úžasného spojení britské rockové legendy a amerického pěveckého talentu. Britský hudební dokument.

    HDTV
    2 jazykové verze
    Skryté titulky
    Legendární britská rocková kapela Queen zůstává na vrcholu, byť už to vypadalo, že své místo bude mít hlavně v hudebních encyklopediích. Jenže spojení s talentovaným Adamem Lambertem a oceňovaný film Bohemian Rhapsody vrátily kapelu do záře reflektorů a srdcí fanoušků.
    Dokument mapuje období po smrti Freddieho Mercuryho a způsob, jak se s ní zbylí členové skupiny vyrovnávali. Nejlepším lékem se nakonec ukázalo spojení s účastníkem talentové soutěže "American Idolª. Adam Lambert se totiž projevil nejen jako fantastický zpěvák, ale i jako mladá krev, která vrátila kapelu na světová podia.
    Přestože ve filmu uvidíme autentické výpovědi členů kapely, Adama Lamberta a dalších hvězd, tím hlavním ale zůstává úžasná a generace překračující muzika.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Nechtěl jsem to prozrazovat. Je lepší se na to kouknout s tím, že nečekáte co přijde. Tahle znalost tohoto popisu to pokazí.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    SADSOUL: diky
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    FRENNET: Moc dobrý film.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    HOWKING: a co toje?
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    KOC256: Já to mám jako kulisu když hraju třeba FIFU, tak to mám bokem na iPadu
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KUBAN88:
    Jo takto jsem to prave myslel...

    Dneska je tolik novych filmu/serialu co jsem jeste nevidel, ze poustet si Komando po 169 mi nedava smysl. Ale to jsem ja no... :)
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Já třeba jednou nahrál toto: https://posilej.cz/zasilka/RE8CPoBZ#link
    V podstatě náhodou. Jen podle popisu v epg. A je to pro (pro mě ) naprosto parádní film a už jsem si ho od té doby párkrát pustil. A přitom věc, co už zřejmě nikdy v TV nebude a kdo ví, zda by se někde dala koupit.
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    KOC256: to není do zásoby, ale spíš třeba minulý týden davali Komando, videl jsem asi 134x no a dneska si ho pustim vecer, ale ze zpetneho bych si ho uz nepustil protoze je to více jak 168 hodin... takhle jsem to myslel :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HOWKING:
    já nehanil smysl tohoto auditka, ale to nahrávání všeho do zádoby...
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    KOC256: Jsou věci, které neznáš a někdo doporučí. Jsou to vzácnosti, co se ani tv neobjeví podruhé a nevyšly ani na žádném nosiči. Přesto jsou hodnotné. Je fajn, když tě na ně někdo znalý upozorní, než to pak náhodně zapnout v půlce a zjistit, že to je asi dobré. Jasně, někteří si to mohou posunout na začátek, ale většina je stále na terestrickém vysílání a tu možnost nemají.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Nechci vám to tu bourat, ale v dnešní záplavě když jsem si cokoliv nahrál/sehnal, tak stejně málokdy jsem se díval podruhé. Pořád je něco nového...

    Ale taky je pravda, že jsem měl TV naposledy zapnutou v červenci...
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    HOWKING: 168 hodin s tím, že pokud chceš něco vidět tak je nejlepší si to nahrát a to pak ti vydrží 3 měsíce, ale zpětně nahrát umí o2 jenom
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    HOWKING: Myslím že cca tejden...většinou ale ten největší benefit je, že si pustím seriál co dávali od osmi v deset až usnou děti :)
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    HAVANA: A jak moc zpětně můžeš? Někdy mě naštve, že před týdnem bylo něco co bych chtěl vidět, ale dozvěděl jsem se to až teď. Myslím, že upozornění ve i tak mnohdy žádoucí. (já tedy nepoužívám žádné placené streamovací služby, kde se to asi dá pustit kdykoli - ale tam zase mnohdy komerčně nezajímavý obsah není)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Já popravdě už moc neznám koncept od osmi něco dávaj...

    Upc a zpětný shlédnutí mi dává možnost místo v osm něco dávaj říkat tenhle tejden něco dávali :)
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    QUANTI: Většinu věcí, co za to stojí si nahrávám, tak kdyby něco někdo propásl a nebylo to ani na uložto (Takový Sting je, ale některé vzácné filmy mimo komerční zonu co se občas mihnou v tv ani na uložto nenajdeš) tak to možná budu mít (když to nepropásnu :D)
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Kecám. Dneska!!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam