• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MARTINELESNeomezené tarify, internet na doma, O2TV --> dotazy i recenze všechno sem!! ;)
    LILY28
    LILY28 --- ---
    MOTEONE: tak to je super mit neomezeny s 2,5 g za 574kc. Me poslali do haje s tim, ze to nejde.
    MOTEONE
    MOTEONE --- ---
    LILY28: Tak já jsem u Vodafonu cca 15 let (začínal jsem s Oskarem) a docela v pohodě jsem si vyhandrkoval neomezený tarif s 2,5GB za 574,-.
    Dost záleží na tom dle mě, jak moc máš nastudovaný co kdo ti může nabídnout a jak se v tom vyznáš. Přítelkyni když chtěla data navíc týpek u O2 narval 1,5GB s tabletem :D a teď když řešila odchod od O2 k vodafonu, tak kdybych nebyl doma, tak neomezený tarif s 1,5GB má místo 550,- za 600,-
    LILY28
    LILY28 --- ---
    No me s pritelem koncila smlouva u Vodafonu (jsem u nich uz 11 let). Neplatime teda malo za pausaly, a tak jsme zjistovali jine moznosti u jinych operatoru. Nakonec jsme zustali u Vodafonu ale jejich pristup nas prekvapil. Kdyz jsme rekli, ze budeme koncit jeste ochotne nam zaslali vypovedni formular a kody na prechod cisel. Nikdo nevolal zpet s nabidkou abychom zustaly. Nakonec mame neomezeny tarif s 1,5 g internetem za 600. Coz zadna slava neni.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    MOTEONE: ja to mel stejne u T-Mobile. Nerozumim tomu, co se u nich zmenilo. Kazdopadne uvidim, protoze u nich mame jeste dalsi cisla, tak dam pak vedet, jak to dopadlo..
    MOTEONE
    MOTEONE --- ---
    POHODAVOLE: Sondoval jsem všude u větších operátorů co nabídnou a nejlíp z toho vyšel právě Vodafone. T-mobile nebyl úplně špatný, jen si už nevybavuji co nabízeli, ale vím, že O2 nedokázalo zákazníkovi (přítelkyni) co je u nich cca 10let nabídnout nic kloudnýho.

    Já teda mám zkušenost s Vodafonem, že když člověk přitlačí na pilu, tak se dají docela snadno sjednat dobrý tarify, ale ne na prodejně, tam je každej malej pán, jedině přes telefon.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    MOTEONE: mati jsem sehnal to same v prosinci za 360,- u T-Mobile. Asi pred mesicem jsem resil druhe cislo a T-Mobile absolutne zklamal, coz se mi stalo prvne za vic jak deset let. Dopadlo to tak, ze prvne se naskytla lepsi nabidka od O2 a pak zkoncili u Vodafone s jeste lepsi..
    MOTEONE
    MOTEONE --- ---
    Tak dík za radu, vyřešil jsem to po svém. Zjistil jsem, že přítelkyni končí smlouva, tak jsme pátrali co nám kde nabídnou a nejlépe z toho vyšel Vodafone. Neomezený tarif s 1,5GB internetem za 548,- si myslím, že je už docela fajn :)
    Jinak "profesionální" přístup O2 když chceš zrušit smlouvu a přejít ke konkurenci je na kopnutí do ledvin, takže už vím do budoucna nebo pro radu ostatních, že za mě O2 už nikdy i když jsem ho před časem zvažoval i já.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    MOTEONE: je to tu nějaké mrtvé, na to že jde o novou diskusi.
    MOTEONE
    MOTEONE --- ---
    Jo taky bych měl dotaz, mám vodafone, přítelkyně O2. Já mám 2,5GB internetu a neomezené volání a sms za 574,- za to přítelkyně má 1,5GB a neomezené volání a sms za 800,-. Dá se jí to nějak snížit? nebo to bude muset řešit až jí bude končit smlouva a O2 bude mít staženej kaďák aby neodešla ke konkurenci a konečně s tím něco udělá?
    Díky
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Rád bych se zeptal, jaké služby je možné pouštět nyní po optice (rozuměj vysokorychlostní připojení) na rozdíl od jiného typu připojení. Znám IP TV.
    JOPS
    JOPS --- ---
    no jedine co bych po O2 chtel je se prihlasit pres web a koukat na sport. A vic jak 150 Kc mesicne za to odmitam dat. Jsem v haji ?
    JINX
    JINX --- ---
    Zrejme dost dobre nechapu ucel tohoto auditka, nicmene mam otazku - pouzivate nekdo zahranicniho operatora na uzemi CR? napr. t-mobile.pl ?
    MARTINELES
    MARTINELES --- ---
    SN0008102070570: Můžeme tady samozřejmě porovnávat providery, ale nechci se tu zbytečně pouštět do nějakých konfliktů. Moc dobře vím, kam pak ty konverzace směřují. Každopádně dokážu poradit i když jsi u konkurence i tam mám lidi, kteří to tam dělají dlouhodobě a moc dobře ví co a jak. Takže jsem tu od toho abych poradil a popřípadě zlepšil i stávající služby. :-)
    MARTINELES
    MARTINELES --- ---
    HAWLIS: Přes upravit to už nejde. Takže jedině napsat NYXovi. Jinak díky za radu ;)


    Teď máme nový produkt jmenuje se to O2 Spolu pokud máš v rodině více tarifů myslím volání byť jsou u O2, nebo u konkurence, tak tento program je proto přímo ušitý. A tu "Tvku" ti pak můžu hodit zdarma. ;)
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    MARTINELES: stane se :) opravit se dá tak, že klikneš vpravo nahoře na "upravit". název jde změnit jen jednou, tak do budoucna se tím o tuto možnost připravíš. A nebo napiš přímo NYXovi a popros ho o opravu.

    jinak s O2TV jsem spokojen :)
    MARTINELES
    MARTINELES --- ---
    Máš problém s nadpisem nebo se službou ? :) Ano chyby jsem si všiml, ale nevím, kde jí opravit, ale nějak mi to nepřijde důležité..
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    Proc je v nazvu diskuse 02TV namisto O2TV? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam