• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MEOWDC comics & Marvel comics.. aneb justice leagues na hrad!
    KRAJICZECH
    KRAJICZECH --- ---
    Dá se u nás v republice sehnat někde foto s podpisem ( Stan Lee )??? Moc se mi nedaří kontaktovat někoho v USA a z Marvelu se mi nepovedlo nikoho kontaktovat| ( tedy spíš jsem nedostal odpověď ). Fun stránky též bez odpovědi
    ELDERIK
    ELDERIK --- ---
    Zdar. Sorry pokud jsem OT, ale mám v plánu koupit Dynamite 3# bundle (https://groupees.com/dynamite3) a protože jsem propásl bundle 1# a 2# budu kupovat komplet za 45 $. Díky tomu dostanu navíc jeden kupón na bundle 1# (https://groupees.com/dynamite1) a jeden na bundle 2# (https://groupees.com/dynamite2). Pokud by měl někdo z vás o ty 2 bundly zájem, řekněme za 15 $ (370 Kč), tak pište do pošty :D
    VASAX
    VASAX --- ---
    Věky sháním invite na (bývalý) ComicsBT. Je tu nějaké dobré srdce co má a věnuje? :-)
    Děkuji, k domluvě prosím do pošty :-)
    DEB
    DEB --- ---
    Sony Pictures Entertainment Brings Marvel Studios Into The Amazing World Of Spider-Man | News | Marvel.com
    http://marvel.com/...ctures_entertainment_brings_marvel_studios_into_the_amazing_world_of_spider-man
    RADOWAN
    RADOWAN --- ---
    cetl nekdo Big Hero 6? Stoji za to to precist pred filmem? [btw, videl nekdo film - stoji za to se o nej vubec zajimat?]
    WENCA
    WENCA --- ---
    nevim, jestli sem?

    The Great Comic Book Heroes: Get well soon Frank Miller! A tribute.
    http://thegreatcomicbookheroes.blogspot.cz/2014/12/get-well-soon-frank-miller-tribute.html
    JAHMAR
    JAHMAR --- ---
    Justice League: Throne of Atlantis Official Trailer + Collectibles
    https://www.youtube.com/watch?v=EIhWIAHov6U#t=100
    SCHRAMM
    SCHRAMM --- ---
    Ukradeno z FB :)

    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    BERUNA
    BERUNA --- ---
    DAMNED: se to da hrat pres steam? jak?
    DAMNED
    DAMNED --- ---
    Já měl s patchovanim stále problémy, jedu teď přes steam, ten to vyřešil.
    BERUNA
    BERUNA --- ---
    hrajete nekdo online hru Marvel Heroes? nevim kde najit posledni patch, bez ktereho me to nechce pripojit...
    LAGWAGON
    LAGWAGON --- ---
    Nekdo s kostymem, kdo by se chtel v sobotu pridat?

    https://www.facebook.com/events/244540122419455/245729338967200/

    Je tam i vystava Marvel postav, prej celkem pekny..
    LORENZO
    LORENZO --- ---
    V SOBOTU V CROSSU KOMIKSOVÉ ŠÍLENSTVÍ - CRWECON
    https://www.facebook.com/events/332105143603602/

    ▶ SRAZ PŘÁTEL KOMIKSU! - vstup zdarma

    Už podeváté!

    ▶ 7. 6. 2014 od 9.00 do 17.00 (a dál, pokud vás to bude bavit!)

    Klub Cross, pár metrů od zastávky metra Nádraží Holešovice, na křižovatce ulic Plynární a Jankovcovy, Praha 7!

    Tři nepřetržitá programová pásma!

    Přednášky. Křty novinek. Vydavatelské panely. Komiksové burzy. Manga a anime. Dražba originálních kreseb. Figurky. Filmy. Zahraniční hosté! Obrazová alba. Soutěže. Stolní hry. Redakce Crwe. Prodeje komiksů českých i zahraničích za bezkonkurenční ceny. Vyhlášení sedmého ročníku ceny Fabula Rasa... a spoustu dalších věcí!

    Vstup zdarma!

    ▶VELKÝ SÁL
    ★9:55 Oficiální zahájení Crweconu
    Pořadatelé vás uvítají na akci a možná vám i potřesou pravicí!
    ★10:00 Spidey
    Dějiny oblíbeného šplhouna se vezme do parády Ondra Král. Seznámí vás s těmi nejzásadnějším věcmi pavoukova života... i vzpomene na momenty, na které by sám Spider-Man radši zapomněl.
    ★11:00 Top 10 US komiksů za rok 2013
    Kamil MdS Bernášek bude opět předvádět, co jsou podle něj nejlepší komiksy minulého roku.
    ★12:30 Aleš Kot jaké je to psát pro Marvel, DC a Image?
    Aleš Kot je komiksový fanda, kterému se povedlo neuvěřitelné – prosadil se v Americe jako scenárista. A teď je tady zpátky a bude vyprávět o své cestě a práci na komiksech.
    ★14:00 50 let X-Menů
    Changer the Elder vám shrne, co se stalo během padesáti let u nejslavnějšího mutantského týmu světa!
    ★15:00 Velký komiksový kvíz!
    Přijďte si i letošní Crwecon vyzkoušet jak jste na tom s comicsovými znalostmi. Není třeba se bát, zasoutěžit a pobavit se na legendárním kvízu může úplně každý. Ovšem jen ti nejlepší si odnesou hodnotné ceny. Uvádí: Matěj Port Kondáš.
    ★16:00 Co číst, když venku leje a Kamilova TOPka Vám nestačila...
    Crwecon je především o výběru. Výběru programu, preferencích comicsových, sexuálních a v případě osvěžení i nápojových. Pokud si chcete rozšířit své obzory a podívat se i na jinou topku, než tu Kamilovu, Matěj Port Kondáš vás subjektivně provede tím, co ho v poslední době zaujalo.
    ★17:00 Fabula Rasa
    Udělování ceny Fabula Rasa, ceny internetové stránky www.comicsdb.cz, jediné komiksové ceny, o jejichž výsledcích rozhodují sami čtenáři! Uvádí: Richard Klíčník.
    ★17:30 Ukončeni Crweconu
    Alespoň ukončení programu. Jinak vás samozřejmě nikdo nevyhání a můžete posedět až do rána!

    ▶MALÝ SÁL
    ★9:00 Guardians Of the Galaxy
    Každý správný vesmír musí mít svoje hrdiny a antihrdiny. Svoje pangalaktické psychopaty, vesmírné rasy a samozřejmě skupinku vyvrhelů, která se snaží v marvelovském chaotickém vesmíru nastolit alespoň decentní hladinku řádu. Matěj Port Kondáš vás provede světem Guardians of The Galaxy Dana Abbnetta a Briana Michaela Bendise. Ve vesmíru, který má to nejdůležitější - mývala s bazukou.
    ★10:00 Profikomiks!
    Michael Petrus představí svůj komiks a velký kikckstarterový projekt!
    ★11:00 Mýty a Bill Willingham
    Rozhodně žili šťastně až do smrti. Protože odmítali platit daně. Nejslavnější dílo Billa Willinghama o skupince pohádkových postav, které byly nuceny vyhledat exil v našem světě. Proč jsou Fables tak návyková záležitost a jak souvisí boom seriálu Once Upon a Time s Fables? Matěj Port Kondáš bude mluvit i o ostatních Willinghamových projektech, hlavně Shadowpactu. Protože ve světě DC Comics má každý superhrdina svou cenu. I když je to mluvící šimpanz, modrý démon nebo hodně švihnutá kouzelnice.
    ★12:00 Dražba
    Jako každý rok, i tentokrát bude možnost koupit si originální kresby a malby od nejlepších českých komiksových tvůrců. Jako vyvolávač opět zavedený Richard Klíčník
    ★13:00 Jason Aaron
    Kdo je to? Tvůrce Skalpů se během několika let stal jedním z nejúspěšnějších komiksových scenáristů, který rozjíždí ty největší projekty. Nějaké tajnosti o dalším slavném komiksovém plešounovi prozradí Ondra Král.
    ★14:00 Aleš Kot – panel a autogramiáda!
    Náš (tak trochu) zahraniční host bude rozmlouvat s komiksovými čtenáři, představovat a případně i podepisovat své tituly!
    ★15:00 Vydavatelský panel
    Své současné i chystané projekty přijdou představit nakladatelství BB art, Crew a možná i další. Možná se dozvíte nějaké tajné informace, dlouhodobé plány a veselé (a depresivní) historky z prodeje komiksů.
    ★16:00 Počítačové hry v komiksu
    Počítačové hry jedou a tak není divu, že se množí i jejich komiksové adaptace. Halo, Warcraft, Mass Effect, Lara Croft... co z toho stojí za přečtení? Přijďte a možná se to od Changer the Elder dozvíte.

    ▶MANGA A ANIME
    ★10:00 České stopy v anime
    Jak věrně zachycují autoři české prostředí? Vzniká anime podle českých předloh? Vystupují v anime známé české osobnosti? Co je podle Japonců pro Česko typické? S Adamem „Christofem“ Rambouskem nahlédneme do míst, kde se prolíná český a japonský svět.
    ★11:00 Anime tvorba inspirovaná Západem
    Sledovali jste Batmana? Zaujal vás Iron man? Hráli jste hru, která vám vzala dech? Co kdyby vám Lenka „Kalisto“ Pazdírková, že tyto záliby lze propojit s vaším nadšením pro anime? Přednáška se bude věnovat adaptacím sérií které pocházejí z amerického kontinentu, ale byly předělány do formátu Japonsku bližší.
    ★12:00 Mangafanův rok
    Od posledního Crweconu utekl rok. Během něj se toho na japonské kreslené scéně událo docela dost, takže si nejdůležitější a nejzajímavější věci připomeneme. Chcete být v obraze nebo jen dělat ramena na neznalé otaku? Honza „hintzu“ Horgoš vám dá možnost.
    ★13:00 Nové mangy od Crwe!
    Nakladatelství představí své dvě zbrusu nové velké mangy, prozradí, na komiksy jakého vydavatelství se můžete těšit, co je na obzoru... a jako obvykle z vás budou tahat rozumy, co byste chtěli dal. Pokud chcete ovlivnit vydávání mangy – přijďte!
    ★14:00 Made in Japan
    Novou knihu o japonské popkultuře představí a pokřtí Antonín Tesař... a bude povídat o manze, anime, o těžkém životě jejich tvůrců a jiných zajímavostech!
    ★15:00 Křest Vějíře a autogramiáda autorů!
    Křest zbrusu nového českého manga sborníku Vějíř. Můžete si nechat výtisk podepsat hostujícími autory... a případně si od nich rovnou nechat navrhnout tetování. Z hostů zatím přislíbil účast:
    ★16:00 Seriálové okénko!

    ▶HERNÍ SÁL
    ★9:00 – 16:00 Zde si budete moci vyzkoušet anebo přímo nakoupit skvělé stolní hry s nejen komiksovou tématikou! Herní sál mají na starosti Tomovy hry, specializovaný obchod se společenskými hrami, a zasvětí vás do tajů jednodušších her typu Zombie Dice, Martian Dice či Limonádový stánek, z komiksové tématiky vybrali karetní hru Marvel Legendary (což je patrně nejlepší komiksová hra současnosti) a dále dvojici her Street Fighter Deckbuilding Game a DC Comics Deckbuilding Game. Složitější hry budou zastoupeny například hrou Descent: Výpravy do temnot a určitě taktéž neopomeneme největší hit minulého roku: Mage Wars, který vám předvede přímo ambasador této hry v České republice. Přijďte se tedy podívat, jakým směrem se ubírají společenské hry a že doby Dostihů a sázek na Napoliho a Gavoru jsou již minulostí!

    ▶KRESLENÍ NAŽIVO!
    ★10:00 – 16:00 Volné live kreslení přes projektor s Vladimírem Chalupou a hosty! Akce pro všechny, kteří chtějí vidět své kresby na velkém plátně... nebo alespoň na velké bílé zdi. Přijďte se předvést... nebo omrknout postupy těch ostatních!

    ▶PRODEJNÍ SÁL

    Knihkupectví Arkham/Seqoy

    Speciální slevy
    CRWECONská sleva!
    základní: 10%
    Nákup nad Sleva
    1000,- 15 %
    2000,- 20 %
    3000,- 25 %
    6000,- 30 %

    NEVZTAHUJE SE NA ZAHRANIČNÍ A ANTIKVÁRNÍ TITULY!!!
    KOMIKSY

    Poprvé se bude prodávat: Batman: Země jedna
    Gantz 4
    Naruto 18
    Lucifer 6
    JAHMAR
    JAHMAR --- ---
    JENDA311
    JENDA311 --- ---
    JAHMAR
    JAHMAR --- ---
    DEB: právě =D nebudu vědět co dřív =D
    DEB
    DEB --- ---

    JAHMAR: duben je hodne plnej :))
    JAHMAR
    JAHMAR --- ---
    tak ještě jeden Spajdý

    The Amazing Spider-Man 2 - Final Trailer (OFFICIAL)
    https://www.youtube.com/watch?v=DlM2CWNTQ84
    JAHMAR
    JAHMAR --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam