• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CAMELLAZverimexy - vaše zkušenosti, ceny, sortiment
    CYRILA
    CYRILA --- ---
    Tak dnes dorazil Orijen, dala jsem jí hrnek, jako druhou půlku večeře.Moc jí to chutnalo, ani se žrádlem nikam neodbíhala.
    Soustředěně žrala a pak se ještě několikrát vrátila aby vylízala misku.:)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    CYRILA: já nemám osobní zkušenost, ale zkušenost kamarádky a to takovou, že se jí pes po několika měsících hodně sesypal, nějaký fujtajbl zánět střev...ale těžko říct, zda to bylo tím krmením, spíš myslím, že ne. Do té doby mu naopak Orijen moc pomáhal, krásně nasvalil a o hodně se mu zlepšila srst.
    CYRILA
    CYRILA --- ---
    MISERY: pro psa....podle chuti se moc ridit nemuzem, protoze ta potvora klidne polkne i okurku
    CAMELLA: to zni uplne jak z diskuze o antikoncepci :) kazdymu sedne neco jinyho. Kvalitni si taky myslim, ze budou. Spis me zajimalo, jestli ma nekdo "osobni" zkusenost.
    Kazdopadne dekuju za reakce :))
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    CYRILA: určitě to nejsou špatné granule, patří mezi ty dražší značky, ale kvalita docela odpovídá. Nicméně každému zvířeti sedne něco jiného, takže se samozřejmě muže stát, že to tvému nesedne a budete muset hledat dále.
    MISERY
    MISERY --- ---
    CYRILA: A pro psy nebo pro kočky? Já je zkusila koupit kočkám, žraly to, ale že by se po nich mohly zbláznit, to zase ne. Prej jsou kvalitní, ale nevím o tom nic moc.
    CYRILA
    CYRILA --- ---
    nejak jsem nenasla zadnou diskuzi o granulich tak se zkusim zeptat tady.....mate nekdo zkusenosti s granulema Orijen?
    Vypadaj dobre,recenze maji velice kladne,tak jsme ted objednali na zkousku, ale zajimaly by me nazory verejnosti :)
    KACHITA
    KACHITA --- ---
    MISERY: dik, ja to nasla i na tom zoohitu a asi za 250,- coz je nadherna cena... + teda postovny 100Kc ale i tak to vyjde levnejc :) kluci budou mit radost... se i dycky narvou jen do toho jednoho a uz mam kolikrat obavu ze se to s nima urve :)
    MISERY
    MISERY --- ---
    Mě docela zaujala tahle koule http://www.netpetshop.co.uk/p-22077-multivet-slim-cat-treat-ball-for-cats-kittens.aspx ale nejsem si jistá, jestli by to naše kočky bavilo... kocourka možná, ale rozhodně víc, kdyby z toho mohlo vypadávat masíčko :D
    MISERY
    MISERY --- ---
    KACHITA: Našla jsem tady http://www.netpetshop.co.uk/p-27419-trixie-hammock-fscratch-posts-metal-frame-40cm-beige.aspx
    posílají i do Čech, poštovné jsou podle jejich tabulky asi 3 libry, což je snad i levnější než Česká pošta :D
    OGIMEI
    OGIMEI --- ---
    Kachita: dekuji za odkaz=)
    KACHITA
    KACHITA --- ---
    OGIMEI: www.zoohit.cz ... skrabadla atd maj myslim, za bezkonkurencni ceny...
    OGIMEI
    OGIMEI --- ---
    Potrebovala bych poradit nejake dobre spolehlive zverimexy s vecmi pro kocky. Mame par mesicu koucourka mladeho a chcem mu dat nejake to skrabadlo+lozidlo, ktereho by si uzil a okouknout nejake veci navic. Pokud jde o kamenne tak lokalita Brno, jinak internetove nevadi vubec. Dekuju za radu predem.=)
    KACHITA
    KACHITA --- ---
    nevidel jste nekdo nekde prodavat tenhle zavesny pelisek na krabadlo (samostatne)?

    MISERY
    MISERY --- ---
    CAMELLA: zuby ven? O_o Mrknu se tam, díky.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    MISERY: pokud vím, tak ideální je zuby dát ven. Myslím, že id gio s tím má zkušenosti - a možná bych v debatě dál pokračovala v [ ZOO & VET PORADNA - stůňou vaši mazlíčci? Přijďte se poradit... ]
    MISERY
    MISERY --- ---
    Akorat doktor prej rikal, ze se to neda moc lecit, ze jen mame sledovat, jestli se ji to nehorsi, ale lek nebo nejakej prostredek na to prej neni.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    MISERY: jestli už má rozjetej zánět, tak to je jasný,zdravejm zubům by to vadit nemělo...
    MISERY
    MISERY --- ---
    GIRAFFKA: Možná jo, ale právě mi příjde, že když jí dáme něco, co musí jako víc kousat, tak jí ta tlamička bolí.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    MISERY: afaik rozdíl mezi prémiovejma krmivama typu proplan nebo hills bude minimální a neměl by bejt velkej problém je střídat.

    nemyslel gingivitidu? alias zánět dásní? ten provází obvykle zubní kámen.
    Když budeš krmit sensitive stomach, zdravá kočka by ho měla přijímat bez problému a do toho můžeš přimíchat trochu těch oralek. celkově je ale na ten zubní kámen lepší krmit granulema a tvrdšim krmivem než kapsičkama, který mechanicky neodíraj zubní plak ze zubu,ze kterýho pak vzniká ten zubní kámen...
    MISERY
    MISERY --- ---
    Tak jsem včera vysomrovala nějaké testovací balíčky Hillsu pro kočky, přítel tvrdil, že to nežerou, no já jsem jim to zkusila dát a dělaly se jim boule za ušima, takže teď přemýšlím, že jim začnu ty Hillsky kupovat, když je to jako to nejlepší krmení, ale nevíte náhodou, jak velký jsou rozdíly mezi těma jejich různejma "care" krmivama a normálním krmením? Napadlo mě, jestli by nebylo dobrý jim to občas vyměnit, případně nakombinovat, na druhou stranu na stránkách výrobce píšou, že se to kombinovat nemá. Ale jedna naše kočka má trochu problém s tlamičkou, dělá se jí tam takový jakoby zánět, nevím přesně, jak se to jmenuje, přítel si to nezapamatoval, když s nima byl u veta. Tak si myslím, že pro ní by asi bylo dobrý to krmení Oral Care (to jí i moc chutnalo), ale zase náš kocourek má trochu problém s žalůdkem, čas od času zvrací, tak pro něj by asi bylo lepší to krmení sensitive stomach. Dávat jim to každému zvlášť nejde, protože jsou zvyklí jíst z jedné mističky a taky jsou zvyklí, že mají v mističce vždycky nějaký granulky, takže to u nás nefunguje jako "čas krmení", ten mají pouze na kapsičku jednou denně. Doufám, že ten můj dotaz není moc zmatený, budu ráda, když někdo poradí :) Dík
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam