• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PJGEPRTOP09 - nová šance? 15,95 % - 2014 volby do EP
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    DANYSEK: Stačí se podívat níž. Prostě s MK nee.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    PONCIK: Co ze to vzdavas? :)
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    PJGEPR: Cože, co to ?:)?
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    PONCIK: já se budu muset zálohovat na pc no :)
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    FIONOR: Vypisuju konkurz na novýho správce tohohle klubu nabízel jsem ho id PJGEPR, ale zatím ho nepřevzal .:).
    CROSS
    CROSS --- ---
    FIONOR: unbook by mu nefungoval, je to jeho auditko ;–]
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    HWLLFFRDD: Omyl mně ani nepřijali, byl jsem od zrodu TOPky pouhým podporovatelem .).
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    PJGEPR: Co si tak pamatuju, co tu id Poncik dlouhodobě psal, tak je možná dobře, že odchází ze strany, do který nejspíš vstoupil tak nějak omylem...
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    PONCIK: ponciku, jak jsem psal na FB, zatrast stromem je potreba, ale pokud si pripustime, ze lod nabira vodu, neni lepsi se semknout a vylejvat ji, nez hazet kapitana pres palubu!?

    MK uz znovu zvolen byt nemuze, ale zbavit se ho v situaci, kdy do toho Heger ani nikdo jiny nechce jit, je nesmysl. at se uskutecni snemy na mistni, regionalni a krajske urovni a vygeneruje a obmeni se vedeni napric organizaci vcetne predsedy...
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    FIONOR: No uvidíme do roka a do +- dne po sněmovních volbách .
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    Takže dále močálem černým, kolem bílejch skal pod vedením neohroženého M. Kalouska za bujarého přikyvování hlasovacích panáků z ÚV TOP 09 (((((((((((((((.
    On M. K. pokračuje, já začínám hledat něco do budoucna životaschopnějšího .)
    Ciao banditos .:).
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    FIONOR: Kolik lidi realne volilo je jiny problem, ale Praha fakt nejsou 2/3 republiky.
    Krajska temata jsou vcelku podobna - kdyz se na to podivas nikoliv optikou medii. Vsude resis nejakou infrastrukturu, dopravu, zdravotnictvi, skolstvi... vazne me nenapada moc temat, kde by se dalo tvrdit o diametralni odlisnosti jednotlivych kraju. Chapu potrebu hledat odlisnosti a tim neco omlouvat, ale tim muzes chlacholit sebe - na me to neplati :)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    FIONOR: Smutne je, ze pres velkohube vymezovani se proti Babisovcum nemaji nekteri problem s Babisovci se jit paktovat. Muzes argumentovat tim, ze v PCR zo bude jine - ale ver tomu :)
    Volila skoro cela republika... senatni hlasovani je jen doplnek - jinak by tam temer nikdo neprisel.
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    CHORCHE: mame stejne (malo) mandatu jako jsme meli ze spolecnych kandidatek se STANem, krajske volby nam nejdou (neumime je, nemame na tu kampan dost lidi), po tech minulych prisel uspech v eurovolbach a slusny vykon v parlamentnich, Feri a jeho kampan je jeho indivindi akci, neni to nejak planovano ci rizeno, tahle kampan se nepovedla a ti kreativci uz asi nebudou mit moznost reparatu,
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    FIONOR: tak se o nej podel :)
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    FIONOR: takze tady je dlouhodobej trend (od cca prezidenstkych voleb, 3+ roky) upadek, tentokrat velky upadek, rozchod se STAN (coz pro krajsky volby urcite TOPce nepomohlo))

    stale stejnej hejt proti kalouskovi (rek bych, ze to uz nezmizi) a nej osobnosti sou porad prave Kalousek.... a trollici ucho Feri (ten oslovuje ale jen adolescenty a ani to jim nedochazi), kampan delaj jak banda debilu... dlouhodobe - odchod Kalouska by sic dost volicu ocenilo (par se jich asi i vratilo), ale je ta strana jeste vubec schopna bez Kalouska prezit? (o tom taktez pochybuju)

    proti tomu Babis de od toho sameho roku (2013) jen nahoru, nema na to vliv Capi hnizdo, ci cokoliv jineho (protoze do marketingu vali asi slusnou vatu a je to uplne jina liga)... momentalne teda nevidim nejmensi duvod, co by se melo zmenit na stavajicim trendu

    - Kalousek za rok nebude popularnejsi, tim sem si jistej... a jak to sleduju letos, moc mi nenapada, co by melo Babisovi uskodit (ze ho nevolim je asi jasne, ale on ten vysledek proste ma, pruzkumy sou vesmes podobne dlouhodobe)
    EET mu taky neskodi, protoze to se asi netyka moc primo Babisovo volicu (tech kterych se to bude tykat, tem uz to muselo dojit davno)


    ja realne neverim, ze se topka probere, naopak si myslim, ze pristi rok do PCR shori a uz to neda nikdy - na druhou stranu, ja je kdysi volil, volil sem i Karla... ale to uz je imho fuc
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    PONCIK: vsak po tech volbach pristi rok uz po TOPce nestekne ani pes... sasek Feri (jak povidal pro DVTV) uz prestane byt saskem a pude do voleb (trosku pozde a mimo s toudle image trotla), Kalousek to mozna zabali (taky ale imho pozde)...

    mozna to necemu pomuze, protoze Kalouska nenavidi stale moc lidi (at opravnene, ci ne), ale co tam zbyde dal? nejak jakoze nic? se to rozsype jak VV, end of story

    navic to dlouhodobe nepochopeni kampane, za tim stoji FB guru Feri, nebo jako za vsim Kalousek, ci? tydle volby byly uplne tragicky v ramci prezentace TOP09 - porad dokola presvedcovat jiz tech par zbyvajicich a presvedcenych (ala druhe kolo prezidentskych voleb) a porad pres ten internet a FB (na malomeste sem si niceho nevsim, mozna volebnich listku az pak)

    ja to vnimam tak, ze ten potencial, co TOPka mela jeste s Karlem, je uz davno pryc, stejne jako Karel (to ze se nekde vyfoti, ci si da pivo, asi moc nefunguje, zeano :) )
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    Nakonec jsem teda TOPku do kraje volil, ale 3,4% za celou republiku mně opravdu usadil . Velkou chybu vidím v rozkmotření se se STANem a ani ten M. Kalousek voliče opravdu, ale opravdu neláká.
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    Tak jsem včera koukal na předvolební debatu na ČT24 pro Ústecký kraj a bohužel mně kandidát TOPky zklamal, mluvil strašně zeširoka, na konkrétní problémy moc názorů neměl, co konkrétně odpověděl nemá šanci za jedno období udělat a navíc tam schytával palbu za Drábkovu sociální reformu.
    Skoro mně víc zaujal kandidát od Pirátů & Greenhornů a kupodivu i ODÉESÁK můj bývalý šéf a starosta na zrušeným OkÚ Chomutov. Volba nebude tak jednoznačná jako kdysi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam