• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KROMANONCharakter písmem
    CAMAEL
    CAMAEL --- ---
    A když už o tom mluvím, stálo by za to, najít neutrální text, který by všichni opsali. Ono toitž není jedno, co člověk píše. Pokud dáte k rozboru dopis od dívky, která se v tom dopise s vámi rozchází, bude to něco naprosto jiného, než dopis neutrální.

    Aspoň by se dalo na jednotlivých slovech velmi snadno pozorovat a vysvětlovat, o co se jedná....
    CAMAEL
    CAMAEL --- ---
    Informace z analýzy písma...
    - Inteligence
    - zralost osobnosti
    - Citovost
    - rozumovost
    - vitalita
    - vůle
    - temperament
    - já a představa o sobě samém
    - sociabilita
    - odlišnost
    - morálka

    Co se posuzuje:
    - velikost písma
    - sklon písma
    - šířka písma
    - plošnost písma
    - spojitost písma
    - vázání (úhel, nitka, arkáda, girlanda)
    - tlak
    - rozdíly v délkách
    - pravidelnost písma
    - ztuhlost písma
    - pomalost - spěšnost psaní
    - pravoběžnost - levoběžnost písma
    - rytmus
    - obohacení
    - poměr horních a dolních délek
    - členitost písma
    - vedení řádku
    - umístění na psací ploše
    - podpis
    CAMAEL
    CAMAEL --- ---
    KROMANON: Je to takhle jednoduše jenom polovina. Celá odbornost tím jde do háje.... Omlouvám se, ale pokud jsi založil klub, ale je ti jedno, že to vůbec neodpovídá parametrům pro grafologický rozbor, tak o tom nejspíš vůbec nic nevíš....
    CAMAEL
    CAMAEL --- ---
    KROMANON: A je to tak velký problém, aby to bylo pro všechny, kdo se o sobě chtějí něco dovědět jako podmínka pro rozbor? Můžeš to přidat do záhlaví klubu. To je to samé, jako že to musí být na čistém papře bez linek a čtverečků a psáno bez podložky.
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    CAMAEL: ja myslim, ze i tak to splnuje ucel klubu:-)
    CAMAEL
    CAMAEL --- ---
    Já bych celkově poprosila, o podpisy, ale nikoli o podpis se svým ID - ten nepoužíváte roky a roky... podpis vlastního jména a příjmení.
    Jinak je to opravdu nanic...
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    U toho poněvač se mi udělalo trochu mdlo :)
    KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---

    :)
    CAMAEL
    CAMAEL --- ---
    KROMANON: Nemyslím si, že bych cokoli měnila na svém původním příspěvku. Jen něco málo dodám k tomu, co na prvním papíře nebylo zase až tak zřetelné a tady je to jedním ze základních rysů.
    Řádkování je opravdu extrémně těsné a to až natolik, že splývají do jednoho prostoru čáry horních délek a čáry spodních délek. Všeobecně jsou horní délky ukazatelem našeho vztahu k okolí, střední vrstva písma jsme my sami a spodní délky jsou naše podvědomí, duchovno... jakkoli chcete si to pojmenujte.
    Takže toto písmo na první pohled ruší spodní a dolní délky, zůstává pocit jen středních písmen (malá písmena). Takže jen pisatel sám. prostor určený pro vztahy k ostatním a pro vztahy ke svému nitru jsou vyrušeny nutným prostorem pro řádek samý.

    Původně definovaná vyrovnanost se tu dostává do podoby přílišné průbojnosti a touhy zviditelnit sám sebe právě na tom logickém poli. Odhadovala bych dobrý růst kariéry a dobré postavení ve vnějším světě. S přáteli a něžným pohlavím to bude komplikovanější, neb působí velmi dominantně a příliš stroze. O vnitřní duchovní rozvoj se nezajímá, možná ho odmítá.
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    a protozetahle diskuze neni o pindani nad tim samym porad dokola, je tady dalsi vzkaz:)
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    CHUCKEE: mam radost, ze te toto tema zaujalo a doufam, ze se diskuze bude spolecnymi silami dobre vyvijet:)
    CHUCKEE
    CHUCKEE --- ---
    takže jako v skutku zkušený grafoman bych chtěl dodat: Zatím jsem nečetl všechny příspěvky, ale soudím, že autor prvního vloženého textu psát umí, řekl bych, že v jiných situacích, než-li je tato píše určo lépe, protože toto byl text, který uvadí tuto diskuzi do provozu, tak vtom má lehčí zmatek a moc netuší, co vlastně očekávat od jiných ID, proto užil víceméně zbrklé písmo. Už jen to, že si nedokázal na poprvé vybrat propisku, která by mu posloužila až dokonce textu, což vůbec není od věci, alespoň ukázal, že i to je možné. Takový text, není jen výčet z toho, co nám autor chtěl říci, spíše je to přehled jeho skutečné osobnosti. Text nám také napovídá, že autor nebyl příliš souštřěděný, možná stres z okolních věcí, možná strach, jesli se to ujme, kdo ví? Každopádně tu nechci jen tak obyčejně plkat a hned jak se dostanu ke scanneru napíši všechny typy písma, které jsem doposud odzkoušel, nutno podotnout, že nejraději mám graffitové, tzv tegové písmo, a rád ho zde předvedu, jak nejlépe umím a kritiku rád přijmu i tu špatnou...mimochodem děkuji autorovi, za skvělý nápad pro diskuzi, neboť grafomanie je spíše nemocí a moc lidí ji v lásce nemá....
    RBKH
    RBKH --- ---
    Grafologické okénko, hmmm
    RETAL
    RETAL --- ---
    Jo, pokusím se. :)
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    RETAL: co takhle svuj rukopis nahodit.-)
    RETAL
    RETAL --- ---
    Tak sem s dalšími :)
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    jeste nejak ukaz jak rychle pises, z toho se da taky leccos usoudit, z vlastni zkusenosti vim ze napriklad spoluzaci ktery pisou extreme rychle sou si podobny, jelikoz se ale touhle problematikou nezabyvam tak to nedokazu definovat
    CAMAEL
    CAMAEL --- ---
    HYSTERKKA: Jenom trošku, kdysi jsem si o tom něco přečetla. :-) A něco uvízlo :-)
    HYSTERKKA
    HYSTERKKA --- ---
    CAMAEL: Je ti líto? =) ja jsem to jen hodnotila ze sveho pohledu, ty to mas mozna nekde vyctene nebo naucene? Vypada to, ze pouzivas presne formulace. Zrejme se v grafologii vyznas =)
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    jsem se rozhodl, ze vysledky tipovaci souteze zverejnim az tak za tyden az bude reakci vice...A vsem prispevatelum dekuji. A co nejake to pismo, nahodte:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam