Tento web používá soubory cookie. Dalším používáním webu s tímto souhlasíte.
jméno
heslo
přihlásit
zaregistrujte se
zapomněli jste heslo?
REMOSKA ...recepty, tipy & triky
XARGH

[http://farm1.static.flickr.com/130/368303409_fe1c8b0937.jpg]
FILTHY_SAD_EMO vzkazuje: jídlo z remosky má chutnat po hliníku! :))


V Remosce můžeme nejen péct a zapékat, ale i dusit, smažit, grilovat, připravovat toasty, ohřívat i rozmrazovat a rozpékat.
Můžeme v ní připravit oběd i večeři, aniž bychom k tomu potřebovali sporák nebo vařič.
Máte k tomu co říct? Vložte se do diskuze.
XARGH --- 22:56:30 14.1.2020
segedin z remosky, tak tri porce, michat kazdejch 20 minut, pak podlevat at to nevyschne:

punk style:
1. v remosce smichame 400g plecka na kostky 3cm, pul pytliku zeli, cibuli na kostky,deset deka speku nebo slaniny na kosticky, 2-4 pl sladke papriky, mlety novy koreni 1cl, kmin 1cl, 2-3 bobkove listy, pul bujonove kostky nebo ekvivalent. 200-300ml horke vody,sul 1-2cl
2. po 1-1,5h pridame necely kelimek smetany 33% ve kterem rozmichame lzici mouky, varime jeste 5 minut
nebo to same s kysanou smetanou a jogurtem, coz zas tak moc nevarime
na zaver vareni doladime slanost, opeprime a pridame rovnou petrzel.

nerd style: smazime maso s cibuli, az se zatahne, pridame slaninku, az se vysmazi, pridame koreni, zamichame odstavime na par minut, pak znova zapneme, podlevame prubezne pri michani vzdy cca panakem kvalitniho vyvaru. zeli pridame az na poslednich 20 minut.

???: ocekavej nizsi teploty 160-180 stupnu udajne, ke zhnednuti a karamelizaci u mrkve co jsem zkousel dochazi. taky to chce parkrat promichat. treba kazdych 20minut. blby je kdyz se ti zacne vrsek pripalovat. to ale poznas po cuchu...
Bezpečnost potravin A-Z
https://www.bezpecnostpotravin.cz/az/termin/92038.aspx
??? --- 20:00:31 11.9.2019
po dnešním fenomenálním úspěchu s podzimním kuřetem na bramborách (brambory a houby nakrájet na plátky, navrstvit na dno remosky, osolit, otymiánovat, na to osolená a otymiánovaná kuřecí stehna) mě napadlo, že by se asi v remosce dala dělat i moje oblíbená pečená podzimní zelenina... zkoušeli jste to někdo?
že to změkne, to je jasný, lae bude to i karamelizovat jako v troubě?
RAINBOF --- 13:31:53 21.10.2018
XARGH: tak mame doufam jednoho remoskare navic...
XARGH --- 13:30:38 21.10.2018
RAINBOF: " Inzerát je již bohužel neaktivní." nicmene diky :)
RAINBOF --- 11:02:21 17.10.2018
Daruji za odvoz remoska | VšezaOdvoz
https://vsezaodvoz.cz/inzerat/114213/remoska
POHODA_JAHODA --- 11:09:59 22.8.2018
XARGH: Recept je podle https://www.rivercottage.net/recipes/focaccia Mám Remosku R22 GRAND Teflon, dala jsem tam celé těsto z půl kila a byla docela vysoká, ale bublinkatá pěkně :)
XARGH --- 13:13:33 7.8.2018
POHODA_JAHODA: pouzila si vyssi nebo nizsi nadobu? pokud te to moc neobtezuje, hod nam sem recept! :)
POHODA_JAHODA --- 13:10:25 7.8.2018
CAPTAIN_TACUD: Díky! :) Jen jsem neodhadla množství těsta, tak byla trochu vyšší.
CAPTAIN_TACUD --- 12:13:33 7.8.2018
POHODA_JAHODA: vypada skvele