Tento web používá soubory cookie. Dalším používáním webu s tímto souhlasíte.
jméno
heslo
přihlásit
zaregistrujte se
zapomněli jste heslo?
Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
PEPITO
Nedalo mi to a založil jsem klub stejného jména jako na....Přispějte zejména recepty racionální surovinami i přípravu, neobvyklé, zejména originální. Abyste tu mohli hledat, když nebudete mít sami dostatečnou vlastní inspiraci

NÁŠ RECEPTÁŘ


Odkaz na recept číslo

- je uvedeno v závorce před názvem skupiny
ADMINISTRÁTOŘI:
Hrabalka, Kasumi, Wojtyla
(všechna práva)
Máte k tomu co říct? Vložte se do diskuze.
HENNYVILLE --- 15:15:27 30.6.2015
POHODAVOLE: Zkus to nekdy porovnat s nejakym fakt dobrym flankem. Nejakej premiovej americkej (cena kolem 500/kg). Jak uz jsem psal. Pro me top kus masa na gril.
POHODAVOLE --- 10:24:09 30.6.2015
BRUKEV: v Makru kupuju pravidelne ceskou vysokou rostenou (rib eye) z mladyho byka a je vzdycky super. Oproti tomu mi veverka a pupek prijdou obyc. Ta rostena ma hodne tuku, takze je fakt dobra. Doporucuju udelat hodne rychle, dat odpocinout a u toho nechat rozpustit na mase maslo, pak hodne osolit, opeprit a porcovat na platky. Ji se to pak lip a je to akorat na vidlicku..
??? --- 23:24:56 29.6.2015
???: mně čištění právě tohodle tak sr*lo, že jsem ho prodal a přestal odšťavňovat :)
BRUKEV --- 20:16:24 29.6.2015
HENNYVILLE --- 17:36:19 29.6.2015
DAYSIR: Brukve nejsou z Prahe.

BRUKEV: Jeste me napada. V tom stejnym boxu s masem mivaji bezne jeste skvely italsky klobasky z fresh masa. Salsicia. Musej se teda grilovat pomalu jinak buchnou, ale na grilovacku parada. Stojej cca 300/kg
DAYSIR --- 17:30:38 29.6.2015
BRUKEV: vím, že to není přesně to co chceš, ale mám ted hodně dobrou zkušenost s grilovací taškou z TRMS...

(10 ks TRMS klobásek, 10 ks jehněčí kofta, 10 ks telecí kofta v župánku, 200 g plátky bůčku na gril, 500 g hovězí BBQ steaky, 500 g vepřové BBQ steaky, 4 ks vepř&jablko burgery.
Cena celkem 1600 Kč.)
HENNYVILLE --- 16:09:35 29.6.2015
WITTGENSTEIN: :-) vedel jsem ze se ozves.
Vim kdo ho ma, umi sehnat i FR. Mel jsem ho a je top :-)
WITTGENSTEIN --- 16:00:41 29.6.2015
HENNYVILLE: Jedl, bylo to boží. Bohužel ten dodavatel (Steinhauser? tak nějak) má problém s hygienou, nebo Sklizeno se skladováním. Někde se přerušil teplotní řetězec, takže jsem si dvakrát ze tří případů dovezl domů nahnilé maso. Ale rád bych si ho dal zas, to jo :)
HENNYVILLE --- 15:55:51 29.6.2015
Btw, jedl nekdy nekdo z vas spider steak? Nejedl jsem asi nikdy nic lepsiho z grilu.
HENNYVILLE --- 15:48:41 29.6.2015
BRUKEV: Pro domaci vyuziti v prve rade z ekonomickyho hlediska. Z rampy je velkej odpad, blbe se porcuje. Na loupacce (oysterblade) me sere ta slacha. Flank je dle me top kus masa na gril. Odpad nula, stavnatej jak nic jinyho. Rostena odpad minimalni, stava super. Skirt je na tom stejne jak pupek. A hlavne tydle kusy masa maj narozdil od svice fakt "chut".