úvod
témata
události
tržiště
Tento web používá soubory cookie. Dalším používáním webu s tímto souhlasíte.
jméno
heslo
K dispozici jsou také mobilní aplikace
přihlásit
přihlásit
pamatovat si přihlášení
neviditelný
bez kontroly IP
zaregistrujte se
zapomněli jste heslo?
jít na ...
nejnovější
12/2020
09/2020
06/2020
03/2020
12/2019
09/2019
06/2019
03/2019
12/2018
09/2018
06/2018
03/2018
12/2017
09/2017
06/2017
03/2017
12/2016
09/2016
06/2016
03/2016
12/2015
09/2015
06/2015
03/2015
12/2014
09/2014
06/2014
HOBBY, SPORT A ZABAVA
»
hobby
»
jidlo a piti
Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
PEPITO
Nedalo mi to a založil jsem klub stejného jména jako na....Přispějte zejména recepty racionální surovinami i přípravu, neobvyklé, zejména originální. Abyste tu mohli hledat, když nebudete mít sami dostatečnou vlastní inspiraci
ADMINISTRÁTOŘI:
Hrabalka, Kasumi, Wojtyla
(všechna práva)
<<
<
>
>>
Máte k tomu co říct?
Vložte se do diskuze
.
HENNYVILLE
---
15:15:27 30.6.2015
(
+1
)
???
: Zkus to nekdy porovnat s nejakym fakt dobrym flankem. Nejakej premiovej americkej (cena kolem 500/kg). Jak uz jsem psal. Pro me top kus masa na gril.
???
---
10:24:09 30.6.2015
^
BRUKEV
: v Makru kupuju pravidelne ceskou vysokou rostenou (rib eye) z mladyho byka a je vzdycky super. Oproti tomu mi veverka a pupek prijdou obyc. Ta rostena ma hodne tuku, takze je fakt dobra. Doporucuju udelat hodne rychle, dat odpocinout a u toho nechat rozpustit na mase maslo, pak hodne osolit, opeprit a porcovat na platky. Ji se to pak lip a je to akorat na vidlicku..
???
---
23:24:56 29.6.2015
(
+1
)
???
: mně čištění právě tohodle tak sr*lo, že jsem ho prodal a přestal odšťavňovat :)
BRUKEV
---
20:16:24 29.6.2015
(
-1
)
HENNYVILLE
: Thx.
HENNYVILLE
---
17:36:19 29.6.2015
^
(
+2
)
DAYSIR
: Brukve nejsou z Prahe.
BRUKEV
: Jeste me napada. V tom stejnym boxu s masem mivaji bezne jeste skvely italsky klobasky z fresh masa. Salsicia. Musej se teda grilovat pomalu jinak buchnou, ale na grilovacku parada. Stojej cca 300/kg
DAYSIR
---
17:30:38 29.6.2015
^
BRUKEV
: vím, že to není přesně to co chceš, ale mám ted hodně dobrou zkušenost s grilovací taškou z TRMS...
(10 ks TRMS klobásek, 10 ks jehněčí kofta, 10 ks telecí kofta v župánku, 200 g plátky bůčku na gril, 500 g hovězí BBQ steaky, 500 g vepřové BBQ steaky, 4 ks vepř&jablko burgery.
Cena celkem 1600 Kč.)
HENNYVILLE
---
16:09:35 29.6.2015
(
+1
)
WITTGENSTEIN
: :-) vedel jsem ze se ozves.
Vim kdo ho ma, umi sehnat i FR. Mel jsem ho a je top :-)
WITTGENSTEIN
---
16:00:41 29.6.2015
^
HENNYVILLE
: Jedl, bylo to boží. Bohužel ten dodavatel (Steinhauser? tak nějak) má problém s hygienou, nebo Sklizeno se skladováním. Někde se přerušil teplotní řetězec, takže jsem si dvakrát ze tří případů dovezl domů nahnilé maso. Ale rád bych si ho dal zas, to jo :)
HENNYVILLE
---
15:55:51 29.6.2015
^
Btw, jedl nekdy nekdo z vas spider steak? Nejedl jsem asi nikdy nic lepsiho z grilu.
HENNYVILLE
---
15:48:41 29.6.2015
(
+4
)
BRUKEV
: Pro domaci vyuziti v prve rade z ekonomickyho hlediska. Z rampy je velkej odpad, blbe se porcuje. Na loupacce (oysterblade) me sere ta slacha. Flank je dle me top kus masa na gril. Odpad nula, stavnatej jak nic jinyho. Rostena odpad minimalni, stava super. Skirt je na tom stejne jak pupek. A hlavne tydle kusy masa maj narozdil od svice fakt "chut".
<<
<
>
>>