Tento web používá soubory cookie. Dalším používáním webu s tímto souhlasíte.
jméno
heslo
přihlásit
zaregistrujte se
zapomněli jste heslo?
Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
PEPITO
Nedalo mi to a založil jsem klub stejného jména jako na....Přispějte zejména recepty racionální surovinami i přípravu, neobvyklé, zejména originální. Abyste tu mohli hledat, když nebudete mít sami dostatečnou vlastní inspiraci

NÁŠ RECEPTÁŘ


Odkaz na recept číslo

- je uvedeno v závorce před názvem skupiny
ADMINISTRÁTOŘI:
Hrabalka, Kasumi, Wojtyla
(všechna práva)
Máte k tomu co říct? Vložte se do diskuze.
JESSE_MORENO --- 16:57:02 31.3.2015
BEBERA: presne tak nejdriv se mozna budou xichtit (kdyz jim to popises) ale ja uz mam prave ozkouseno i na starsi generaci ze je tim velmi prijemne prekvapena.... ono to nakonec neni zas tak daleko (co do chuti a struktury) od omacek ktere delame u nas.
BEBERA --- 10:00:38 31.3.2015
JESSE_MORENO: dík, to je skvělý tip. Ze začátku jsem si říkala, jestli mátová omáčka nebude na konzervativní strávníky moc, ale aspoň bude mít babička s dědou nový zážitek :)
JESSE_MORENO --- 16:13:34 30.3.2015
JESSE_MORENO --- 16:13:07 30.3.2015
BEBERA: jo kotlety se delaj naruzovo... asi je muzes udelat i vic ale je to to same co s hov. steakem tzn. spravne to rozhodne neni...

jestli si chces bejt jista vysledkem tak bych naopak sahl po levnem prednim (plec) dal ho do pekace se zeleninou a bylinkama poradne prikryl nekolika vrstvama alobalu aby zadnej vzduch nemohl utect ven a dal do trouby rozpalene na max a hned stahl na 150 stupnu. Takhle podle velikosti masa neco mezi 3 a 4 hodinama a bude to krasne rozpadave ale ne suche... dobrota a jednoduchy jen to trva.

mrkni na recept jamieho olivera ze serie Jamie at home dil Lamb (jehneci) dela to tam s teplou matovo kaparovou omackou a stouchanou korenovou zeleninou a je to fakt pecka
DOOMBRINGER --- 23:16:17 29.3.2015
Artycoky. Nejaky vychytavky?
BEBERA --- 8:26:26 28.3.2015
ANNNA: dík, asi taky nechám péct dlouho při nízké teplotě, to je taková jistota...
POHODAVOLE --- 10:16:03 27.3.2015
???: tak to bylo v Tescu..
ANNNA --- 20:08:52 26.3.2015
BEBERA: Peču pomalu bez přidané vody pod dobře přiléhající poklicí v přiměřeně velké nádobě (nejradši jenom rozmarýn, česnek a sůl, teplotu trouby kolem 150°, 4-6 hodin - podle toho, jaký mám kus masa), ve finále nechám dojít kůrku pod grilem.
BEBERA --- 13:44:46 26.3.2015
???: Díky. Podle fotky vypadá maso well-done, bylo to měkké? Takovéhle kotletky jsem měla vždy v restauraci uvnitř skoro krvavé...