úvod
témata
události
tržiště
Tento web používá soubory cookie. Dalším používáním webu s tímto souhlasíte.
jméno
heslo
K dispozici jsou také mobilní aplikace
přihlásit
přihlásit
pamatovat si přihlášení
neviditelný
bez kontroly IP
zaregistrujte se
zapomněli jste heslo?
jít na ...
nejnovější
12/2020
09/2020
06/2020
03/2020
12/2019
09/2019
06/2019
03/2019
12/2018
09/2018
06/2018
03/2018
12/2017
09/2017
06/2017
03/2017
12/2016
09/2016
06/2016
03/2016
12/2015
09/2015
06/2015
03/2015
12/2014
09/2014
06/2014
HOBBY, SPORT A ZABAVA
»
hobby
»
jidlo a piti
Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
PEPITO
Nedalo mi to a založil jsem klub stejného jména jako na....Přispějte zejména recepty racionální surovinami i přípravu, neobvyklé, zejména originální. Abyste tu mohli hledat, když nebudete mít sami dostatečnou vlastní inspiraci
ADMINISTRÁTOŘI:
Hrabalka, Kasumi, Wojtyla
(všechna práva)
<<
<
>
>>
Máte k tomu co říct?
Vložte se do diskuze
.
JESSE_MORENO
---
16:57:02 31.3.2015
(
+2
)
BEBERA
: presne tak nejdriv se mozna budou xichtit (kdyz jim to popises) ale ja uz mam prave ozkouseno i na starsi generaci ze je tim velmi prijemne prekvapena.... ono to nakonec neni zas tak daleko (co do chuti a struktury) od omacek ktere delame u nas.
BEBERA
---
10:00:38 31.3.2015
^
JESSE_MORENO
: dík, to je skvělý tip. Ze začátku jsem si říkala, jestli mátová omáčka nebude na konzervativní strávníky moc, ale aspoň bude mít babička s dědou nový zážitek :)
???
---
20:56:44 30.3.2015
DOOMBRINGER
:
http://www.epicurious.com/ingredients/the-art-of-the-artichoke-gallery
JESSE_MORENO
---
16:13:34 30.3.2015
JESSE_MORENO
: tohle
Jamie Oliver Roast Shoulder of Lamb
https://www.youtube.com/watch?v=lhWIrf-9_gw
[
http://img.youtube.com/vi/lhWIrf-9_gw/0.jpg
]
JESSE_MORENO
---
16:13:07 30.3.2015
2 odpovědi
BEBERA
: jo kotlety se delaj naruzovo... asi je muzes udelat i vic ale je to to same co s hov. steakem tzn. spravne to rozhodne neni...
jestli si chces bejt jista vysledkem tak bych naopak sahl po levnem prednim (plec) dal ho do pekace se zeleninou a bylinkama poradne prikryl nekolika vrstvama alobalu aby zadnej vzduch nemohl utect ven a dal do trouby rozpalene na max a hned stahl na 150 stupnu. Takhle podle velikosti masa neco mezi 3 a 4 hodinama a bude to krasne rozpadave ale ne suche... dobrota a jednoduchy jen to trva.
mrkni na recept jamieho olivera ze serie Jamie at home dil Lamb (jehneci) dela to tam s teplou matovo kaparovou omackou a stouchanou korenovou zeleninou a je to fakt pecka
DOOMBRINGER
---
23:16:17 29.3.2015
1 odpověď
Artycoky. Nejaky vychytavky?
BEBERA
---
8:26:26 28.3.2015
ANNNA
: dík, asi taky nechám péct dlouho při nízké teplotě, to je taková jistota...
???
---
10:16:03 27.3.2015
(
+2
)
???
: tak to bylo v Tescu..
ANNNA
---
20:08:52 26.3.2015
1 odpověď
(
+2
)
BEBERA
: Peču pomalu bez přidané vody pod dobře přiléhající poklicí v přiměřeně velké nádobě (nejradši jenom rozmarýn, česnek a sůl, teplotu trouby kolem 150°, 4-6 hodin - podle toho, jaký mám kus masa), ve finále nechám dojít kůrku pod grilem.
BEBERA
---
13:44:46 26.3.2015
1 odpověď
???
: Díky. Podle fotky vypadá maso well-done, bylo to měkké? Takovéhle kotletky jsem měla vždy v restauraci uvnitř skoro krvavé...
<<
<
>
>>