Tento web používá soubory cookie. Dalším používáním webu s tímto souhlasíte.
jméno
heslo
přihlásit
zaregistrujte se
zapomněli jste heslo?
Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
PEPITO
Nedalo mi to a založil jsem klub stejného jména jako na....Přispějte zejména recepty racionální surovinami i přípravu, neobvyklé, zejména originální. Abyste tu mohli hledat, když nebudete mít sami dostatečnou vlastní inspiraci

NÁŠ RECEPTÁŘ


Odkaz na recept číslo

- je uvedeno v závorce před názvem skupiny
ADMINISTRÁTOŘI:
Hrabalka, Kasumi, Wojtyla
(všechna práva)
Máte k tomu co říct? Vložte se do diskuze.
RUTHLESS --- 23:11:53 30.6.2014
jo, jasne. ja o tom nepochybuju. ze to je i timdle. jen se snazim rict, ze vec z hospody ma cenu zkouset nepodobobvat a taky ze to neni vubec lehky :-) ze to proste neni jak burgr z mekace. ze to muze byt neskutecne dobry.
DOOMBRINGER --- 23:06:11 30.6.2014
RUTHLESS: Myslim, ze gulas v hospode je tak dobrej, protoze ho proste delaj 20 litru a ne 1 jako lidi doma a ne kvuli tomu, ze by do toho prali nejakou chemii. Ted jsem byl na jednom madarskym vecirku ve volne prirode a delali ten jejich gulas, takze polivku. A bylo to super proto, ze toho byla spousta v kotli, kde to tahli 5 hodin (dokonce i bez vyvaru, kterej tomu normalne doda ten novej rozmer) a naprosto bomba.
BRUKEV --- 22:01:26 30.6.2014
RUTHLESS: taky celkem souhlas. Jedl jsem jak výborné guláše bez dochucovadel, tak naprosto luxusní, které ovšem kuchař podlíval klidně vývarem z masoxu, atd.
RUTHLESS --- 20:43:41 30.6.2014
KURE: souhlasim tak na 50%... protoze nekdy se stane, ze dostanes takovej gulas, ze by ses toho nenabazil ani do konce zivota. Ze je proste zcela bezchybnej. ale samozrejme si nenalhvam, ze je to diky tomu, ze pouzivaji 100% bio produkty, ale spis tim, ze tam mrdnou nejakou chemii, ktera mi proste chutna aprijde dobra. Ac samozrejme mi to prijde spatne, neda se rict, ze bych to nevyhledaval cas od casu :) kdyz je to proste a jednoduse dobry...
KURE --- 19:40:55 30.6.2014
KORAL: rek bych ze v hodne hospodach to barvi. http://www.kuler.cz/kuler/index.html

imho imitovat jidla z hospody do poledniho detailu je kontraproduktivni, neco jako si doma delat hamburger uplne presne jako od mac donalda.

podle níže zmíněnejch rad udelas gulas 100x lepci nez nejakou imitaci hospody.
FAT --- 19:32:13 30.6.2014
???: Jj... Povidla to nakopnou. A do srnčího pár sušenejch švestek...
??? --- 16:49:25 30.6.2014
ANDREA23: jo, třeba lžíce (a bacha, když ho neuděláš dostatečně pálivej, do druhýho dne ti s těma povidlama brutálně zesládne... já přidávám chilli, když dávám povidla)
ANDREA23 --- 16:36:47 30.6.2014
???: muzu se optat kolik tech povidel? do dvou litru gulase treba lzice?
BRUKEV --- 16:22:38 30.6.2014
KORAL: pocitej bezne 30 az 60 minut dle poctu porci!
MUTHA --- 14:25:36 30.6.2014
KORAL: chce to jen trpelivost, malej plamen a oddelovat ode dna vareckou, kdyz se to jo moc prichyti, pripadne odmocit trochou vyvaru nebo piva